AmmaRa rubrica Călătoria de 33 de zile

Publicat la 11.02.2020 Comentarii

Pe 5 martie, K’uKuulKaan, Șarpele Luminii din cultura Mayașă, coboară pe Pământ când Călătoria de 33 de zile a Echinocțiului de primăvară începe. Aceasta reprezintă trezirea conștiinței care iese din somnul de iarnă și începe Călătoria de la întuneric către lumină. Născută în întunericul Solstițiului de iarnă și hrănită de pântecul Mamei Pământ de-a lungul întregii ierni, această conștiință este acum matură și gata să iasă în lume.

Prima parte a călătoriei este o călătorie interioară și este ghidată de dimensiunea sacră feminină. Este o perioadă care ne invită la a reflecta, la meditație, la introspecție, la conținere, la a primi și la a practica toate darurile Femininului Interior. Este, de asemenea, perioada în care ne dăm jos pielea de care nu mai avem nevoie și care nu ne mai servește. Adică, renunțăm la măști, la roluri, la identități de care nu mai avem nevoie, onorându-le pentru ce ne-au adus până acum pentru a putea fi cei care suntem în acest moment. Este, de asemenea, perioada curățeniei. Ne curățăm șifonierele, dulapurile, sertarele. Este, de asemenea, perioada în care unii prieteni ies din viața noastră lăsând loc unora noi. Nu este deloc ușor, atâta vreme cât alegem să ne agățăm de vechi roluri, ba chiar poate fi dureros și poate părea ca o mare pierdere.

Pentru mine, această primă parte a călătoriei de 33 de zile, în ultimii ani, a fost o perioadă de solitudine, de introspecție, de călătorie oferită mie însămi în dar de ziua mea. Anul aceasta, pentru prima oară de mulți ani, am ales să îmi petrec începutul călătoriei Echinocțiului, și ziua mea de naștere, alături de oameni dragi și în locuri foarte dragi inimii mele. Împreună cu 12 oameni minunați din Călătoria Inimii, și cu al meu grozav și iubit Om, mă voi porni curând la drum pe urmele Sfântului Francisc de Assisi. Ne vom termina la Roma această Călătorie în care intenția este să celebrăm Umanitatea.

Această renunțare, chiar și la lucrurile pe care nu le mai vrem, este, de fapt, împotriva a ceea ce am fost învățați în această lume materială care ne-a tot spus „cu cât mai mult, cu atât mai bine”  și că a acumula poate deveni un scop în viață. Această renunțare la unele relații chiar și atunci când conștientizăm că nu mai împărtășim aceeași consacrare este și ea împotriva a ceea ce am fost învățați - „să păstrăm relațiile bune” chiar și cu prețul de a fi nesinceri cu noi înșine.

Primele 16 zile din martie, onorează, în felul tău unic, Energia Sacră Feminină. Ascultare. Răbdare. Deschidere. Blândețe. Compasiune. Iubire. 

Putem alege să avem încredere în felul în care aceasta ne ghidează, cu iubire, înțelepciunea și compasiunea ei, în marele proces al transformării. Cu cât alegem a face asta mai conștient, cu atât renunțarea de care menționam mai sus va deveni mai ușoară și mai naturală.

Mijlocul Călătoriei de 33 de zile este chiar ziua Echinocțiului de primăvară. Care vine, de data asta, însoțit de energia Dansul Inimii - Chemarea Străbunilor și de o mega Respirație Holotropică pe tema: Vindecare Trans generațională. Mare context astral ne-am pregătit în această primăvară! Echinocțiul vine chiar înainte de Lună Nouă în Berbec. Oportunități pentru noi începuturi. Dincolo de blocajele pe care le mai putem simți, există încrederea totală în puterea noastră de a ne exprima autenticitatea, de a ne aventura în acțiuni noi. Nu mai e loc de întors înapoi! E de datoria noastră să învățăm de la trecut, să ne îmbrățișăm sentimentele în momentul prezent și să mergem mai departe, înainte, conștienți și deschiși în fața mesajelor pe care viața ni le oferă arătându-ne calea. Avem nevoie să învățăm a (ne) asculta și a descoperi misterul ascuns în frumusețea fiecărui moment trăit conștient.

