Punct rubrica Evadează în natură pură!

Noi am făcut-o

Publicat la 14.01.2021 Comentarii

 Horia & Elena Francisc Țurcanu

Mai întâi am evadat din închisoarea gândurilor, emoțiilor și mecanismelor relaționale corozive. Ne-am eliberat de condiționări, descoperind templul interior al Inimii.

Am însoțit foarte mulți oameni pe calea eliberării prin Prezență. La rândul lor ei au evadat din cuștile cognitive impuse și au inaugurat vieți noi.

Apoi am descoperit – acum foarte mulți ani- Paradisul, cum îl numim uneori, cu drag. Sunt dealurile noastre dintre păduri, printre cetățile dacice, deasupra norilor. Natura pură, ca și propria noastră Inimă, este un Templu. Sute de oameni și-au găsit pacea interioară, viziunea și cunoașterea lăuntrică în acest Templu alcătuit din arbori, soare, pământ și cer.

În cele din urmă evadarea noastră a devenit permanentă. Ne-am mutat definitiv din marele oraș, aici, deasupra lumii, în Templu. Am văzut, pentru prima dată, iarna îmbrăcând în alb colinele, după mulți ani în care pășeam aici doar vara.

Sunt locurile unde se petrec marile noastre Retreaturi de vară. Templul de deasupra norilor a devenit reședința noastră permanentă. Viața noastră s-a schimbat.

Acesta este locul în care ai o invitație permanentă.

Evadează!

O poți face acum, în plină iarnă. Aici nu e nevoie de măști, în mijlocul pădurii, al norilor, și al purității. Poți lăsa în urmă închiderea și frica și poți RESPIRA. Aici îmbrățișarea este legală, privitul în ochi și ținutul de mână, iar vindecarea se petrece prin deschiderea inimii și prin Prezență.

Am creat posibilitatea lucrului personal 1 x 1 în mijlocul naturii. Agnis & AmmaRa sunt călăuzele evadării tale din platitudine și durere, din compulsiune și orbire. Iar natura neatinsă este Templul acestei vindecări.

Sau te poți pregăti pentru la vară, când colinele noastre vor avea mantia verde. Sunt 5 Retreaturi fundamentale de lucru cu Conștiința și Inima, al căror scop este eliberarea de văluri și trăirea Adevărului, Iubirii, Frumuseții și Păci pe care le căutăm toți în viețile noastre. Și toate acestea se petrec aici, în Paradis, în Templu.

Pregătește-te să lași în urmă măștile și mai ales umbra, pentru te învălui în luminozitate și strălucire.

Evadează pe dealurile Călătoriei Inimii.

Rezervă-ți Retreatul verii acum. Până la sfârșitul lunii ianuarie, ai parte de prețuri early-bird.

 Calendarul Retreaturilor Verii 2021
"În starea Maestrului Interior percepem întreaga Realitate ca pe propria Experiență. Singurul lucru care ne separă de această Experiență este frica."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

Cele o mie de nume ale bucuriei Cele o mie de nume ale bucuriei

O carte de o superbă şi adâncă profunzime, de o înţelepciune iluminată, care nu are nimic teoretic. Este o înţelepciune intrinsecă, nestudiată, care irumpe din poveştile simple de viaţă. ...

Saltul de conştiinţă Saltul de conştiinţă

Ce te împiedică pe tine, exploratorule al conștiinței, căutătorule al Adevărului, să devii Acela care ești la cele mai elevate niveluri ale Ființei tale? Te poți simți pe Tine, cel adevărat, ...

Setea de întregire Setea de întregire

Neliniştea pe care o simţim este acel imbold înnăscut, lăuntric care ne împinge în direcţia posibilităţilor noastre spirituale. Setea de întregire este tendinţa dinamică datorită ...

Deplina Conștiență Deplina Conștiență

Starea de Conștiență integrală ne este accesibilă în orice moment. Singurul lucru care ne desparte de această Conștiență deplină este neîncrederea profundă în noi înșine. Această ...

Stima de sine Stima de sine

Pentru copiii noştri suntem un fel de oglinzi. Felul în care noi reacţionăm influenţează imaginea pe care copii şi-o formează despre sine. Suntem reperele cu ajutorul cărora ei se construiesc pe ei ...

Workshopuri relevante