Punct rubrica Anam Cara 2021

Retreat Magic de Sânziene pe Colina Lunii

Publicat la 06.01.2021 Comentarii

Călătoria umană este un act constant de transfigurare

Valurile schimbărilor majore curg necontenit în viața mea invitându-mă să hrănesc încrederea, să rămân deschisă și în recunoștință pentru tot ceea ce trăiesc acum. Încrederea este o cheie fundamentală pentru mine. Așa a fost mereu și așa va fi. Încredere.

Încrederea este o cheie esențială și pentru tine, indiferent care sunt provocările prin care tu însăți treci acum, dragă Femeie. Păstrează vie încrederea. Încredere.

Sunt convinsă că și tu ai nevoie, din când în când, să iei puțină distanță față de tot ceea ce trăiești în realitatea ta de zi cu zi. Uneori, distanțându-ne puțin de grijile cotidiene și de iureșul nebun în care alunecăm, putem vedea altfel propria realitate. Cu ochi mai buni și o privire mai blândă, printr-un filtru mai curat, creăm o altă realitate.

Iar acum, după un asemenea an precum fu 2020, când frica și stresul și anxietatea și durerea au fost trăite la cote inimaginabile, când tot ce ni se părea a fi „normal” și stabil s-a dărâmat, a dispărut, avem chiar mai mare nevoie de o pauză.

Avem nevoie de întoarcere la Natură și la ritmurile propriei noastre naturi de femei. Avem nevoie de evadare din jungla urbană. Avem nevoie de comuniune fecundă cu Mama Pământ.

Avem nevoie să păstrăm ritmul vocii și dorințelor noastre de lut

Trupurile noastre de femei tânjesc să guste spațiul unde nu mai simțim separarea dureroasă între vizibil și invizibil, între timp liniar și eternitate, între uman și divin, între interior și exterior.

În acest spațiu sacru te invit acum. În acest spațiu sacru are loc Anam Cara Retreat. Un spațiu sacru unde, împreună, ne putem strecura cu blândețe și recunoștință în propria noastră natură de femei. În pântecul străvechi de pe Colina Lunii – ancestrală și eternă - și soră cu Dealul Zmeului. Pare că este doar sus, printre nori, la 1100m altitudine și, totuși, atât de în profunzime.

În mijlocul unui Parc Natural, între Cetățile Dacice, în teritoriul străvechi și sacru al Călătoriei Inimii. Printre păduri de Mesteceni și de Fagi. Salamandre. Ape limpezi, nori curgători, lumina răsăritului ce aduce noi posibilități și apusuri de Soare în culorile Universului. În locul în care ne permitem să ne abandonăm în brațele unei lumi invizibile cu ochii minții, dar atât de perceptibile cu ochii inimii. Locul în care te simți Acasă și în care tu te renaști cu fiecare Respirație Conștientă.

Iar sentimentul de recunoștință și atitudinea deschisă le simți din prima clipă de cum pășești pe carnea colinei – Colina Lunii - ce-ți dezvăluie, cu blândețe, misterul reliefului tău interior.

Te aștept, Femeie dragă, la Anam Cara Retreat. Ocupă-ți locul în Cercul Sacru

Cu recunoștință pentru lutul nostru comun, Anam Cara, femei între femei, naștem o lume nouă.

AmmaRa
"În fiecare ființă umană doarme Conștiența Maestrului, chiar dacă el nu știe acest lucru. Un adevărat Maestru poate recunoște măreția chiar nemanifestată a oricui."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

Sincronicitate Sincronicitate

Fiecare dintre noi a trăit sincronicităţi – coincidenţe stranii şi semnificative, ce par guvernate de legi necunoscute, care transcend orice explicaţie de tip cauză-efect. Cartea de faţă este o ...

ELIBERAREA DIN FRICĂ ELIBERAREA DIN FRICĂ

  Cine a cercetat mai adânc profunzimile sufletului ştie că nu ura ci frica este opusul iubirii. Frica, ca închidere în sine, ca zid ridicat în jurul unui eu mic, limitat, neputincios, ...

Călătoria ultimă Călătoria ultimă

Nu există moarte, căci viaţa este un atribut a tot ceea ce există în Univers, nu există un sfârşit al Fiinţei, pentru că Fiinţa este eternă iar moartea nu este decât o Transformare ...

Meandrele Minții Meandrele Minții

Orice criză de transformare interioară are în centrul său modul în care gândim realitatea, și nu este altceva decât o destructurare, o rezolvare a unor structuri de gândire. Pacea ...

Fără Granițe Fără Granițe

Este una dintre cele mai strălucite cărți apărute vreodată sub semnul Maestrului Interior. Ken Wilber este cel mai important gânditor și teoretician al conștiinței american, dar rădăcinile cunoașterii ...

Workshopuri relevante