AmmaRa rubrica Cei care cred în MAGIA VIEȚII

o vor trăi totdeauna

Publicat la 13.01.2021 Comentarii

 

 Elena Francisc Țurcanu

 

Dragă prieten,

Când este ultima oară când ai experimentat, cu adevărat, MAGIA VIEȚII?

Te întreb pentru că, de cele mai multe ori, uităm că fiecare zi este un mare dar. Fiecare zi, în sine, este un adevărat Miracol. Uităm că magia este, pur și simplu, de A FI ÎN VIAȚĂ și de a experimenta, de a trăi la maxim tot, absolut tot, ceea ce există în jurul nostru. Ne lăsăm prinși în a supraviețui, în a exista, în loc de a trăi din plin viața, de a avea încredere să trăim la maxim MAGIA VIEȚII.

Ne lăsăm distrași de la vibrația magiei,

de la puterea noastră de creatori, alunecând în frică și anxietate, în grijă și îndoială, în separare și judecată, în „nu pot”, „nu merit”, „cum o să mă descurc?”, „cum voi plăti ratele la casă?”, „ce se va întâmpla cu mine dacă am un accident sau dacă mă îmbolnăvesc ... și mor de virusul ăsta nenorocit?”

Lista poate continua la nesfârșit

cu lucruri de care ne îngrijorăm și cu credințe limitative care ne împiedică să simțim că suntem, în permanență, creatori și co-creatori ai propriei noastre realități. Uităm că dacă nu credem în MAGIA VIEȚII nu o vom trăi niciodată. Și în această uitare, ne rupem de puterea creatoare care zace înlăuntrul nostru. Nu știm, căci nimeni nu ne-a învățat, că în noi există dimensiunea Maestrului Interior. Creator al propriei sale realități. Și co-creator, în permanență, cu marea Sursă (Divinitatea, Dumnezeu).

Poți alege să te învinovățești

că uiți, că aluneci pe vechi șleauri ale credințelor limitative, ale fricii și grijilor, ale îndoielii, uitând că ele au fost gravate în noi și fac parte din a fi uman. Iar anul trecut, 2020, cu tot ceea ce am trăit la nivel individual și colectiv, la nivel de umanitate, a adâncit și mai mult șleaurile fricii, ale separării, ale îndoielii.

Sau poți alege să simți

că puterea de a recunoaște dimensiunea magică a vieții face și ea parte din a fi uman. Și o putem grava în noi dacă alegem asta. Încrederea în dimensiunea Maestrului Interior - cel care alege ce și cum gândește, cel care alege ce și cum creează – face și ea parte din procesul nostru de transformare, de evoluție. La fel, și această încredere în Maestrul Interior o putem grava în noi dacă alegem asta.

Sentimentul magiei și al miracolului

vine mai ușor la copii, dar apoi, din păcate, pe măsură ce creștem, acesta dispare. Din păcate, cu toate aceste măști și izolare, cu separarea și robotizarea... pare că și copii încep să-și piardă deschiderea către magie.

Poate că acum, în contextul ce-l trăim, este crucial să ne recuperăm încrederea în MAGIA VIEȚII, în puterea noastră de creatori. Să ne recuperăm și să ne cultivăm încrederea în dimensiunea Maestrului Interior.

Dacă ești pregătit să te reconectezi cu această încredere, atunci am un cadou pentru tine.

Cartea Maestrului Interior
celebrează 3 ani aniversare de la nașterea ei și
în următoarele 2 săptămâni, are
30% discount

Anul trecut, 2020, un an tulburător

pentru noi toți, a făcut ca mulți din cei care au cumpărat în trecut Cartea Maestrului Interior să descopere abia acum cât de utilă poate fi această carte în astfel de vremuri. Ce ancoră solidă în starea de prezență, este. De-a lungul anului trecut, am primit cele mai multe mesaje de mulțumire și recunoștință în legătură cu Cartea Maestrului Interior. Ceea ce m-a făcut să cred că abia acum, la vremuri de mari restriște, oamenii conștientizează și rezonează profund cu adevărul care este în această carte.

