Punct rubrica Zeița, către tine

Despre Încredere și Renaștere

Publicat la 25.02.2020 Comentarii

Marea cheie a transformării vieții este Încrederea. În-Credere. Este a crede în noi înșine, în interiorul nostru, în inima noastră, în ceea ce suntem în profunzimile noastre. Cheia este în interiorul nostru. Avem nevoie să ne întoarcem cu energia sacră a Atenției în interior.

Încrederea este un miracol pe care nu-l poate face nimeni în locul nostru. Doar noi.

Încrederea nu vine de nicăieri. Este o Creație și face parte din arta de a trăi.

Încrederea permite schimbarea, deschiderea și detensionarea lumii interioare, a relației noastre cu noi înșine, cu ceilalți și cu existența.

Încrederea permite deschiderea sertarelor trecutului în care am ascuns durere și în același timp deschiderea unui viitor care nu repetă trecutul și modelele vechi de experiență umană.

Încrederea este deschidere și conexiune, este a simți și a putea manifesta ceea ce visăm, este bucurie de a trăi și a fi autentici, creativi și expansivi, este a iubi, a zâmbi și a curge odată cu Viața.

Încrederea este o cheie, un punct de cotitură, o transformare uriașă care schimbă totul.

Încrederea este un mod feminin de a fi în fața vieții. Viețile noastre, oamenii pe care-i iubim și lumea în care trăim are nevoie de Încredere, mai întâi.

Încrederea desființează granițe, spulberă roluri vechi, nefericirea și lupta, nedreptatea și inadecvarea, Încrederea transformă frica în compasiune, tensiunea în fluiditate, transformă gândirea aridă în viziune, cuvintele goale și false, în exprimare de sine și adevăr.

Încrederea transformă singurătatea ego-ului în comuniune, zgârcenia în generozitate, întunericul în lumină și duritatea în blândețe, separarea într-un împreună și deschide porțile percepției către dimensiuni mai mari decât noi, cei care am crezut că suntem.

Este momentul pentru Încredere în viețile noastre, în relațiile noastre și în această lume.

Încrederea este o Atitudine care schimbă totul și ne eliberează din mecanismele străvechi ale suferinței, ale separării și luptei, ale apărării și îndoielii. Rupe lanțurile karmice și trans-generaționale ale fricii și ale vinovăției și permite Vieții să erupă în realitatea noastră.

Aceste rânduri sunt o chemare la Încredere.

Pentru tine Femeie, și pentru tine Bărbate.

Zeița, principiul Feminin universal se întoarce în lume aducând Încredere și asta transformă întreaga realitate.

Zeița este un principiu arhetipal care face parte din noi toți, femei și bărbați, este o dimensiune a Existenței care a fost uitată și ignorată un timp, dar care acum, în marea Pulsație universală, inundă lumea aducând transformare.

Zeița curge în noi toți și ne conduce către Încredere și Renaștere.

Este un moment perfect pentru a renaște, la acest început de an, de deceniu și de primăvară. Un moment perfect pentru a dezgheța vechi structuri interioare și a curge din nou. Fiecare gest în care facem altfel, în care nu mai repetăm trecutul și alegem în baza Încrederii, deschide bucle ale trecutului și eliberează o energie uriașă blocată în interior, care redevine energie liberă, creatoare și vie.

Aceste cuvinte pe care le citești sunt o chemare la Încredere și la Renaștere, pentru tine, dragă Femeie și pentru tine Bărbate, prin reconectarea cu Principiul Feminin universal.

Eu, AmmaRa, întrupez vocea Zeiței, căci aceasta este Consacrarea mea de foarte, foarte mult timp și te chem la a curge Încredere și Renaștere în viața ta.

Acum, în pragul primăverii, când forța feminină a vieții erupe în existență din nou, lansez

Renaște-Te, Femeie!
9 săptămâni pentru o 9 viață

Este un program de meditație, introspecție, vindecare și transformare a vieții conectat la energia Încrederii și a Renașterii.

Este o Călătorie în profunzimile ființei, ancorată în Practica Puterii Feminine și a Prezenței.

Ție, dragă Femeie, această Călătorie îți aduce reconectarea profundă cu propria ta Inimă și cu energia eternă a Zeiței care transformă totul cu răsuflarea sa, care conține totul în Compasiunea sa, care vindecă totul prin blândețe, curgere și remodelare. Te conduce către crearea Încrederii în corpul, energia și alegerile tale și către o Renaștere pe toate nivelurile ființei tale.

Bărbate, atunci când femeia de lângă tine renaște, relația renaște, întreaga voastră realitate renaște, izvoarele Vieții erup în forme noi demolând structurile de durere și neîncredere ale trecutului. Ți-ai face un dar ție însuți și relației voastre, redescoperind Zeița din spatele celei pe care crezi că o cunoști. Astfel, această Călătorie a femeii din viața ta, ar putea fi un dar magic nu numai pentru ea acum, în pragul lui martie, ci pentru tine și pentru viața voastră.

Femeie dragă, această Călătorie a Renașterii vine la pachet cu apartenența la Cercul sacru al Feminității, în care te poți lăsa îmbrățișată de energia vindecătoare a lui Împreună.

Bărbate! Martie vine de la numele zeului războiului, Marte. Dar timpurile luptei și ale separării se sfârșesc acum pentru a face loc unui nou timp, al Încrederii și al deschiderii pe care-l vei primi respirând energia nouă a Zeiței care se naște lângă tine. Și este o binecuvântare.

