Colecția

Alege Numi - Alege organic - Cel mai pur ceai de pe planetă

A alege organic, adică așa cum se găsește ceva în mod natural, este extrem de important, mai ales când este vorba despre ceaiuri, întrucât frunzele de ceai ajung direct în pungi după ce au fost culese și procesate. Față de orice alt tip de produs, ceaiul nu se spală înainte de consumare. Ca și rezultat, orice element chimic folosit pe plantații sau ferme agricole, poate ajunge direct în cana ta de ceai. Astfel o cultură organică protejează sănătatea fermierilor, planeta și pe tine.

Inspirat de tradiție, Numi utilizează săculeți din bumbac natural, umpluți cu frunze întregi de ceai organic, materialul natural permițând apei să pătrundă complet florile, fructele sau ierburile infuzate.

Proprietățile ceaiurilor sunt numeroase, mai ales în funcție de combinația plantelor alese. Printre numitorii comuni se pot enumera - caracterul antioxidant, starea de relaxare, proprietăți digestive și furnizarea de energie, combaterea îmbătrânirii, cu ajutorul flavonoidelor conținute în frunze, substanțe antioxidate de patru ori mai puternice decât vitamina C, eliminarea toxinelor, dar și abundența în fluor, care fortifică smalțul dinților și previne apariția cariilor.

"Credința este încrederea în ceva exterior. Încrederea se referă la profunzimea interioară a Ființei. Călătoria Inimii este transformarea care ne conduce de la Credință la Încredere."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Cărți, articole, workshopuri & evenimente

Arhiva Newsletter