Eveniment rubrica Natura vibratorie a ființei. Un proces vindecător

Publicat la 09.10.2013 Comentarii

Universul are o natură vibratorie

Universul în care trăim este viu și are o natură vibratorie. O pulsație imperceptibilă în stările de conștiință obișnuite, o oscilație imposibil de anticipat de către mintea liniară, între două polarizări esențiale ale conștiinței: zero și unu, unu și zero. Universul are o natură vibratorie, inclusiv corpul fizic uman. Gândurile noastre sunt energie, emoțiile sunt unde vibratorii. Cu cât această oscilație este mai armonică, cu atât starea interioară este mai armonioasă. Doar atunci mintea devine liniștită, emoțiile nu mai constituie un factor disturbant, energiile vitale curg libere, iar corpul este relaxat.

Corpul uman este o cutie de rezonanță, principiul lui de funcționare este asemănător unui aparat de recepție, cum ar fi aparatul radio. Sursa acestui receptor este conștiința, conștiința de masă sau Maestrul Interior. Pentru marea majoritate conștiința de masă este, indubitabil, o sursă de dezechilibru, căci trăim într-o lume a stresului permanent, care a devenit un stil de viață. Este de asemenea o lume impregnată de efectele colaterale ale super-tehnologizării. Zilnic suntem expuși la cantități impresionante de radiații electromagnetice, produse de aparatura electronică. De la telefoanele mobile, devenite indispensabile, până la computerele, aparatele casnice, antenele gsm, toate aceste dispozitive generează unde electromagnetice care afectează curgerea energiei în corp, conducând în timp la instalarea și cronicizarea bolilor fizice. Există studii științifice care demonstrează că riscul de cancer este de 4 ori mai mare la personale care locuiesc la o distanță mai mică de 400 de metri de antenele gsm. Stresul mental și emoțional este o condiție absolută a vremurilor noastre.

397px-Two-point-interference-ripple-tank

Un alt factor important este propria noastră raportare la realitate, la tot ce ne înconjoară, la evenimentele și stările din viața noastră. Este aportul vibrațional personal în marele ocean, în țesătură planetară. Gândurile noastre crează unde de vibrații diferite. Emoțiile, de asemenea, sunt unde care oscilează la anumite frecvențe. De exemplu emoții precum frica sau rușinea duc la scăderea vitalității și astfel se face simțită o stare generală de disconfort. Pe de altă parte, ce simțim în interior când suntem în contact cu sentimente precum compasiunea sau bucuria? Trăim într-un ocean ondulatoriu de emoție, suntem în mijlocul unei furtuni de vibrații emise de comunități imense de oameni care emit valuri de gândire și emoție, majoritatea dizarmonice.

În centrul ființei există însă oscilator armonic, o prezență tăcută și atentă care are capacitatea nețărmuită de a genera unde stabile de experiență, pe care îl numim Maestrul Interior. Cu fiecare respirație conștientă spațiul vibratoriu pe care îl emanăm devine coerent, iar în corp se instalează starea de relaxare. Mintea devine liniștită, iese din modul de funcționare bazat pe reacție și apare încrederea în realitate. Astfel lăsăm deoparte grijile trecutului, scenariille despre viitor, uităm de raportările la ceilalți sau de așteptările legate de eu, și începem să emitem vibrații armonioase, păstrând stabilă conștiența centrului ființei. Suntem deplin ancorați în prezent, în momentul Acum. Suntem, atât.

minte-linistita

Acesta este mecanismul, în linii mari, prin care putem experiementa realitatea armonic. Este perspectiva ondulatorie a creației, pe care știința a descoperit-o în ultimele decenii. Această perspectivă a penetrat rapid mediul științific deoarece dovezile sunt dincolo de orice dubiu. Noua fizică a făcut primul pas în a ieși din paradigma duală care separa materia de energie, unda de corpuscul, mecanica de electromagnetism. Oamenii de știință recunosc acum faptul că materia este energie care vibrează foarte lent. Un aspect extrem de important al naturii vibratorii a întregii creații este fenomenul de interferentă, adică suprapunerea a două sau mai multe unde care se întâlnesc într-un punct. Fizica a demonstrat că pentru a se obține un fenomen de interferență staționar, undele trebuie să aibă aceeași frecvență și să fie coerente, adică să aibă o diferență de fază constantă. Un rezultat excepțional al cercetărilor științifice moderne este Bio Music 6 in 1. Bio Music nu este doar muzică, ci este un instrument terapeutic modern, care generează unde de sunet distincte pe care creatorii le-au numit Câmpuri Uniforme de Unde Sonore, unde coerente prin excelență. Câmpurile Uniforme de Unde Sonore folosesc proprietatățile apei și sunetului pentru a ajuta la menținerea unei circulații fluide de energii si informații într-un mediu, inclusiv în corpurile noastre. Bio Music 6 in 1 a fost testat inclusiv în laboratoarele Masaru Emoto, cel care a descoperit că apa se comportă ca o ființă vie, sensibilă, că are memorie și că reacționează la diversele tipuri de energie. De pildă, dacă pe un pahar cu apă scriem cuvântul ”iubire” sau ”mulțumesc”, într-un mod misterios, apa simte acest lucru și devine purtătoarea unei energii benefice, care ajută plantele să crească spectaculos și îmbunătățește starea de sănătate a oamenilor. Deasemeni o apă energizată astfel cu vibrația acestor cuvinte, odată înghețată, cristalizează într-un mod armonic. Același lucru se petrece dacă apa este expusă unor anumite feluri de muzică, precum cea clasică sau religioasă, sau dacă rostim în prezența apei rugăciuni sau mantre. Bio Music 6 in 1 influențează moleculele de apă, la fel ca muzica marilor compozitori clasici, și celebrul Masaru Emoto, cel care a studiat ani de zile apa ca pe o ființă vie, a inclus această muzică printre cele ”benefice”.