F&M

Când vom fi la Echinocțiu, vom fi trăit deja 16 zile din Călătoria de 33 de zile! Deși suntem ghidați de Energia Sacră Feminină în această primă parte a călătoriei, Sacrul Masculin este prezent și ne susține. Fie să ne dăm voie să fim conștienți de prezența acestuia.

Echinocțiul este oportunitatea pe care ne-o oferim de a putea face posibilă nunta între Sacrul Feminin și Sacrul Masculin.

Putem oare crea acest spațiu sacru în viața noastră, dându-le voie celor două forțe cosmice, să-și găsească echilibrul perfect și în armonie înăuntrul nostru? Le putem oare da voie să stea împreună în mod egal? Împreună! Putem oare simți energia specială a Echinocțiului, trăind-o ca pe o aniversare dacă tot vine o dată pe an? Și oricum am privi acest eveniment el este, în mod cert, o celebrare a uniunii celor două polarități cosmice, Feminin și Masculin, într-una singură. Cheia este să ne aducem aminte că aceste două forțe sunt egale. Au fost, în felul lor, Sacrul Masculin și Sacrul Feminin, cele care ne-au adus în acest punct, îndeplinindu-și, fiecare, rolul specific.

Dacă nu-i permitem energiei feminine să ne ghideze nu vom atinge această celebrare a egalității, nu vom atinge pragul echilibrului și al armoniei. Valabil și dacă nu-i vom permite energiei masculine să susțină întregul proces având încredere totală că poate face asta.

Pentru mine, ultimii ani, despre asta au tot fost. Despre încredere. Au tot fost praguri peste praguri, teste după teste și provocări după provocări. Doar pentru a fi aici, unde sunt acum, și a mă simți cea care sunt. Pentru a putea simți acum, cu adevărat, că suntem UNA. Feminin și Masculin. Împreună. Și pentru a avea totală încredere. ÎNCREDERE. Acest miracol numit Încredere!

Da, această uniune are loc mai întâi în interiorul nostru și abia apoi este reflectată în lumea din jur și în realitatea pe care ne permitem s-o creăm și în care, la rândul nostru, ne lăsăm creați.

Despre asta este ultima parte a Călătoriei de 33 de zile. Ultimele 16 zile, adică imediat după Echinocțiu, sunt despre a aduce această Uniune întru manifestare în dimensiunea vieții de zi cu zi, în dimensiunea densă, pământească. Acestea sunt zilele în care putem vedea, cu claritate, misiunea noastră și în care ne putem seta scopuri, știind însă că singurul scop și misiunea ultimă este aceea de a ne trăi viața în mod conștient. Conștiență! Este perioada călătoriei în care alegem să acționăm, cu responsabilitate și conștiență, cu încredere în puterea noastră de Creatori. Simțind în interiorul nostru cele două forțe, Sacrul Feminin și Sacrul Masculin, lucrând împreună, în echilibru și armonie, putem simți cum creațiile noastre sunt înrădăcinate adânc în energia Mamei Pământ și, în același timp, continuă să rămână puternic ancorate cu Tatăl Cer. Acesta este momentul pentru acțiune și pentru a pune lucrurile în mișcare. Este, de asemenea, timpul în care ne vedem Visurile transformându-se în realitate. Este momentul marii schimbări! A schimbării radicale!

Poate că a venit, în sfârșit, momentul să facem altfel, dându-ne voie, mai întâi, să fim. E momentul să ne schimbăm întregul sistem de valori, de principii, de credințe și convingeri.

Echinocțiul este, cu adevărat, o Călătorie de 33 de zile care ne poate schimba viața!

Haideți s-o începem, împreună, pe 5 martie și să vedem unde ne poate conduce! Eu chiar pe 5 martie, așa cum am scris mai sus, mă pornesc - împreună cu oameni dragi inimii mele - pe urmele Sf Francisc. Și, apoi, de la Assisi mergem la Roma unde ne vom petrece de ziua mea. Nu îmi vine să cred că anul aceasta împlinesc 50 de ani! Wow!

Te invit să fii conștient de cum îți începi, pe 5 martie, Călătoria de 33 de zile căci... Echinocțiul este, cu adevărat, o Călătorie de 33 de zile care îți poate schimba viața!

