AmmaRa rubrica AmmaRa: Binecuvântez trecutul, trăiesc conștient Prezentul

Publicat la 23.04.2015 Comentarii

Energia acestei perioade ne învăluie, blând, cu o briză proaspătă de inspirație și ne insuflă încrederea de a acționa conștient pe măsură ce continuăm a ne asculta Vocea Interioară.

O energie care ne oferă și curajul de a trece de la alegere la Acțiune Conștientă transpusă în manifestare.

O energie care ne invită să reflectăm asupra întâmplărilor recente, care n-au fost prea ușoare pentru mulți dintre noi.

O energie care ne ajută să conștientizăm că e momentul să ne binecuvântăm trecutul și să trăim prezentul, continuând a ne construi Calea personală, pe măsură ce pășim, cu încredere, înainte. Nu trebuie să știm, exact și precis, ce ne va aduce viitorul pentru a merge înainte.

O energie care ne inspiră să ne simțim puterea de a putea transforma orice.

Încredere în deschidere. Încredere în Existență. Acum.  Fie ca fragilitatea, sensibilitatea și vulnerabilitatea ta să-ți arate ceea ce a crescut a fi fals în tine! Încredere în deschidere. Încredere în Existență. Acum.
Fie ca fragilitatea, sensibilitatea și vulnerabilitatea ta să-ți arate ceea ce a crescut a fi fals în tine!

Da, nu știm ce va fi și cum va fi dar ne putem da voie să simțim această energie curgând în existența noastră. Doar ego-ului îi este frică pentru că nu poate controla ceea ce „se întâmplă” sau „se va întâmpla”. Dar, fie că acceptăm sau nu, a controla este doar o iluzie. Singurul lucru pe care-l putem controla este conştienţa cu care alegem a răspunde oricărei situații și oricărui context.

Da, măsura în care suntem conștienți este ceea ce putem controla. Și o viață trăită în conștiență este consacrarea noastră în Călătoria Inimii. Tot ceea ce facem, tot ceea ce împărtășim, are de a face cu Conștiența și cu Prezența. Cu a deveni mai prezenți și mai încrezători în puterea noastră de creatori conștienți de realitate.

De la Scânteia Începutului, la Flăcările Pasiunii. Între Inimă și Ființă. Bucuria de a împărtăși Creația Conștientă și Iubirea.  Bătrâne Foc Sacru, fie ca ale tale flăcări să transforme... De la Scânteia Începutului, la Flăcările Pasiunii. Între Inimă și Ființă. Bucuria de a împărtăși Creația Conștientă și Iubirea.
Bătrâne Foc Sacru, fie ca ale tale flăcări să transforme...

Ego-ul se teme de Noi Începuturi. Se teme de necunoscut. Și asta facem acum. Trasăm noi teritorii. Necunoscute încă. Ne-explorate încă. Totul se schimbă în jurul nostru. Iar responsabilitatea fiecăruia este măsura în care alege a se schimba pe sine. Energia prezentă în această perioadă, cumva, ne arată că nu putem continua a aduce experiențe din trecut pentru a înțelege ceea ce este acum un Nou Început. E doar o iluzie că putem înțelege momentul prezent bazându-ne pe experiențe din trecut. Ne creăm viitorul pe alegerile NOI pe care le facem chiar azi. Ce alegem? Ce decidem pentru viața noastră? Acum! 

Energia prezentă pentru noi toți ne invită să ne alegem sămânța energetică pe care s-o hrănim, cu atenție, răbdare și conștiență. Ce alegem, acum? Ce decidem pentru viața noastră? Acum!

Sufletul tău simte minunata Lume care te așteaptă atunci când alegi să-ți trăiești adevărata aventură.  Fie să-ți dai voie să mori și să renaști, cu fiecare bătaie de aripi. Sufletul tău simte minunata Lume care te așteaptă atunci când alegi să-ți trăiești adevărata aventură.
Fie să-ți dai voie să mori și să renaști, cu fiecare bătaie de aripi.

Dacă ne dăm voie să ascultăm, cu atenție, energia prezentă acum ne mai invită să nu ne pripim. Să ne luăm timpul necesar, indiferent de impulsul de a ne grăbi în „a face”. Da, e momentul acum, după ce am ascultat în interior, să acționăm. Însă fără a ne hazarda cum a tot făcut în trecut. O energie a încrederii, a iubirii, a frumuseții, a vindecării și a grației feminine ce reverberează adânc în sufletele noastre. Femeie și bărbați.

Și, cu adevărat, chiar dacă cei prezenți la călătoriile noastre ne-ați tot auzit, pe mine și pe Horia (alias Agnis), spunând asta, o repet acum pentru că este foarte important: e momentul să ne lăsăm trecutul în urmă. Să-l integrăm. Să nu-l mai aducem în prezent construindu-ne viitorul tot pe trecut. E momentul să naștem Ființa care suntem cu adevărat. Să nu mai permitem fricii să ne guverneze și să ne împiedice a ne crea viața așa cum ne-o dorim. Viața noastră este un întreg proces în permanentă devenire. Un proces de transformare care poate fi magic dacă alegem a ne trăi Viața în mod conștient. Chiar și când ceva nu ne iese exact așa cum ne-am dorit, și credem că am „greșit”, o putem lua ca pe o mare oportunitate de a învăța și de a schimba. De a nu mai repeta acea „greșeală”.

