AmmaRa rubrica Recunoștință profundă pentru Împreună

Publicat la 22.12.2020 Comentarii

 Elena Francisc Țurcanu

În aceste zile de sărbătoare, simt să exprim profundă recunoștință pentru participarea ta în programele și meditațiile noastre online, la întâlnirile live - atâtea câte au putut fi anul acesta -, pentru cărțile pe care le-ai cumpărat și pe care le-ai împărtășit mai departe cu cei dragi.

Recunoștință pentru că suntem împreună în acest mare proces de transformare prin care trece întreaga umanitate.

Pentru mulți dintre noi, acest an care se termină acum, a fost cel mai provocator și mai transformator din viața noastră. Un an în care ne-am revoluționat obiceiurile noastre vechi, ne-am schimbat rutina predictibilă, am făcut schimbări majore în relațiile și creațiile noastre, și am fost forțați să ne privim direct în față adevărul despre ce suntem noi cu adevărat. Ca și indivizi, ca și comunități, ca și ființe umane co-existând cu alte ființe pe această planetă numită Pământ. Am fost obligați să ne repoziționăm față de valorile noastre esențiale.

Oricum am da-o și oricum am întoarce-o, pentru noi, pare să fie o singură cale ce ne poate conduce către o viață și o lume mai bună: Calea Conștienței înrădăcinată în Prezență și în Iubire.

Pentru mine, Iubirea este și va rămâne cea mai potentă forță de vindecare. Iar starea de prezență ne permite, fiecăruia dintre noi, să integrăm mai ușor trecutul, așa cum a fost acesta, și să ne deschidă către viitor creându-l în magicul moment acum și nu bazat pe ce a fost.

Fie alegem să schimbăm modul în care relaționăm unii cu ceilalți, cu mediul înconjurător, cu animalele, cu natura, cu viața, acordându-ne cu legile firești ale naturii și existenței, fie continuăm să suferim și mai mult.

Simțim inimile cum se umplu cu bucurie, atunci când trăim iubirea și când emanăm recunoștință. Când onorăm conexiunea dintre noi, ieșind din izolare și separare.

Iubirea este ceea ce permite trupurilor noastre să experimenteze conexiunea cu ceilalți, cu natura, cu Existența. Iubirea este esența vieții. Iar când este înrădăcinată în Prezență, iubirea devine una conștientă.

În Călătoria Inimii, ceea ce stă la baza întregii noastre creații, tot ce creăm și exprimăm în lume, este fondat în Practica Prezenței. Pașii acesteia, extrem de simpli și ușor de integrat în viața de zi cu zi, îi găsești în Cartea Maestrului Interior. Și îi explorăm în profunzime în parcursul școlii ajunsă, iată, la a 7 a ediție .

Învățând acești pași simpli de a intra în starea de prezență, înveți de fapt să te ghidezi pe tine în propria ta călătorie de descoperire și dezvoltare, de maturizare a ego-ului și transformare, de evoluție și ascensiune. Îți readuci aminte de cine și ce ești cu adevărat.

Și eu și Horia suntem foarte recunoscători că ai ales să fii în această Călătorie a Inimii împreună cu noi și parte din procesul global de transformare, de ascensiune, de evoluție. Născând, împreună, o nouă lume.

Consacrarea noastră, o viață trăită în Conștiență, în Prezență ancorată în Iubire, ne-o urmăm în ciuda multor provocări ce trăim și noi. Suișuri și coborâșuri, abisuri și extazuri, lumină și întuneric.

Cu compasiune și smerenie, continuăm să împărtășim din propria noastră experiență, onorând procesul tău și al fiecărui om care vine către noi pentru susținere și călăuzire.

Fiecare ființă contează în marea țesătură numită umanitate.

Împreună, creăm un câmp de rezonanță mai potent și mai înrădăcinat în inimile noastre încărcate cu încredere și cu iubire.

Contribuția ta, la marele proces de transformare, este unică și ne permite și nouă să continuăm Co-Creația. Mulțumim. Profundă recunoștință.


Pandemia din acest an ce se apropie de sfârșit ne-a forțat să facem schimbări. Un shift major în felul în care lucrăm și relaționăm unii cu alții. Ne-a forțat să învățăm noi skilluri și să ne adaptăm la o nouă realitate. Cea a unei cyber-conexiuni.

Recunosc, cu cea mai mare sinceritate, că am încă o mare rezistență în fața tehnologiei. Prefer în continuare întâlnirile live. Și hrănesc încrederea că vom avea parte de acestea. Dar aleg și să mă deschid în fața acestei noi realități care îmi oferă o oportunitate neașteptată de a-mi depăși mai repede rezistența și limitările și de a conștientiza că ceea ce am și avem noi în Călătoria Inimii de oferit poate ajunge la cât mai mulți oameni aflați peste tot în lume.

Acum, încă ne turnăm o mare parte din atenție în/pe creația Retreaturilor verii pe care le ținem, vară de vară, aici pe Colina Lunii și Dealul Zmeului. Însă, am ales să creăm și întâlniri online care să îți ofere susținere în călătoria evoluției tale. Fii pe fază! Revenim curând cu detalii!

Fie ca aceste zile să le petreci în prezență și în iubire, împreună cu cei dragi ție, bucurându-te de binecuvântările acestor timpuri. Și fie ca noi toți să trăim aceste sărbători în pace și armonie, în recunoștință și bucurie, deschiși pentru a primi darurile Existenței pe care viața le-a pregătit pentru noi.

Cu iubire,

Elena Francisc-Țurcanu

PS. Cercul Sacru Anam Cara creat din femei minunate împreună cu care am transformat într-o tradiție această călătorie din Practica Puterii Feminine, este nucleul acestui Retreat și își rezervă locurile chiar înainte de a face posibile înscrierile. Deci, fii pe fază când lansăm pe calendar sau scrie-mi pe adresa personală dacă te interesează, în mod special, acest Retreat.
"Umanitatea este o experiență. Divinitatea este o experiență. Călătoria Inimii este experiența trecerii de la identitatea Umanității la cea Divină, prin Conștiență. Și invers"

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

BIG MIND, BIG HEART BIG MIND, BIG HEART

Cu toţii ne confruntăm cu vremuri pline de încercări. Ne facem griji pentru copiii noştri, pentru părinţi, parteneri de viaţă, prieteni şi toţi cei dragi. Ne dorim să putem comunica şi empatiza ...

Iubește ceea ce este Iubește ceea ce este

De-a lungul crizei de transformare Byron Katie a căzut adânc în întunericul depresiei, străbătând calea amară a disperării, pentru ca Revelația să survină brusc, într-o dimineață ...

Învățăturile toltece, volumul IV: Învățăturile toltece, volumul IV:

Drept rezultat al feedbackului primit de la cititorii primelor două cărți (n. tr.: este vorba despre volumele I și II), este necesar să fie subliniat că nu toți toltecii sunt la fel, și nici fiecare persoană ...

Grație și Forță Grație și Forță

Grație și forță este una dintre cele mai tulburătoare cărți pe care le-am citit vreodată, povestea adevărată a unei iubiri care transcende viața și moartea, lumina și întunericul, binele și răul, ...

Învățăturile toltece, volumul II: Învățăturile toltece, volumul II:

  Toltecii au știut dintotdeauna despre învățăturile toltece că acestea nu sunt proprietatea unui singur om sau a unui anumit grup de oameni, ci sunt moștenirea comună a întregii omeniri. ...

Workshopuri relevante