16 zile în energia Sacrului Principiu Feminin + Echinocțiu + 16 zile în energia Sacrului Principiu Masculin = o Călătorie transformatoare. Tu decizi cum ți-o trăiești!

Fie că vei fi cu mine și fizic, la Cluj, în Vindecarea Trans generațională, prin Respirație Holotropică, sau Chemarea Străbunilor prin Dansul Inimii, la Echinocțiul de primăvară, fie că nu vei putea fi acolo fizic, am încredere că pe 21 martie vom celebra, împreună, UNIUNEA între Sacrul Feminin și Sacrul Masculin. 

Următoarea Călătorie Inițiatică în care ne vom celebra dansul între Principiul Masculin și Principiul Feminin, se va petrece în Creta. Insula Solară în care 

... totul este despre labirintul seducției, al trădării, îndoielii și despre mântuirea prin iubire. E despre povestea umană a iubirii zăvorâte la nivelul trupului și transcendență prin puritatea Inimii. În cele din urmă, iubirea trece la un alt nivel și salvează totul, spală lunga istorie trans-generațională a rolurilor și propulsează cuplul către o nouă dimensiune a conexiunii între un bărbat și o femeie.  ... întunecata poveste trans-generațională, despre seducție, trădare și păcat, este transmutată prin Iubire pe un nou nivel. Dragoste și Trezire. Urcă relația de cuplu pe un nou nivel de Conștiență a Iubirii. (early-bird, cadou de Sf Valentin, valabil până pe 17 feb)

 

Echinocțiul este oportunitatea pe care ne-o oferim, an de ani, de a putea face posibilă nunta între Sacrul Feminin și Sacrul Masculin.

Fie să parcurgem, cu conștiență, această călătorie de 33 de zile.

Ne vedem la Cluj, la Echinocțiu! Sau în Creta, să ne bucurăm, împreună, de această nuntă sacră.

Pentru echilibru și armonie, pentru iubire și compasiune, pentru DRAGOSTE ȘI TREZIRE,

AmmaRa 

IMG_1868crop
Comentarii mai vechi (2)

Hough, AmmaRa!Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Onorez alegerea Sufletului meu de a se fi întrupat Femeie, precum onorez și energia masculină fără de care Femeia care sunt ar fi incapabilă de acțiune, scop, determinare și manifestare. Onorez Femeile dinainte-mi si Bărbații dinainte-mi, care, fiecare în propriul fel, și-au pus amprenta, adânc înlăntrul meu, asupra a ceea ce sunt azi, acum... Onorez Femeia și Bărbatul din interiorul meu, și cred cu tărie că a venit vremea ca orice conflict să înceteze. Un conflict mult, mult prea vechi... Mulțumesc, fiecărei Femei și fiecărui Bărbat, pe care i-am întâlnit, în drumul către propria mea întregire! Ce ar fi femininul fără masculin, sau invers, ziua fără noapte, luna fără soare, divinul fără uman, sau Shakti fără Shiva? "Cultul zeițelor, prezent înca din cele mai vechi timpuri, ne învață cum sa simțim dimensiunea sacră a tot ceea ce ne înconjoară. Fiecare zeiță are o calitate specifică. Însă nu mai este vorba de a adora o zeiță din exterior. Femeia de azi trebuie să intre în contact cu zeița din interiorul ei. Aceasta presupune să-și iubească propria putere feminină, subtilă și sacră, luând legatura cu dragostea din ea însăși. Lumea va intra într-o reală transformare când toate femeile își vor celebra deodată zeița din interior și când toți bărbații vor putea la rândul lor să onoreze puterea sacră a femininului și a masculinului. Umple-te cu această frumusețe. Contactează forța vitală (Shakti) și pregătește-ți în același timp capacitatea de acțiune (Shiva)." mesaj din cartea Zeiței, Feminitudine - de Monique Grande http://www.elenafrancisc.ro/ro/carti-autori/cautare?section=search&search_brand=59&search_kw=&headerSearchFormButton.x=20&headerSearchFormButton.y=10 Am vorbit! Florentina Dhyanna în 17.03.2015

