Punct rubrica Zeița, către tine

Despre Încredere și Renaștere

Publicat la 25.02.2020 Comentarii

Marea cheie a transformării vieții este Încrederea. În-Credere. Este a crede în noi înșine, în interiorul nostru, în inima noastră, în ceea ce suntem în profunzimile noastre. Cheia este în interiorul nostru. Avem nevoie să ne întoarcem cu energia sacră a Atenției în interior.

Încrederea este un miracol pe care nu-l poate face nimeni în locul nostru. Doar noi.

Încrederea nu vine de nicăieri. Este o Creație și face parte din arta de a trăi.

Încrederea permite schimbarea, deschiderea și detensionarea lumii interioare, a relației noastre cu noi înșine, cu ceilalți și cu existența.

Încrederea permite deschiderea sertarelor trecutului în care am ascuns durere și în același timp deschiderea unui viitor care nu repetă trecutul și modelele vechi de experiență umană.

Încrederea este deschidere și conexiune, este a simți și a putea manifesta ceea ce visăm, este bucurie de a trăi și a fi autentici, creativi și expansivi, este a iubi, a zâmbi și a curge odată cu Viața.

Încrederea este o cheie, un punct de cotitură, o transformare uriașă care schimbă totul.

Încrederea este un mod feminin de a fi în fața vieții. Viețile noastre, oamenii pe care-i iubim și lumea în care trăim are nevoie de Încredere, mai întâi.

Încrederea desființează granițe, spulberă roluri vechi, nefericirea și lupta, nedreptatea și inadecvarea, Încrederea transformă frica în compasiune, tensiunea în fluiditate, transformă gândirea aridă în viziune, cuvintele goale și false, în exprimare de sine și adevăr.

Încrederea transformă singurătatea ego-ului în comuniune, zgârcenia în generozitate, întunericul în lumină și duritatea în blândețe, separarea într-un împreună și deschide porțile percepției către dimensiuni mai mari decât noi, cei care am crezut că suntem.

Este momentul pentru Încredere în viețile noastre, în relațiile noastre și în această lume.

Încrederea este o Atitudine care schimbă totul și ne eliberează din mecanismele străvechi ale suferinței, ale separării și luptei, ale apărării și îndoielii. Rupe lanțurile karmice și trans-generaționale ale fricii și ale vinovăției și permite Vieții să erupă în realitatea noastră.

Aceste rânduri sunt o chemare la Încredere.

Pentru tine Femeie, și pentru tine Bărbate.

Zeița, principiul Feminin universal se întoarce în lume aducând Încredere și asta transformă întreaga realitate.

Zeița este un principiu arhetipal care face parte din noi toți, femei și bărbați, este o dimensiune a Existenței care a fost uitată și ignorată un timp, dar care acum, în marea Pulsație universală, inundă lumea aducând transformare.

Zeița curge în noi toți și ne conduce către Încredere și Renaștere.

Este un moment perfect pentru a renaște, la acest început de an, de deceniu și de primăvară. Un moment perfect pentru a dezgheța vechi structuri interioare și a curge din nou. Fiecare gest în care facem altfel, în care nu mai repetăm trecutul și alegem în baza Încrederii, deschide bucle ale trecutului și eliberează o energie uriașă blocată în interior, care redevine energie liberă, creatoare și vie.

Aceste cuvinte pe care le citești sunt o chemare la Încredere și la Renaștere, pentru tine, dragă Femeie și pentru tine Bărbate, prin reconectarea cu Principiul Feminin universal.

Eu, AmmaRa, întrupez vocea Zeiței, căci aceasta este Consacrarea mea de foarte, foarte mult timp și te chem la a curge Încredere și Renaștere în viața ta.

Acum, în pragul primăverii, când forța feminină a vieții erupe în existență din nou, lansez

Renaște-Te, Femeie!
9 săptămâni pentru o 9 viață

Este un program de meditație, introspecție, vindecare și transformare a vieții conectat la energia Încrederii și a Renașterii.

Este o Călătorie în profunzimile ființei, ancorată în Practica Puterii Feminine și a Prezenței.

Ție, dragă Femeie, această Călătorie îți aduce reconectarea profundă cu propria ta Inimă și cu energia eternă a Zeiței care transformă totul cu răsuflarea sa, care conține totul în Compasiunea sa, care vindecă totul prin blândețe, curgere și remodelare. Te conduce către crearea Încrederii în corpul, energia și alegerile tale și către o Renaștere pe toate nivelurile ființei tale.

Bărbate, atunci când femeia de lângă tine renaște, relația renaște, întreaga voastră realitate renaște, izvoarele Vieții erup în forme noi demolând structurile de durere și neîncredere ale trecutului. Ți-ai face un dar ție însuți și relației voastre, redescoperind Zeița din spatele celei pe care crezi că o cunoști. Astfel, această Călătorie a femeii din viața ta, ar putea fi un dar magic nu numai pentru ea acum, în pragul lui martie, ci pentru tine și pentru viața voastră.

Femeie dragă, această Călătorie a Renașterii vine la pachet cu apartenența la Cercul sacru al Feminității, în care te poți lăsa îmbrățișată de energia vindecătoare a lui Împreună.

Bărbate! Martie vine de la numele zeului războiului, Marte. Dar timpurile luptei și ale separării se sfârșesc acum pentru a face loc unui nou timp, al Încrederii și al deschiderii pe care-l vei primi respirând energia nouă a Zeiței care se naște lângă tine. Și este o binecuvântare.

