Dragoste și Trezire
Daruri care contează

 

Amintește-ți

Amintește-ți, de Sărbători, ce contează de fapt în viețile noastre. Adevărul, Iubirea, Frumusețea, Libertatea, Bucuria de a trăi, sunt destinația ultimă. Rătăciți în labirint, uităm. Urgențele plate ale vieții, ne tocesc inima. Orbi și surzi, alergăm în cercuri închise, pierduți unii de ceilalți. De Sărbători, aprindem luminițe colorate pe zidurile lăuntrice, pentru a ne reaminti luminozitatea splendidă a Adevărului și a Iubirii. De prea multe ori, și acestea devin platitudine.

Deschide porțile, larg, de data aceasta, pentru tine și pentru cei pe care îi iubești. Fă daruri care contează cu adevărat, care revelează profunzimea și înălțimea existenței, care renasc semnificația vieții și demolează zidurile labirintului. Nimic nu este mai important decât

Iubirea și trezirea la Adevăr
Vieți întregi căutăm ceea ce se află, dintotdeauna, sub ochii noștri.
Deschide ochii, pentru tine și pentru ai tăi!

Călătoria Inimii este despre acest adevăr în care suntem imersați cu toții, dar pe care îl ignorăm. Este călătoria de la cercurile oarbe ale inconștienței, la Iubire și Adevăr. Cărțile, programele de descoperire interioară, meditațiile ghidate și evenimentele noastre sunt toate despre a revela Iubirea și Adevărul și Frumusețea în viețile noastre. Asta suntem și facem, asta este vocația noastră și asta împărtășim cu tine: daruri mari care ne transformă viața.

Dragoste și Trezire

Aceste două cuvinte strâng sub ele tot ceea ce contează cu adevărat în viața unui om, fac obiectul întregii noastre căutări, vieți întregi. Iubirea există, ca și Adevărul, Frumusețea și Bucuria, sunt moduri de a trăi experiența vieții și sunt accesibile, sunt aici, gata pentru a fi trăite. Scoate aceste sărbători de sub semnul platitudinii și al labirintului, dăruiește mijloacele simple de a aduce în viața ta Revelația.

Cărți, workshop-uri, programe online, călătorii de conștiință, gift-card-uri, premii.
Am pus totul sub semnul
Dragoste și Trezire, pentru ca trecerea dintre ani să devină
un nou început
și o adevărată sărbătoare a Iubirii, Adevărului, Frumuseții și Bucuriei de a trăi.
Bucură-te de întreaga promoție până în 7 ianuarie 2019.

 

Cărțile Maestrului Interior sunt o selecție excepțională de capodopere, alese pentru a susține procesele de transformare interioară. Sunt cărți de cunoaștere și de revelație, de psihologie, metafizică și dezvoltare personală. Pentru această Sărbătoare îți oferim toate Cărțile Maestrului Interior cu o reducere de 20% și am creat chiar și selecții tematice menite să devină daruri care contează, pentru tine și pentru cei pe care îi iubești. În fiecare selecție tematică am inclus, cu bucuria de a dărui, cadouri din partea Călătoriei Inimii.

Prima astfel de selecție este, desigur, Dragoste și TrezirePoartă numele unei cărți uriașe a lui John Welwood. Toate cărțile selectate sunt cărți ce deopotrivă răscolesc și resetează experiențele și perspectivele noastre despre iubirea conștientă și despre puterea transformatoare a cuplului: Dragoste și trezire - John Welwood,   Iubiri Perfecte, relații imperfecte - John Welwood, Iubirea la timpul prezent - Morrie şi Arleah Shechtman.

Maestrul Interior este o selecție de autor: Horia Francisc Țurcanu. Include cartea bestseller a acestui an: Cartea Maestrului Interior, o Carte scrisă de tine însuți pentru tine însuți, pentru că Maestrul Interior este o dimensiune colectivă a ființei. Ea te întâmpină însoțită de una dintre cele mai tulburătoare cărți scrise vreodată: 44 , o dezvăluire imprudentă a frumuseții indescriptibile, a disperării, a înălțărilor și a prăbușirii prin care trece o ființă umană în timpurile descoperirii de sine, dar mai mult decât orice, este despre iubire ca o cale transcendentă, ca drum spiritual, ca salvare din fața platitudinii.