Hough, AmmaRa!Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Onorez alegerea Sufletului meu de a se fi întrupat Femeie, precum onorez și energia masculină fără de care Femeia care sunt ar fi incapabilă de acțiune, scop, determinare și manifestare. Onorez Femeile dinainte-mi si Bărbații dinainte-mi, care, fiecare în propriul fel, și-au pus amprenta, adânc înlăntrul meu, asupra a ceea ce sunt azi, acum... Onorez Femeia și Bărbatul din interiorul meu, și cred cu tărie că a venit vremea ca orice conflict să înceteze. Un conflict mult, mult prea vechi... Mulțumesc, fiecărei Femei și fiecărui Bărbat, pe care i-am întâlnit, în drumul către propria mea întregire! Ce ar fi femininul fără masculin, sau invers, ziua fără noapte, luna fără soare, divinul fără uman, sau Shakti fără Shiva? "Cultul zeițelor, prezent înca din cele mai vechi timpuri, ne învață cum sa simțim dimensiunea sacră a tot ceea ce ne înconjoară. Fiecare zeiță are o calitate specifică. Însă nu mai este vorba de a adora o zeiță din exterior. Femeia de azi trebuie să intre în contact cu zeița din interiorul ei. Aceasta presupune să-și iubească propria putere feminină, subtilă și sacră, luând legatura cu dragostea din ea însăși. Lumea va intra într-o reală transformare când toate femeile își vor celebra deodată zeița din interior și când toți bărbații vor putea la rândul lor să onoreze puterea sacră a femininului și a masculinului. Umple-te cu această frumusețe. Contactează forța vitală (Shakti) și pregătește-ți în același timp capacitatea de acțiune (Shiva)." mesaj din cartea Zeiței, Feminitudine - de Monique Grande Florentina Dhyanna în 17.03.2015

"Revelația este accesibilă oricui este dispus să renunțe pentru o clipă la identitate. Călătoria Inimii este un parcurs al Revelației despre natura umană și a întregii Creații."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

Trupul meu, Pământul meu Trupul meu, Pământul meu

Mii de ani de spiritualitate descarnată, de căutare a Spiritului în afara Corpului au făcut umanitatea să ignore complet uriaşul potenţial terapeutic şi ontologic al corporalităţii. Ca şi cum ...

Spiritul Shamanic Spiritul Shamanic

SHAMANISMUL este cea mai veche formă de dezvoltare personală, precedând toate religiile şi filozofiile cunoscute. Recent, a revenit în atenţie, manifestând o adevărată renaştere. Conţine ...

Tarotul Mitologic Tarotul Mitologic

Mai mult decât o carte și mai mult decât un set de cărți de joc, Tarotul Mitologic este un instrument de sondare a adâncurilor Conștiinței umane, este o cheie magică a marilor porți către ...

HEAL HEAL

Îți poți imagina cum ar arăta întreaga lume dacă ar avea acces la informații care le pot dezvălui adevaratul lor potențial în procesul de vindecare și viața lor ar fi plină de energia ...

ANTICANCER ANTICANCER

Cu toţii putem folosi cât mai bine posibil această revoluţie a cunoştinţelor care s-au dobândit în materie de cancer, atât pentru a ne proteja de factorii externi, cât şi pentru ...

Workshopuri relevante

Practica Puterii Feminine Practica Puterii Feminine
Dacă ai nevoie de susținere, de conținere, de un loc în care să te simți auzită și ascultată, un spațiu în care să-ți dai voie să devii femeia care ești menită să fii, te invit să aduci ...

Practica Prezenței Practica Prezenței
Experiența Experiența Prezenței este fundamentul întregului parcurs în Școala Maestrului Interior și baza întregului lucru cu stările extinse ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere, ...

Luppia Mundi Luppia Mundi
În orice vremuri, cea mai mare putere este Conștiența Realitatea este o oglindă a lumilor noastre interioare, conjugate. A schimba realitatea pe care o trăiești, este a schimba lumea interioară.     A ...

Dansul Inimii

ShamaniA ShamaniA
Cum ar fi, dacă tot vorbim de Noul Pământ, să începem a crede, precum popoarele indigene, că oamenii aparțin pământului și nu invers. Acesta ar fi primul și, cu siguranță, cel mai important ...