Punct rubrica Evadează în natură pură!

Noi am făcut-o

Publicat la 14.01.2021 Comentarii

 Horia & Elena Francisc Țurcanu

Mai întâi am evadat din închisoarea gândurilor, emoțiilor și mecanismelor relaționale corozive. Ne-am eliberat de condiționări, descoperind templul interior al Inimii.

Am însoțit foarte mulți oameni pe calea eliberării prin Prezență. La rândul lor ei au evadat din cuștile cognitive impuse și au inaugurat vieți noi.

Apoi am descoperit – acum foarte mulți ani- Paradisul, cum îl numim uneori, cu drag. Sunt dealurile noastre dintre păduri, printre cetățile dacice, deasupra norilor. Natura pură, ca și propria noastră Inimă, este un Templu. Sute de oameni și-au găsit pacea interioară, viziunea și cunoașterea lăuntrică în acest Templu alcătuit din arbori, soare, pământ și cer.

În cele din urmă evadarea noastră a devenit permanentă. Ne-am mutat definitiv din marele oraș, aici, deasupra lumii, în Templu. Am văzut, pentru prima dată, iarna îmbrăcând în alb colinele, după mulți ani în care pășeam aici doar vara.

Sunt locurile unde se petrec marile noastre Retreaturi de vară. Templul de deasupra norilor a devenit reședința noastră permanentă. Viața noastră s-a schimbat.

Acesta este locul în care ai o invitație permanentă.

Evadează!

O poți face acum, în plină iarnă. Aici nu e nevoie de măști, în mijlocul pădurii, al norilor, și al purității. Poți lăsa în urmă închiderea și frica și poți RESPIRA. Aici îmbrățișarea este legală, privitul în ochi și ținutul de mână, iar vindecarea se petrece prin deschiderea inimii și prin Prezență.

Am creat posibilitatea lucrului personal 1 x 1 în mijlocul naturii. Agnis & AmmaRa sunt călăuzele evadării tale din platitudine și durere, din compulsiune și orbire. Iar natura neatinsă este Templul acestei vindecări.

Sau te poți pregăti pentru la vară, când colinele noastre vor avea mantia verde. Sunt 5 Retreaturi fundamentale de lucru cu Conștiința și Inima, al căror scop este eliberarea de văluri și trăirea Adevărului, Iubirii, Frumuseții și Păci pe care le căutăm toți în viețile noastre. Și toate acestea se petrec aici, în Paradis, în Templu.

Pregătește-te să lași în urmă măștile și mai ales umbra, pentru te învălui în luminozitate și strălucire.

Evadează pe dealurile Călătoriei Inimii.

Rezervă-ți Retreatul verii acum. Până la sfârșitul lunii ianuarie, ai parte de prețuri early-bird.

 Calendarul Retreaturilor Verii 2021
"Ne trăim viața în mii de roluri și aspecte aparent contradictorii. Maestrul le recunoaște și le cuprinde în sine. Ele se liniștesc precum copiii în brațele mamei. Un nou mod de a crea devine posibil."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

Călătoria Inimii Călătoria Inimii

Un Maestru a spus: “Adevărul vă va face liberi”. Şi un altul: “Adevărul vine înaintea Iubirii”. Această carte este despre Adevăr, Libertate şi Iubire. Un triunghi magic şi ...

Cele o mie de nume ale bucuriei Cele o mie de nume ale bucuriei

O carte de o superbă şi adâncă profunzime, de o înţelepciune iluminată, care nu are nimic teoretic. Este o înţelepciune intrinsecă, nestudiată, care irumpe din poveştile simple de viaţă. ...

Învățăturile toltece, volumul III: Învățăturile toltece, volumul III:

Ce este viaţa? Prefer să privesc viaţa ca pe o imensă pânză. În această pânză, acţiunile fiecărui individ sunt numeroasele fire sau aţe care se intersectează una cu alta, formând ...

Fluturele Negru Fluturele Negru

Prin această carte, doctorul Richard Moss ne lansează, pentru fiecare dintre noi, o invitație către SCHIMBARE, consacrându-ne viața Vitalității Radicale prin Întregirea Ființei care suntem.Transformarea ...

Bebeluși Deștepți Bebeluși Deștepți

Felul cum sunt trataţi copiii în primii lor ani de existenţă are o influenţă decisivă şi de durată. Fiecare transformare personală prin Conștiență schimbă Conștiența întregii lumi. ...

Workshopuri relevante