Îți propunem și selecția Contracte Sacre, ce cuprinde cărți ce oferă noi perspective asupra întâlnirii și a înțelegerilor sacre cu oamenii din viața noastră. Redescoperi profunzimea legăturilor dintre noi dincolo de timpul liniar și imensul potențial de auto-cunoaștere pe care ni-l deschide fiecare relație, de orice natură este aceasta. Sensul și semnificația propriei vieți, învățătorul prezent în fiecare oglindă cu care ne intersectăm experiențele de viață, le poți explora în: Contracte Sacre - Caroline Myss și Anam Cara -  John O’Donohue.

Călătoria Inimii este selecția tematică ce ne poartă în densitate și în spații rafinate deopotrivă, reamintindu-ne că ... totul se petrece în Inima mea, toată realitatea pe care o creăm poartă impregnat în ea ceea ce emanăm modulând experiențele în spațiul sacru al Inimii. Relația de cuplu și toate relațiile noastre au textura poziționărilor noastre și avem responsabilitatea de a ne curăța filtrele, din nou și din nou, pentru a simți că în această lume putem străbate cu bucurie Pășunile Minunăției, însoțită, de la sine înțeles, de răvășitoarea carte Călătoria Inimii.

Pentru tine sau pentru femeile dragi din viața ta, am împletit, în selecția Puterea feminității,  un jurnal al coborârilor în profunzimi și al renașterii puterii feminine din fertila vulnerabilitate îmbrățișată, cartea Călătoria Eroinei, împreună cu  Tarotul Mitologic mai mult decât o carte de exploare, cu lejeritate și profunzime deopotrivă, a străvechilor noastre legături cu atemporale arhetipuri.

Explorează selecțiile tematice create și găsește ceea ce se potrivește cu acest moment, cu tine și cu cei care contează pentru tine. Toate sunt cărți care conduc spre trăirea conștientă a vieții, care susțin procesele de tranformare interioară și care aduc revelația. 

Călătoria Inimii este în primul rând un spațiu de experiență directă a celor mai profunde și mai înalte spații ale Conștiinței. Mii de oameni au accesat stări extinse ale Connștiinței în scopuri de cunoaștere, vindecare și transformare interioară. Întreaga Școală a Maestrului Interior este dedicată transformării vieții prin lucrul cu stările extinse de percepție. Programele și meditațiile online sunt mijloace profunde și complexe de conștientizare ale felului în care ne-am creat propria realitate și deschid calea creației conștiente de realitate în propria viață. Sănătatea fizică, energetică, emoțională și mentală, armonia relațiilor noastre cu noi înșine și cu ceilalți, atitudinile, exprimarea, creativitatea și capacitatea noastră de a ne împlini visele, depind de gradul nostru de conștientă. Programele și meditațiile ghidate create de Horia & Elena Francisc Țurcanu, alias Agnis & AmmaRa, sunt instrumente foarte puternice de introspecție. 

O cale de acces direct, de oriunde ai fi, către explorare interioară și reconectare cu puterea ta de creator, prin Ascultare și Prezență. Retrezește-ți puterea interioară! Cunoașterea este în tine, ai doar nevoie a-ți readuce aminte și asta fac programele noastre online: îți readuc aminte, oferindu-ți simple și extrem de utile mijloace de transformare și reîntregire. Ascultă, conștientizează, trăiește revelația pentru o viață în armonie, dragoste, creație, bucurie și abundență.

 

O întoarcere la esența Ființei :

lăsăm sunetele să pătrundă în Inima ce nu mai poate sta în defensivă

și se deschide larg în fața Frumuseții crude.

Sunete ce mai apoi curg prin cărările trupului, armonizând și vindecând celulă cu celulă.

Au loc în vibrația muzicii toate emoțiile ce ne-au străbătut vreodată,

ascultăm cu toți porii pielii,

până când orice suprafață de separare se dizolvă

și simțim trezindu-se Bucuria.

