Punct rubrica Azi, un Portal de Conștiință: 1111

Publicat la 10.11.2020 Comentarii

 HEFT

Viața este o eternă transformare. A rămâne blocați în gânduri, atitudini și emoții vechi, aduce întotdeauna suferință, căci ne opunem marelui fluviu al Existenței. Crizele din viețile noastre, personale și colective, sunt conflicte între trecut și prezent. Moduri în care Existența ne obligă să alegem ceva nou.

Astăzi, 11.11.2020, este un Portal cosmic, în mijlocul unei mari crize de transformare a Umanității. Este echivalentul unui val imens care traversează marele ocean al Conștiinței, și oportunitatea unui shift. În astfel de momente, un act, un gest care să consfințească curajul de a curge odată cu Viața, are efecte imense. Ne poate elibera de trecut, de mecanisme străvechi care funcționează în interiorul nostru ca niște vârtejuri și creează mereu același tip de situații în viețile noastre.

Privește împrejur. Criza virusului, a închiderii, a măștilor și a morții, este planetară și privește Umanitatea. Este vârful a nenumărate crize, sociale, politice, economice, militare, financiare, globale și locale. La rândul lor acestea sunt alcătuite din miriade de crize personale, care privesc relațiile dintre noi, banii, sănătatea și toate aspectele vieții. În adâncurile fiecăruia dintre noi este criza interioară, gândurile, atitudinile, emoțiile, poziționările noastre.

Acesta este Dealul Zmeului din Podișul Luncanilor, unde se petrece acum Călătoria Inimii & Școala Maestrului Interior

Lumea exterioară este reflexia lumii interioare.

Înăuntru este locul în care începe totul, și în care se sfârșește totul.

Privește criza colectivă a Umanității ca pe un nod imens al crizelor personale. Te privește direct. Alegerile tale interioare și procesul tău interior reverberează în întreaga existență. Gestul tău schimbă totul.

11.11.2020 este un moment în care marele nod gordian al Existenței poate fi desfăcut cu un singur gest interior. O alegere pe care o faci acum, are ecouri în întreaga ta viață și a celorlalți. Universul este viu și funcționează ca o oglindă pentru lumea ta interioară. El reflectă în toate straturile sale de realitate actul pe care îl faci în interior.

Ai putea să ieși din vechea ta tendință de a te separa. Ai putea să renunți la victimizare, la neîncredere, la furie, la proiectarea responsabilității. Ai putea să te îndrăgostești de tine însuți, să ierți, să fii recunoscător, să redescoperi compasiunea, să părăsești un obicei vechi, un fel de a fi, pentru a descoperi ceva nou.

Ai putea să te aliniezi cu Adevărul, Iubirea, Frumusețea și Armonia care stau ascunse dincolo de vălul ce-ți acoperă privirea și dincolo de platitudinea propriei gândiri. Asta ar surpa labirintul pe care l-ai creat și l-am creat cu toți.

Este un moment cosmic, în care fiecare poarte face schimbarea. Un portal.

Călătoria Inimii este dedicată transformării interioare și este un spațiu dedicat acelora care schimbă lumea prin propria lor experiență. Aceasta este consacrarea noastră, de mii de vieți. Creăm instrumente și contexte pentru ca oamenii să poată alege altfel în universul interior și astfel să-și transforme propria viață și lumea.

Astăzi, pe 11.11.2020 celebrăm schimbarea interioară prin NOU.

AmmaRa lansează o nouă meditație în care te conduce în profunzimea lumii interioare, acolo de unde poți privi propria viață din Centrul care a modelat-o. Dincolo de aparențe, în profunzimea Inimii tale, acolo unde iau naștere marile alegeri, marile transformări. Nimic nu este așa cum pare. Aruncă o privire dincolo de văl, dincolo de zidurile labirintului, dincolo de crizele personale și colective, în spațiul din care poți schimba ceva fundamental. Suie-te pe valul acestui moment al Conștiinței și fă o schimbare pentru tine și pentru lumea în care trăim. Ea este reflexia lumii interioare a fiecăruia din noi.