Am ales acest moment cu Lună Nouă, în care toate cele pe care alegem să le cultivăm în interiorul nostru, cresc și înfloresc, pentru a lansa în lume această energie a Încrederii și a transformării conștiente, ca un val al cărui destin este să spele umbrele trecutului și să deschidă un viitor proaspăt.

Renaște-Te Femeie!

Pe tine și lumea în care trăiești.

Creează Încredere!

Adevărul, Frumusețea, Iubirea, Libertatea și Armonia sunt atributele Existenței. Singurul lucru care te-a împiedicat vreodată să le trăiești, a fost lipsa Încrederii.

Acum este un moment bun pentru o Renaștere!

În numele Zeiței din interiorul tău,

Ammara

PS. Pe 10 martie este ziua mea de naștere. 50 de ani. Ca un dar, programul Renaște-Te Femeie pe care-l lansez astăzi, are o reducere substanțială până pe 10. Este felul meu de a sărbători Zeița pe cale de a se naște în mine, în tine și în această lume care are atât de multă nevoie de Încredere și Renaștere.

 

 
"În fiecare ființă umană doarme Conștiența Maestrului, chiar dacă el nu știe acest lucru. Un adevărat Maestru poate recunoște măreția chiar nemanifestată a oricui."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

Fără Granițe Fără Granițe

Este una dintre cele mai strălucite cărți apărute vreodată sub semnul Maestrului Interior. Ken Wilber este cel mai important gânditor și teoretician al conștiinței american, dar rădăcinile cunoașterii ...

Călătoria Eroinei Călătoria Eroinei

Călătoria Inimii este un spațiu de experiență, de transformare a percepției și a modului în care trăim. În acest punct, Călătoria Inimii se intersectează cu cartea autoarei Maureen Murdock– ...

Călătoria Inimii Călătoria Inimii

Un Maestru a spus: “Adevărul vă va face liberi”. Şi un altul: “Adevărul vine înaintea Iubirii”. Această carte este despre Adevăr, Libertate şi Iubire. Un triunghi magic şi ...

Şcoala Zeilor Şcoala Zeilor

Această carte este o hartă şi un plan de evadare. Scopul său este de a vă arăta parcursul urmat de un om oarecare pentru a evada din povestea hipnotică a lumii, din interpretarea jalnică a existenţei, pentru ...

Setea de întregire Setea de întregire

Neliniştea pe care o simţim este acel imbold înnăscut, lăuntric care ne împinge în direcţia posibilităţilor noastre spirituale. Setea de întregire este tendinţa dinamică datorită ...

Workshopuri relevante

Articole pe aceeași temă

Singuri în Paradis Singuri în Paradis

Nu o să uit niciodată gustul, mirosul otrăvitor al bolii. Puteam simți suferința tuturor femeilor care, vreodată, se îmbolnăviseră de cancer de uter, de ovare, de sân, și puteam vedea cu claritate ...

Un nou ciclu de (re) organizare  începe chiar acum Un nou ciclu de (re) organizare începe chiar acum

Sigur ai observat și tu câtă nebunie este în jurul nostru. Dar și înlăuntrul nostru, prin gânduri și credințe de care ne tot agățăm. Doar privește, rapid, împrejurul tău ...

Oamenii nu se întâlnesc întâmplător Oamenii nu se întâlnesc întâmplător

Pe parcursul magicei călătorii care este viața, dăm peste tot soiul de oameni, din diferite culturi, medii de proveniență și de diverse tipologii. Toți oamenii pe care îi întâlnim are un ...

Amintește-ți, Amintește-ți,
când te vei rătăci din nou

Totul se petrece în propria ta Inimă, întreaga realitate, întreaga experiență a vieții. Este un adevăr care nu poate fi gândit, ci doar simțit, oricât de riscant pare acest lucru. ...

Naștem Noua Lume. Împreună Naștem Noua Lume. Împreună

Trăirile foarte intense din ultimele săptămâni ne-au lăsat pe mulți dintre noi cu senzații și dureri în corp de parcă am fi fost la război. Și, într-un fel sau altul, chiar am fost. Toți. ...

Corporate spirituality Corporate spirituality

În vreme ce în religiile tradiționale sunt osificate în doctrină, elemente ale experienței spirituale pătrund în lumea corporațiilor. Introduse pentru a crește productivitatea oamenilor, ...

Un pic de compasiune umană ajută mai mult decât mult curaj Un pic de compasiune umană ajută mai mult decât mult curaj

„când se naște durerea, un pic de curaj ajută mai mult decât multă cunoaștere, un pic de compasiune umană mai mult decât mult curaj, și cea mai mică nuanță din iubirea lui Dumnezeu ...

Arta Ascultării Atente Arta Ascultării Atente
Liniște. Pace. SHANTI

Un program de transformare interioară creat și condus de AmmaRa. 30 de zile de practică în Arta Ascultării Atente, care conduc către deschiderea spațiului lăuntric al liniștii din care se naște o ...

Aur Aur
A crede vs a avea Încredere

Poți citi oricâte cărți despre natura profundă a propriei tale ființe și a existenței. Este doar o informație pe care o primești din exterior. Altcineva a trăit experiența. Tu doar afli despre ea. ...

Frica și Iubirea Frica și Iubirea
Dare de seamă despre roluri, relații și Creații

Marea piesă de teatru în care forțele arhetipale antagonice ale fricii și ale iubirii se luptă pentru inima omului, își are cea mai spectaculoasă scenă în relația de cuplu, tocmai din cauza ...