Simți că, drumețind pe calea transformării tale, Cărțile Maestrului Interior îți oferă marcajele potrivite în această aventură în necunoscut? Dacă răspunsul tău este da, dăruiește cu iubire unui prieten aflat la poarta propriei transformări o cheie a trezirii și întrupării adevăratei sale puteri.

Tu dăruiești, cei dragi aleg.

 

Și noi ne bucurăm să dăruim din ceea ce contează pentru noi, astfel că am ales să oferim


Premii

trei invitații de două persoane la concertul Mirabai Ceiba

cinci exemplare din Cartea Maestrului Interior
cu autograful autorului Horia Francisc Țurcanu

zece exemplare din Cântările Vieții, cu CD inclus

zece exemplare din Tao Te Ching

Premiile vor fi extrase în data de 16 ianuarie, în extragere urmând să fie luate în considerare toate creațiile alese din cadrul acestei promoții.

 Pentru viitorii câștigători ai unui exemplar din Cartea Maestrului Interior: nimic nu este întâmplător, autograful pe care Horia Francisc Țurcanu îl așterne, diferit pe fiecare carte, este mai degrabă o dedicație și este cel mai potrivit pentru fiecare dintre câștigători în momentul în care îl va citi.

Te așteptăm cu bucurie atât online, cât și în Centrul Călătoria Inimii din Strada Mr. Aviator Ștefan Sănătescu nr. 53, sector 1, București.

"Inima unui om cuprinde tot ceea ce există, doar că am uitat cum să percepem acest lucru. Călătoria Inimii este procesul interior de reamintire a acestui adevăr și trăirea lui"

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

Fluturele Negru Fluturele Negru

Prin această carte, doctorul Richard Moss ne lansează, pentru fiecare dintre noi, o invitație către SCHIMBARE, consacrându-ne viața Vitalității Radicale prin Întregirea Ființei care suntem.Transformarea ...

Iubiri perfecte, relaţii imperfecte Iubiri perfecte, relaţii imperfecte

Totul în viaţa noastră este relaţie, iar calitatea relaţiilor pe care le avem dă în cele din urmă culoarea întregii noastre vieţi. Măsura în care relaţiile noastre sunt pline de ...

Călătoria Eroinei Călătoria Eroinei

Călătoria Inimii este un spațiu de experiență, de transformare a percepției și a modului în care trăim. În acest punct, Călătoria Inimii se intersectează cu cartea autoarei Maureen Murdock– ...

Mandala Ființei Mandala Ființei

Doctorul Richard Moss este un om care a trăit Revelaţia. Este un om care a experimentat starea de conştiinţă supremă a fiinţei omeneşti în care aceasta trăieşte deplin. Este acea stare de conştiinţă ...

Saltul de conştiinţă Saltul de conştiinţă

Ce te împiedică pe tine, exploratorule al conștiinței, căutătorule al Adevărului, să devii Acela care ești la cele mai elevate niveluri ale Ființei tale? Te poți simți pe Tine, cel adevărat, ...

Workshopuri relevante

Meditație Activă și Shaking Meditație Activă și Shaking
Meditația Activă – Body-Shaking este o formă de energie care aprinde corpul, îl trezește la viață. Această „medicină” (cum o numesc unele culturi băștinașe) – body-shaking – ...

Practica Puterii Feminine Practica Puterii Feminine
Dacă ai nevoie de susținere, de conținere, de un loc în care să te simți auzită și ascultată, un spațiu în care să-ți dai voie să devii femeia care ești menită să fii, te invit să aduci ...

Sesiuni Individuale cu AmmaRa Sesiuni Individuale cu AmmaRa
În aceste sesiuni individuale online, intenția mea este de a te ajuta să-ți regăsești echilibrul, de a te însoți către curajul cu care să te implici, dincolo de orice frică și anxietate, într-un ...

Practica Prezenței Practica Prezenței
Experiența Experiența Prezenței este fundamentul întregului parcurs în Școala Maestrului Interior și baza întregului lucru cu stările extinse ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere, ...

Dansul Inimii