Am ales acest moment cu Lună Nouă, în care toate cele pe care alegem să le cultivăm în interiorul nostru, cresc și înfloresc, pentru a lansa în lume această energie a Încrederii și a transformării conștiente, ca un val al cărui destin este să spele umbrele trecutului și să deschidă un viitor proaspăt.

Renaște-Te Femeie!

Pe tine și lumea în care trăiești.

Creează Încredere!

Adevărul, Frumusețea, Iubirea, Libertatea și Armonia sunt atributele Existenței. Singurul lucru care te-a împiedicat vreodată să le trăiești, a fost lipsa Încrederii.

Acum este un moment bun pentru o Renaștere!

În numele Zeiței din interiorul tău,

Ammara

PS. Pe 10 martie este ziua mea de naștere. 50 de ani. Ca un dar, programul Renaște-Te Femeie pe care-l lansez astăzi, are o reducere substanțială până pe 10. Este felul meu de a sărbători Zeița pe cale de a se naște în mine, în tine și în această lume care are atât de multă nevoie de Încredere și Renaștere.

 

 
"Ne temem că renunțând la puținul care credem că suntem, devenim nimic. În Realitate, devenim totul. Cel care se teme de disoluție este ego. Cel care renaște este Maestrul Interior."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

Cercul Revelaţiei Cercul Revelaţiei

Cercul Revelaţiei este o carte uimitoare şi captivantă care povesteşte istoria extraordinară a unui drum spiritual foarte neobişnuit. Este o carte pe care nimeni dintre aceia care caută Adevărul nu o ...

Ne putem lua rămas-bun de mai multe ori Ne putem lua rămas-bun de mai multe ori

Ultima carte a lui David Servan-Schreiber. După 19 ani în care a reprezentat speranţa tuturor acelora care se confruntă cu cancerul, autorul celebrelor „Vindecă” şi „Anticancer”, ...

Călătoria ultimă Călătoria ultimă

Nu există moarte, căci viaţa este un atribut a tot ceea ce există în Univers, nu există un sfârşit al Fiinţei, pentru că Fiinţa este eternă iar moartea nu este decât o Transformare ...

Iubirea la timpul prezent Iubirea la timpul prezent

O carte fundamentală pentru toţi aceia care sunt pe calea iubirii conştiente şi în acelaşi timp a explorării de sine. Este o carte despre Conştienţă în relaţie. A fi conştient înseamnă ...

Călătoria Inimii Călătoria Inimii

Un Maestru a spus: “Adevărul vă va face liberi”. Şi un altul: “Adevărul vine înaintea Iubirii”. Această carte este despre Adevăr, Libertate şi Iubire. Un triunghi magic şi ...

Workshopuri relevante

Articole pe aceeași temă

În tăcere rezidă energia puternică a vindecării În tăcere rezidă energia puternică a vindecării

Nu știu cum este la tine în această perioadă dar eu mă confrunt cu momente în care parcă aș fugi departe de toată această agitație, departe de agresivitatea pe care o simt în traficul ...

Noi ne creăm Destinul Noi ne creăm Destinul

Tema centrală din ultima vreme - nevoia de a ieși din stagnare, din băltire, din roluri care încă ne împiedică să fim cei care suntem cu adevărat, nevoia de a ieși din complacerea în obiceiuri ...

Darurile lunii martie Darurile lunii martie

Ne trezim, de multe ori, spunând „oricum o dăm, nu-i bine”. Dar, dincolo de toate, avem nevoie de relații căci ele reprezintă fundația pe care se bazează lecțiile noastre de viață, contractele ...

Un nou ciclu de (re) organizare  începe chiar acum Un nou ciclu de (re) organizare începe chiar acum

Sigur ai observat și tu câtă nebunie este în jurul nostru. Dar și înlăuntrul nostru, prin gânduri și credințe de care ne tot agățăm. Doar privește, rapid, împrejurul tău ...

Sub imperiul dependențelor Sub imperiul dependențelor
Setea de Întregire și Eliberarea

Respir. Mă așez în centrul meu și inspir pe nas și expir pe gură. Îmi formez un centru de senzații în piept, ce îmi conectează atenția în corp. Îmi duc atenția în ...

Dansul Inimii – SFERA Dansul Inimii – SFERA
Arta Ascultării Atente

„E o formă de mișcare prin care mă conectez la mine însămi și la universul meu lăuntric. Mă conectez cu ceilalți și cu Viața însăși. Este un spațiu în care mă întorc la ...

A wake up call A wake up call
Un mare cadou, Luna Plină cu această eclipsă

Este ea doar parțială, eclipsa, dar îi putem deja simți energia intensă. Energie ce ne amintește, dacă suntem deschiși să ascultăm, că asumarea responsabilității pentru propria noastră evoluție, ...

O altă filă din al meu jurnal O altă filă din al meu jurnal
împărtășesc, acum, cu tine

A trecut o săptămână deja de când Anam Cara, Retreat pe Colina Lunii, s-a terminat. Încă mă simt plină de emoțiile trăirilor pe care le-am împărtășit cu cele 24 minunate femei ...

Ploaia care spală în miez de ianuarie Ploaia care spală în miez de ianuarie

„Trăim prea repede...prea repede”, mi-a spus cineva drag azi cu care nu mă văzusem de câteva luni. Și apoi, m-a întrebat: „Cum ți-ai încheiat anul 2017?”. I-am povestit, ...

Oriunde, oricine ai fi Oriunde, oricine ai fi
Nu ai fost niciodată singur

    A gândi și a face au devenit natura noastră. Am fost educați în acest fel. Ignorăm părți masive din ceea ce suntem și asta distorsionează relația noastră cu noi înșine ...

is cover?
is last?
signed in?: