Punct rubrica Evadează în natură pură!

Noi am făcut-o

Publicat la 14.01.2021 Comentarii

 Horia & Elena Francisc Țurcanu

Mai întâi am evadat din închisoarea gândurilor, emoțiilor și mecanismelor relaționale corozive. Ne-am eliberat de condiționări, descoperind templul interior al Inimii.

Am însoțit foarte mulți oameni pe calea eliberării prin Prezență. La rândul lor ei au evadat din cuștile cognitive impuse și au inaugurat vieți noi.

Apoi am descoperit – acum foarte mulți ani- Paradisul, cum îl numim uneori, cu drag. Sunt dealurile noastre dintre păduri, printre cetățile dacice, deasupra norilor. Natura pură, ca și propria noastră Inimă, este un Templu. Sute de oameni și-au găsit pacea interioară, viziunea și cunoașterea lăuntrică în acest Templu alcătuit din arbori, soare, pământ și cer.

În cele din urmă evadarea noastră a devenit permanentă. Ne-am mutat definitiv din marele oraș, aici, deasupra lumii, în Templu. Am văzut, pentru prima dată, iarna îmbrăcând în alb colinele, după mulți ani în care pășeam aici doar vara.

Sunt locurile unde se petrec marile noastre Retreaturi de vară. Templul de deasupra norilor a devenit reședința noastră permanentă. Viața noastră s-a schimbat.

Acesta este locul în care ai o invitație permanentă.

Evadează!

O poți face acum, în plină iarnă. Aici nu e nevoie de măști, în mijlocul pădurii, al norilor, și al purității. Poți lăsa în urmă închiderea și frica și poți RESPIRA. Aici îmbrățișarea este legală, privitul în ochi și ținutul de mână, iar vindecarea se petrece prin deschiderea inimii și prin Prezență.

Am creat posibilitatea lucrului personal 1 x 1 în mijlocul naturii. Agnis & AmmaRa sunt călăuzele evadării tale din platitudine și durere, din compulsiune și orbire. Iar natura neatinsă este Templul acestei vindecări.

Sau te poți pregăti pentru la vară, când colinele noastre vor avea mantia verde. Sunt 5 Retreaturi fundamentale de lucru cu Conștiința și Inima, al căror scop este eliberarea de văluri și trăirea Adevărului, Iubirii, Frumuseții și Păci pe care le căutăm toți în viețile noastre. Și toate acestea se petrec aici, în Paradis, în Templu.

Pregătește-te să lași în urmă măștile și mai ales umbra, pentru te învălui în luminozitate și strălucire.

Evadează pe dealurile Călătoriei Inimii.

Rezervă-ți Retreatul verii acum. Până la sfârșitul lunii ianuarie, ai parte de prețuri early-bird.

 Calendarul Retreaturilor Verii 2021
"Respirația Conștientă este cel mai natural, cel mai simplu și cel mai profund lucru pe care îl putem face pentru noi înșine și pentru întreaga Umanitate. Este primul pas către starea de Prezență care deschide toate porțile percepției și deci ale Cunoașterii prin trăire directă."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

Cântările Vieţii Cântările Vieţii

Krishna Das povesteşte precum cântă. Cu graţie, cu subţirime. Istoriile adevărate ale vieţii sale dansează precum spuma valurilor în bătaia vântului, desenând fascinaţia anilor ...

Respirația Holotropică Respirația Holotropică

Această carte se constituie într-un omagiu adus lui Stanislav Grof și Christinei Grof și lucrului lor de peste 40 de ani pe tărâmurile explorării Conștiinței. Respirația Holotropică a contribuit ...

Grație și Forță Grație și Forță

Grație și forță este una dintre cele mai tulburătoare cărți pe care le-am citit vreodată, povestea adevărată a unei iubiri care transcende viața și moartea, lumina și întunericul, binele și răul, ...

Psihologia viitorului Psihologia viitorului

Psihologia viitorului reprezintă chintesenţa operei lui Stanislav Grof şi un punct de referinţă în psihologia secolului XX. Este o carte care sparge barierele şi spulberă viziunea mecanicistă asupra ...

Meandrele Minții Meandrele Minții

Orice criză de transformare interioară are în centrul său modul în care gândim realitatea, și nu este altceva decât o destructurare, o rezolvare a unor structuri de gândire. Pacea ...

Workshopuri relevante