Punct rubrica Evadează în natură pură!

Noi am făcut-o

Publicat la 14.01.2021 Comentarii

 Horia & Elena Francisc Țurcanu

Mai întâi am evadat din închisoarea gândurilor, emoțiilor și mecanismelor relaționale corozive. Ne-am eliberat de condiționări, descoperind templul interior al Inimii.

Am însoțit foarte mulți oameni pe calea eliberării prin Prezență. La rândul lor ei au evadat din cuștile cognitive impuse și au inaugurat vieți noi.

Apoi am descoperit – acum foarte mulți ani- Paradisul, cum îl numim uneori, cu drag. Sunt dealurile noastre dintre păduri, printre cetățile dacice, deasupra norilor. Natura pură, ca și propria noastră Inimă, este un Templu. Sute de oameni și-au găsit pacea interioară, viziunea și cunoașterea lăuntrică în acest Templu alcătuit din arbori, soare, pământ și cer.

În cele din urmă evadarea noastră a devenit permanentă. Ne-am mutat definitiv din marele oraș, aici, deasupra lumii, în Templu. Am văzut, pentru prima dată, iarna îmbrăcând în alb colinele, după mulți ani în care pășeam aici doar vara.

Sunt locurile unde se petrec marile noastre Retreaturi de vară. Templul de deasupra norilor a devenit reședința noastră permanentă. Viața noastră s-a schimbat.

Acesta este locul în care ai o invitație permanentă.

Evadează!

O poți face acum, în plină iarnă. Aici nu e nevoie de măști, în mijlocul pădurii, al norilor, și al purității. Poți lăsa în urmă închiderea și frica și poți RESPIRA. Aici îmbrățișarea este legală, privitul în ochi și ținutul de mână, iar vindecarea se petrece prin deschiderea inimii și prin Prezență.

Am creat posibilitatea lucrului personal 1 x 1 în mijlocul naturii. Agnis & AmmaRa sunt călăuzele evadării tale din platitudine și durere, din compulsiune și orbire. Iar natura neatinsă este Templul acestei vindecări.

Sau te poți pregăti pentru la vară, când colinele noastre vor avea mantia verde. Sunt 5 Retreaturi fundamentale de lucru cu Conștiința și Inima, al căror scop este eliberarea de văluri și trăirea Adevărului, Iubirii, Frumuseții și Păci pe care le căutăm toți în viețile noastre. Și toate acestea se petrec aici, în Paradis, în Templu.

Pregătește-te să lași în urmă măștile și mai ales umbra, pentru te învălui în luminozitate și strălucire.

Evadează pe dealurile Călătoriei Inimii.

Rezervă-ți Retreatul verii acum. Până la sfârșitul lunii ianuarie, ai parte de prețuri early-bird.

 Calendarul Retreaturilor Verii 2021
"Căutăm Maestrul înafară câtă vreme nu găsim încrederea în noi înșine și în Existență. Încetând căutarea, ego se dizolvă și survine miracolul Încrederii în propria noastră Creație."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

CIUPERCILE SACRE ALE VIZIUNII CIUPERCILE SACRE ALE VIZIUNII

Istoria spirituală a Umanităţii este una cu cea a plantelor sacre care au fost folosite ritualic în toate timpurile, pe toate continentele. În ultimul secol, psihologia transpersonală a explorat ...

BIG MIND, BIG HEART BIG MIND, BIG HEART

Cu toţii ne confruntăm cu vremuri pline de încercări. Ne facem griji pentru copiii noştri, pentru părinţi, parteneri de viaţă, prieteni şi toţi cei dragi. Ne dorim să putem comunica şi empatiza ...

Dragoste şi trezire Dragoste şi trezire

Transformarea profundă de conştiinţă prin care trece omenirea ajunge la punctul său cel mai dureros. Crize de toate felurile izbucnesc la nivel planetar, dar toate sunt expresia crizei interioare de transformare ...

ELIBERAREA DIN FRICĂ ELIBERAREA DIN FRICĂ

  Cine a cercetat mai adânc profunzimile sufletului ştie că nu ura ci frica este opusul iubirii. Frica, ca închidere în sine, ca zid ridicat în jurul unui eu mic, limitat, neputincios, ...

Pășunile Minunăției Pășunile Minunăției

Marile teme ale lui John O’ Donohue sunt miracolul, imaginația și ceea ce este posibil, teme pe care le-a ars în jerbe literare orbitoare. Cuvintele sale sunt portaluri către dimensiunile vaste ale ...

Workshopuri relevante