De curând, într-un Ritual Sacru al Feminității, am trăit, împreună cu cele prezente, o curgere energetică foarte armonioasă între ceea ce ia forma voinței noastră personale și ceea ce simțim a fi dorința noastră divină. O împletire între „ești propria ta putere” și „acționează conștient în viața ta”. O mai mare claritate asupra faptului că a rămâne victima circumstanțelor este egal cu a ne ceda puterea de creatori conștienți. Și, împreună, în acel Cerc Sacru al Feminității noastre, ne-am readus din nou aminte că ne putem, în orice clipă, recupera puterea personală. Am conștientizat însă și cât de greu este de a lăsa, de a fi, doar de a fi și atât.

Respirația Conștientă trezește culoarea readucând claritate în priviri. Dincolo de roluri, dincolo de măști, dincolo de vechi identități. Fie să recunoaștem, și să ne amintim mereu, că suntem un Cerc în Centrul Sferei, fără început și fără sfârșit. Respirația Conștientă trezește culoarea readucând claritate în priviri. Dincolo de roluri, dincolo de măști, dincolo de vechi identități.
Fie să recunoaștem, și să ne amintim mereu, că suntem un Cerc în Centrul Sferei, fără început și fără sfârșit.

Ne-am oblojit rănile și urmele, nu prea frumoase, lăsate de crizele personale din ultima vreme. Și, tot împreună, ne-am reconstruit încrederea în sine, demontând mituri străvechi.

Vă invit pe toți să profităm de această energie frumoasă și armonioasă prezentă acum cu a sa curgere în a noastră existență.

Să ne dăm voie să ne renaștem, cu încredere în puterea noastră de creatori conștienți. Acesta poate fi cel mai de preț dar pe care-l putem face umanității și întregii planete. O viață trăită în conștiență.

Au fost energii cosmice foarte intense în ultimele câteva luni care însă ne-au creat contextul unor Noi Începuturi. Așa că, iată, este momentul să ne aventurăm cu încredere, cu pasiune, cu mai mare curaj în a ne crea Viața pe care ne dorim, cu adevărat, s-o trăim. Nu trebuie să știm, „exact și precis”, de la început cum va fi întreaga poveste ci doar să începem a ne mișca în direcția Viziunii noastre, în briza Visului măreț și, cu încredere, să ne rescriem povestea…creându-ne o realitate așa cum ne dorim.

Lasă-ți copiii să viseze și să se bucure de BRIZA propriei lor realități, pe măsură ce tu îți dai voie să-ți visezi a ta realitate. Și, apoi, aruncă-te în gol, take the leap of faith, precum Nebunul din Tarotul Mitologic. Când Nebunul din Tarot își începe călătoria inimii lui, el, de fapt, își creează propria sa renaștere, recunoscându-și și acceptându-și toate nevoile, fricile, temerile, grijile. Cu deschidere și vulnerabilitate el are însă capacitatea de a spune NU atunci când situația o cere. Își urmează instinctul și are încredere în sine și în viață. Încredere în Existență. Încredere în claritatea și profunzimea privirii sale asupra realității. Încredere în Noile Începuturi. Totul este nou și totul este posibil. Și-a lăsat vechea poveste în urmă și a pornit în Călătoria Inimii lui pentru a-și rescrie propria sa legendă.

E momentul să-ți lași trecutul în urmă!” - a rostit Vocea născută din AmmaRa în punctul culminant al Ritualului Sacru de care am menționat mai sus – „doar așa îți poți găsi liniștea lăuntrică, limpezimea minții, claritatea viziunii pentru a putea lua decizii clare în ceea ce privește noua ta viață, în ceea ce privește aceste Noi Începuturi. Și, mai ales, pentru a aduce claritate în legătură cu relațiile tale de orice natură ar fi ele”.

Da, prieten drag aflat în propria Călătorie a Inimii, poate c-a venit, cu adevărat, vremea de a-ți lăsa în urmă vechea poveste pe care ai tot cărat-o după voi. Rescrie-ți povestea personală! Aducându-ți aminte că trupul tău este metafora înrădăcinată a propriei tale vieți. Și că, din pacate, de cele mai multe ori, corpul tău are rădăcinile încâlcite în viața părinților, bunicilor, străbunilor.

Da, prieten drag, punctul în care se află acest mare proces de transformare are nevoie să învățăm, împreună, a ne privi în față toate îndoielile și fricile, toată neîncrederea și dorințele conflictuale, pe măsură ce lăsăm în urmă vechea noastră poveste și ne dăm voie a hrăni încrederea în puterea noastră de creatori conștienți.

Întotdeauna ne temem de schimbare, de orice natură ar fi ea. Și e normal să fie așa. A avea curaj nu înseamnă să nu ne temem deloc ci, mai degrabă, înseamnă a îndrăzni să mergem mai departe, cu încredere, dincolo de frici, de temeri, de îngrijorări, de îndoieli.

