Proiecte editoriale Cărțile Maestrului Interior

Implică-te

 

 

Punem foarte multă presiune pe mințile noastre. Atunci când ideile noastre și felul de a privi lumea devin rigide, pierdem toată flexibilitatea și blândețea ce pot oferi un adevărat adăpost, apartenență și protecție. Uneori, cea mai bună metodă de a avea grijă de sufletul tău este aceea de a reda flexibilitatea ideilor ce-ți întăresc și cristalizează mintea, deoarece ele te înstrăinează de propria ta profunzime și frumusețe.
Unul din motivele pentru care am fost trimiși pe pământ a fost pentru a crea o legătură cu noi înșine, această prietenie interioară.
Fiecare experiență nouă ce se trezește în tine adaugă ceva sufletului tău și-ți adâncește memoria. Ființa umană este mereu nomadă, călătorind de pe un prag pe altul, în experiențe mereu diferite. În fiecare experiență nouă, o nouă dimensiune a sufletului se dezvelește.
... dacă emani bunătate dinăuntrul tău sau dacă împărtășești ceea ce te bucură și ceea ce e bun în tine, tot ce trimiți în afară se întoarce la tine, multiplicat de zece mii de ori. În regatul iubirii nu există competiție.
John O'Donohue