Mulți însă mi-au scris despre trăirile

pe care le-au avut în urma călătoriilor ghidate care sunt peste tot în carte. Alții mi-au scris despre cât de mult i-au ajutat exercițiile simple, practice, de la fiecare capitol al cărții. Unii o folosesc precum un manual de psihologie și de meta-fizică. Alții o consideră o carte mistică. Și sunt persoane care au dat cu ea de toți pereții neputând să citească din cauză că se enervau cumplit și nu-și puteau abține furia. Se pare că ceea ce citeau îi atingea exact acolo unde aveau de schimbat doar că nu erau încă pregătiți să recunoască acest lucru.

Pe scurt, unele m-au uimit,

altele m-au ajutat să văd cartea dintr-o perspectivă la care nici nu m-am așteptat, însă m-am bucurat să citesc toate aceste împărtășiri. Un mare mulțumesc tuturor care ați citit cartea și care mi-ați scris. Pentru mine, ca și Editor, aceste împărtășiri sunt cele care îmi aduc, mereu, multă bucurie și care m-au încurajat, de-a lungul anilor, să merg mai departe cu Editura oricât de mari au fost provocările. Iar acum, în contextul prezent, provocările sunt uriașe. Dar când știu că aceste cărți, pe care cu mare drag le-am publicat, aduc transformare în viețile oamenilor, parcă îmi este mai ușor să fac față provocărilor.

Iar când ÎNCREDEREA în MAGIA VIEȚII este încă vie în mine, nu pot decât să recunosc - precum ne încurajează scribul magician ce ne-a dăruit Cartea Maestrului Interior, că ... TOTUL ESTE AICI!

Cu încredere că ești pregătit să te reconectezi cu această încredere, și să înveți cum să o cultivi și s-o păstrezi vie prin practica prezenței, urmând pașii simpli din Cartea Maestrului Interior, mă bucur să îți ofer, din partea Editurii noastre, un cadou special pentru tine: 30% reducere acum la 3 ani aniversare. Această a doua ediție a cărții este una de lux din care mai avem puține exemplare. Din păcate, nu vom mai putea retipări tot o ediție de lux. 

Celebrează MAGIA VIEȚII onorându-ți propriul tău Maestru Interior și învățând să practici prezența. Este cel mai mare dar pe care ni-l putem oferi. A trăi, în prezență, fiecare zi. 

Cartea Maestrului Interior este AICI
aniversar, la 3 ani de la nașterea ei
cu 30% discount

 

 

 
"Maestrul este acela care alege experiența încarnării, păstrează în adâncuri amintirea inefabilului, pentru ca în cele din urmă, după o lungă căutare, să se retrăiască pe Sine. De data aceasta în Corp. Maestrul Interior este starea de conștiință a Umanității iluminate."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

Cartea Maestrului Interior Cartea Maestrului Interior

Născută din experiența Maestrului Interior, această carte-călăuză, ne conduce către Creatorul Conștient ca mod de a trăi în această lume. Călătoriile Inițiatice din Școala Maestrului ...

Tao Te Ching Tao Te Ching

Tao Te Ching, celebra scriere al lui Lao Tzu, face parte din patrimoniul umanităţii. Unii cred că este o scriere mistică, alţii o consideră o capodoperă ermetică, alţii expresia înţelepciunii ultime ...

Iubirea la timpul prezent Iubirea la timpul prezent

O carte fundamentală pentru toţi aceia care sunt pe calea iubirii conştiente şi în acelaşi timp a explorării de sine. Este o carte despre Conştienţă în relaţie. A fi conştient înseamnă ...

CELE ŞAPTE PENE ALE VULTURULUI CELE ŞAPTE PENE ALE VULTURULUI

Luis A. nu este un personaj de roman, ci un om real, chiar dacă ţine să rămână anonim. Această carte îi povesteşte istoria – de la îndepărtata sa copilărie argentiniană până ...

CÂND IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL CÂND IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL

Trecând peste teama de a fi ridiculizat de colegii de breaslă, peste teama inerentă oricărui cercetător care îndărzneşte să iasă din tiparele rigide ale paradigmei materialiste, cu o superbă ...

Workshopuri relevante