fiinte vibrante

De asemenea, corpurile noastre sunt făcute într-o proporție uriașă din apă, cea mai misterioasă substanță din univers. Este vie și atât de sensibilă încât își schimbă structura în funcție de cea mai mică schimbare de calitate a energiei din mediu. Bio Music 6 in1 are capacitatea de a armoniza din punct de vedere vibrațional ființa omenească și mediul înconjurător prin intermediul moleculelor de apă care sunt pretutindeni, în noi, dar și în aer. De acea Bio Music 6 în 1 este folosit și recomandat de medici, terapeuți și organizații wellness. Studiile asupra Bio Music 6 in 1 au arătat care sunt efectele ascultării Bio Music 6 in 1: 1. Efectul general este că acest proces terapeutic reface și întărește forțele vitale în toate organismele vii, dar și calitatea mediului înconjurător. 2. Bio Music 6 in 1 revitalizează apa. 3. Procesul protejează împotriva poluării electromagnetice și contribuie activ la întărirea sistemului imunitar. 4. Bio Music 6 in 1 protejează împotriva efectelor stresului, îmbunătățește calitatea somnului, a relațiilor și a performanțelor intelectuale. 5. Reechilibrează corpul la nivel fizic, emoțional și psihic. 6. Purifică aerul, revitalizând apa din atmosferă, ceea ce îi dă mediului înconjurătoro vibrație coerentă, mai fină.

 BioMusic6in1_Logo_500px

Bio Music 6 in 1 este mult mai mult decât un proces de reechilibrare. Este un instrument complex de autoexplorare, putând fi folosit și ca suport de expansiune a conștiinței, dechizând poarta larg către stările de conștiință extinse. Setul conține 6 CD-uri audio, fiecare reprezentând o etapă importantă în cadrul procesului general. Se pot asculta individual, câte un CD pe rând, sau unul în completarea celuilalt, în ordinea următoare:

  1. Kinema 1 este o călătorie de explorare și reechilibrare a energiilor vitale ale corpului.
  2. Arnica Montana 1 reprezintă un instrument de revitalizare a corpului fizic.
  3. Arnica Montana 2 este o călătorie în structura fluidă a corpului, o aprofundare a spațiilor mental și emoțional.
  4. Monte Cristo 3 este o călătorie de transmutare a amintirilor, de renunțare la trecut și întoarcere la momentul prezent.
  5. Monte Cristo 2 este util pentru explorarea adâncă a conștiinței dualității noastre.
  6. Monte Cristo 1 este o călăuză solidă în descoperirea adevăratei noastre identități, este călătoria ultimă către centrul ființei care suntem.

 

Bogdan Grigoraș

              
"Totul se petrece în Inima Mea. Acesta este cântecul Creatorului conștient de Realitate."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

CONTRACTE SACRE CONTRACTE SACRE

”Care este rostul meu în această lume, pentru ce sunt aici, care este menirea, vocația, consacrarea vieții mele?” Aceastea sunt întrebari fundamentale care apar în cursul transformării ...

Călătoria Eroinei Călătoria Eroinei

Călătoria Inimii este un spațiu de experiență, de transformare a percepției și a modului în care trăim. În acest punct, Călătoria Inimii se intersectează cu cartea autoarei Maureen Murdock– ...

Iubiri perfecte, relaţii imperfecte Iubiri perfecte, relaţii imperfecte

Totul în viaţa noastră este relaţie, iar calitatea relaţiilor pe care le avem dă în cele din urmă culoarea întregii noastre vieţi. Măsura în care relaţiile noastre sunt pline de ...

ANTICANCER ANTICANCER

Cu toţii putem folosi cât mai bine posibil această revoluţie a cunoştinţelor care s-au dobândit în materie de cancer, atât pentru a ne proteja de factorii externi, cât şi pentru ...

Dragoste şi trezire Dragoste şi trezire

Transformarea profundă de conştiinţă prin care trece omenirea ajunge la punctul său cel mai dureros. Crize de toate felurile izbucnesc la nivel planetar, dar toate sunt expresia crizei interioare de transformare ...

Workshopuri relevante

Atingere Terapeutică Integrală Atingere Terapeutică Integrală
”Orice vindecare este o vindecare a trecutului, a închiderii, a separării, a singurătății dureroase pe care am trăit-o cândva. Corpul este trecut condensat. Dar Prezența este sfârșitul ...

Practica Puterii Feminine Practica Puterii Feminine
Dacă ai nevoie de susținere, de conținere, de un loc în care să te simți auzită și ascultată, un spațiu în care să-ți dai voie să devii femeia care ești menită să fii, te invit să-ți ...

Respirație Holotropică Respirație Holotropică
Respiraţia Holotropică este un instrument simplu şi puternic de  cunoaştere, prin experienţă directă, a adevăratei naturi a propriei noastre Fiinţe şi a Realităţii. Cuvântul ”holotropic” ...

Respirația Inimii Respirația Inimii
Respirația Inimii este o aplicație dinamică a lucrului cu starea de Prezență, o meditație în mișcare care conduce foarte rapid la expansiunea conștienței și permite conectarea voluntară cu orice ...

Dansul Inimii