Șlefuirea și purificarea lumii interioare a gândului, emoției și atitudinii este motivul adânc pentru care suntem în experiența umană. Inevitabil, toți trecem prin acest proces de Ascensiune a Conștiinței, mai devreme sau mai târziu. A amâna, din orice motiv, este a trăi durere, căci Viața, Conștiința, întreaga sacră Existență se află într-un proces etern de Ascensiune și Creație din care facem parte.

Și tu ești aici, în această lume și acest corp pentru a descoperi Adevărul despre tine însuți și despre Existență. Acesta este adevăratul tău scop, marea consacrare a experienței tale de viață. Toate celelalte scopuri sunt subscrise acestuia care le strânge pe toate. Viața este o Școală a Maestrului Interior adormit în tine.

Trezește-l. Este un moment bun, în care gestul tău interior și schimbarea în propria ta viață are ecouri imense în întreaga realitate.

Mergi cu AmmaRa în spațiul în care orice schimbare este posibilă. Deschide Poarta AICI.

Fie ca acest moment cosmic să ne apropie de experiența Adevărului, Iubirii și Frumuseții în propriile noastre vieți.

Agnis & AmmaRa

ps. Vei băga de seamă că nu numai călătoria în care te invită AmmaRa este nouă, ci întregul spațiu în care se petrece aceasta. După ce am schimbat spațiul fizic al Călătoriei Inimii, mutând Școala Maestrului Interior și Cărțile în munți, acum a venit timpul schimbării spațiului virtual. Site-ul nostru este într-un proces de transformare de-asemeni. Te invităm să participi.
"Am ales experiența în dimensiunea încarnată pentru a ne redescoperi inefabilul, strălucirea în ciuda întunericului, măreția în ciuda micimii și nelimitarea în ciuda separării. Călătoria Inimii este despre transcenderea dualităților prin experiența lor."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

Saltul de conştiinţă Saltul de conştiinţă

Ce te împiedică pe tine, exploratorule al conștiinței, căutătorule al Adevărului, să devii Acela care ești la cele mai elevate niveluri ale Ființei tale? Te poți simți pe Tine, cel adevărat, ...

Tehnologia Visătorului Tehnologia Visătorului

Întoarce-te către tine însuți, uită-te la tine însuți, caută în tine, concentrează-ți întreaga atenție și dedică-ți tot efortul pentru a ridica limitele visului tău, îndrăznește ...

Cartea Maestrului Interior Cartea Maestrului Interior

Născută din experiența Maestrului Interior, această carte-călăuză, ne conduce către Creatorul Conștient ca mod de a trăi în această lume. Călătoriile Inițiatice din Școala Maestrului ...

Trupul meu, Pământul meu Trupul meu, Pământul meu

Mii de ani de spiritualitate descarnată, de căutare a Spiritului în afara Corpului au făcut umanitatea să ignore complet uriaşul potenţial terapeutic şi ontologic al corporalităţii. Ca şi cum ...

ELIBERAREA DIN FRICĂ ELIBERAREA DIN FRICĂ

  Cine a cercetat mai adânc profunzimile sufletului ştie că nu ura ci frica este opusul iubirii. Frica, ca închidere în sine, ca zid ridicat în jurul unui eu mic, limitat, neputincios, ...

Workshopuri relevante

Practica Puterii Feminine Practica Puterii Feminine
Dacă ai nevoie de susținere, de conținere, de un loc în care să te simți auzită și ascultată, un spațiu în care să-ți dai voie să devii femeia care ești menită să fii, te invit să aduci ...

Luppia Mundi Luppia Mundi
În orice vremuri, cea mai mare putere este Conștiența Realitatea este o oglindă a lumilor noastre interioare, conjugate. A schimba realitatea pe care o trăiești, este a schimba lumea interioară.     A ...

Sesiuni Individuale cu AmmaRa Sesiuni Individuale cu AmmaRa
În aceste sesiuni individuale online, intenția mea este de a te ajuta să-ți regăsești echilibrul, de a te însoți către curajul cu care să te implici, dincolo de orice frică și anxietate, într-un ...

Dansul Inimii

Respirație Holotropică Respirație Holotropică
Respiraţia Holotropică este un instrument simplu şi puternic de  cunoaştere, prin experienţă directă, a adevăratei naturi a propriei noastre Fiinţe şi a Realităţii. Cuvântul ”holotropic” ...