A avea curaj înseamnă a avea încredere în puterea ta de creator.

Doar felul în care gândești te poate face să crezi cum că n-ai putea. Fie să-ți aduci mereu aminte că întotdeauna poți mai mult decât credeai! Doar felul în care gândești te poate face să crezi cum că n-ai putea.
Fie să-ți aduci mereu aminte că întotdeauna poți mai mult decât credeai!

Adu-ți în lume darul tău unic!

Ascultă-ți vocea interioară și îndrăznește să Acționezi Conștient în acord cu ea, fără a te pripi însă!

Continuă să-ți asculți înțelepciunea trupului și oferă-i corpului tău, la rândul tău, un mare dar – Retreaturi Magice, în această vară, pe Colina Lunii.

Ocupă-ți locul tău sacru în vasta schemă a procesului de transformare!

edito-elena-05 Fie ca tot ceea ce ai uitat despre tine să se trezească.
Fie ca fricile tale toate să-și ridice vălurile și să-ți arate adâncimile și vastitatea din care mereu să înveți.

Doar ascultându-ne cu atenție vocea lăuntrică putem acum acționa către a ne îndeplini, fiecare în modul său unic, misiunea în acest Măreț Joc Cosmic.

 

Cu profundă recunoștință pentru tot ce creăm împreună pe magica și sacra Colină a Lunii, AmmaRa
Comentarii mai vechi (2)

Am citit si am auzit AmmaRa ! Cu adevarat Curajul nu este absenta fricii si a indoielii ci recunoasterea lor si puterea de a merge cu ele si prin ele , dincolo de ele. Daniel Daniel Cornea în 26.04.2015

Dragă AmmaRa,am simțit energia puternică a acestei luni! A scos la suprafață ca un torent aspecte ale trecutului și multe răspunsuri, dar am simțit si forța lui de vortex, de absorbție, de uriaș. M-am scufundat în acest trecut, am îndrăznit sa plonjez in interiorul lui ca o necesitate a ființei mele și intr-un fel așa m-a purtat calea.Am credința puternică că acolo unde am ajuns am vindecat si am aprins o făclie sufletelor cu care m-am împletit cândva. Este o intuiție in care cred cu adevărat și sufletele se cheamă si se ajută si un întreg trecut se poate vindeca așa. Îl binecuvântez și am încredere, îl accept si îl onorez că m-a susținut. Acum învăț să trăiesc conștient și mă deschid si chiar dacă nu știu ce urmează, știu sigur că nu mai vreau înapoi in greșeală, suferință ori iluzie. Am vorbit....și scris! simona în 28.04.2015

"Ne temem că renunțând la puținul care credem că suntem, devenim nimic. În Realitate, devenim totul. Cel care se teme de disoluție este ego. Cel care renaște este Maestrul Interior."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

Anam Cara Anam Cara

Frazele acestei cărți nu aparțin lui John O’Donohue, el este doar un aspect, scribul încarnat al acestei curgeri, ci Sufletului său, cel conștient de conexiunea profundă cu tot ceea ce există, ...

Saltul de conştiinţă Saltul de conştiinţă

Ce te împiedică pe tine, exploratorule al conștiinței, căutătorule al Adevărului, să devii Acela care ești la cele mai elevate niveluri ale Ființei tale? Te poți simți pe Tine, cel adevărat, ...

HEAL HEAL

Îți poți imagina cum ar arăta întreaga lume dacă ar avea acces la informații care le pot dezvălui adevaratul lor potențial în procesul de vindecare și viața lor ar fi plină de energia ...

Cartea 44 Cartea 44

În mod straniu dar magic, această primă carte purtând semnul Călătoriei Inimii este o carte de poezie. Dar mult mai mult decât atât. Este o poveste de dragoste între oameni care-și ...

Cartea Maestrului Interior Cartea Maestrului Interior

Născută din experiența Maestrului Interior, această carte-călăuză, ne conduce către Creatorul Conștient ca mod de a trăi în această lume. Călătoriile Inițiatice din Școala Maestrului ...

Workshopuri relevante

Respirație Holotropică Respirație Holotropică
Respiraţia Holotropică este un instrument simplu şi puternic de  cunoaştere, prin experienţă directă, a adevăratei naturi a propriei noastre Fiinţe şi a Realităţii. Cuvântul ”holotropic” ...

Practica Puterii Feminine Practica Puterii Feminine
Dacă ai nevoie de susținere, de conținere, de un loc în care să te simți auzită și ascultată, un spațiu în care să-ți dai voie să devii femeia care ești menită să fii, te invit să aduci ...

Luppia Mundi Luppia Mundi
În orice vremuri, cea mai mare putere este Conștiența Realitatea este o oglindă a lumilor noastre interioare, conjugate. A schimba realitatea pe care o trăiești, este a schimba lumea interioară.     A ...

Practica Prezenței Practica Prezenței
Experiența Experiența Prezenței este fundamentul întregului parcurs în Școala Maestrului Interior și baza întregului lucru cu stările extinse ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere, ...

Dansul Inimii