Maestrul Interior rubrica 2016 – Timpul Maestrului Interior

Publicat la 18.01.2016 Comentarii

 horia francisc țurcanu

2016 – Timpul Maestrului Interior

Conștientizează un moment realitatea sferică dimprejurul tău, obiectele, formele, oamenii, sunetele, și felul în care te afli în mijlocul realității tale, în mijlocul experienței tale de a fi un om în carne și oase, în mijlocul experienței de a percepe spații, volume, distanțe și forme. Realitatea te conține în miezul său precum un fruct conține sâmburele. Conștientizează sfera de percepție al cărei centru ești. De jur împrejur, în orice direcție ai deschide un vector de atenție, o felie de realitate se transformă în experiență de viață. Dacă îți muți atenția, atunci acea felie de realitate pare să se topească în neant. Chiar în vreme ce citești aceste rânduri poți percepe formidabila sferă de experiență în mijlocul căreia te afli și pe care, de fapt, o generezi. Fiecare clipire de ochi sau mișcare a unui deget, este un miracol. Ceva care se naște în interiorul tău, intenția, se transformă cumva în energie mișcătoare și aceasta naște un gest. La fel se petrece cu un gând, care nu este altceva decât un gest mai subtil. Experiența ta de viață este o uluitoare secvență de gesturi, de creații, de percepții, un dans alchimic al energiilor în mișcare ce se transformă în gesturi și în realități dense, o întâlnire perpetuă între realitatea deja creată, de tine sau de ceilalți și actul tău creator. Fiecare obiect al realității tale, oricât ar părea de dens, este energie în mișcare. În fiecare clipă, la fiecare respirație, primești în spațiul lăuntric al corpului ecouri ale acestei energii și emani ceva din tine însuți care alimentează realitatea cu energia unică a ceea ce ești. Emani nu numai gesturi fizice și atitudini, ci și gândire, emoție și uneori modulări ale energiei care n-au mai existat niciodată. Acestea sunt momentele tale de inspirație, de geniu, de autenticitate, momentele în care ești conectat sau conectată cu spațiile rafinate ale ființei tale, cu intuiția și viziunile tale pe care le transformi în gândire, cuvinte și gest, și atunci devii un Creator.

Poarta percepției integrale

În același fel în care procedăm cu realitățile fizice, o facem și cu cele mai subtile. Alege un obiect fizic dimprejurul tău. Poți să-l menții în câmpul tău de atenție, îl poți chiar mișca fiind conștient că pare solid, dar este un dans vibrator al atomilor. Sau îl poți ignora și lăsa să dispară din câmpul tău. La fel poți face cu gândirea, emoțiile sau intuițiile tale care nu decât obiecte în interiorul ființei tale. Dacă le ignori, asta nu înseamnă că ele nu mai există. Sunt experiențe latente și pot fi activate în orice moment vei deschide un vector de atenție către ele. A fi Conștient înseamnă a percepe nenumăratele dimensiuni ale ființei tale sferice. E suficient să rămâi cu atenția în centrul ființei, atent de jur împrejur într-un fel de ascultare liniștită cu tot corpul. Dansul realității devine evident. E un exercițiu care până acum a fost accesibil acelora care au practicat artele mistice și magice ale ființei din toate tradițiile spirituale ale lumii, dar care acum a coborât deja în lume. Este poarta către transformarea nu numai a percepției noastre ci și a vieții noastre de fiecare zi, a felului în care creăm realitate și o experimentăm.

Calitatea atenției influențează percepția, adică măsura în care suntem capabili să simțim. Iar identitatea pe care o alegem este rezultatul măsurii în care simțim. Dacă percepem numai dimensiunea densă a realității, identitatea noastră va fi într-un fel. Vom crede că suntem doar un corp înzestrat cu minte și vom crea relații și realități întemeiate pe această percepție. Dacă percepem mai mult, mai adânc, mai profund realitatea, vom descoperi că identitatea noastră este mult mai largă decât am crezut la nivelul minții.

Acesta nu este decât începutul transformării interioare. A simți nu este decât premisa măiestriei interioare pe al cărei exercițiu este întemeiată întreaga transformare. Pe măsură ce exersăm calitatea sferică a atenției și a percepției, simțim mai mult din ceea ce suntem. Nu e un lucru ușor, căci multe dintre lucrurile pe care le simțim provoacă spaimă și ne fac să ne închidem, să ne ferecăm în spatele unor bariere care în ansamblul lor creează structurile ego-ului. A-i simți pe ceilalți oameni, cu toate gândurile, emoțiile și fluctuațiile lor, ne umple de teamă căci anclanșează propriile noastre convulsii mentale și emoționale. La fel se petrece cu simțirea experienței de viață numită ”trecut”. Trecutul este experiență de viață și conține gândire, emoție, energie condensată în gesturi și atitudini, uneori dureroase. Ne temem să deschidem porțile trecutului pentru că uneori doare și astfel suntem închiși față de propria experiență care este o parte din noi înșine. devenim fracturați în interior și sudați într-o identitate falsă, menită să ne protejeze de durere.

Dar odată ce începem să explorăm această nouă calitate a atenției și a percepției, începem să descoperim că ne putem vindeca singuri de compulsiunile minții și ale emoției, de modelele vechi de existență și că identitatea noastră se schimbă încetul cu încetul, ca și respectul nostru față de ceea ce suntem și față de existență.

Vindecarea interioară este doar un aspect al transformării interioare. Personalitatea noastră se schimbă, devenim mai deschiși, mai încrezători, mai puternici în sensul că realitățile pe care le creăm și le experimentăm devin mai autentice și mai pline de creativitate, satisfacție și bucurie, acțiunile noastre devin mai clare și ne reprezintă mai mult. Începem să ne mișcăm în viața noastră cu o nouă energie și un nou zâmbet. Devenim mai creativi dar și mai puțin defensivi, mai relaxați și mai puțin înclinați către judecata de sine și a realității. Relațiile devin mai deschise, iubirea mai curgătoare, și viața de fiecare zi mai plină de bucurie.

Pentru unii poate că deja pare un miracol ceea ce descriu, și totuși e doar începutul unei calități a conștiinței și a vieții cu totul noi care este accesibilă acum foarte multor oameni, cu condiția să aleagă acest lucru. Dacă citești aceste rânduri, atunci a venit momentul să schimbi ceva fundamental în percepția ta, să-ți antrenezi capacitatea naturală de a simți realitatea într-un fel nou și să redescoperi, în sfârșit, nu cine ești cu adevărat, ci mai degrabă CE ești.

2016 – o uriașă oportunitate pentru tine

A trebuit ca mulți oameni să-și dedice viețile în decursul istoriei umanității pe această planetă, trăirii dimensiunilor rafinate ale ființei, pentru ca acest moment să devină posibil. Izolați în chiliile sau deșerturile lor, în peșteri, jungle, temple din toate timpurile, în nenumărate variante de experiență, acești oameni au făcut cumva și au trăit natura adâncă a existenței, au trăit experiența transcendenței corpului. Lumea materială, densă părea complet separată de sursa ei, iar identitatea umană o formă dureroasă de excludere din Întreg. Atât de separate păreau aceste dimensiuni ale existenței, încât acești oameni, pentru a trăi experiența transcendenței trebuia să se retragă din lume. Experiența liniară a vieții părea să excludă transcendența și invers. Nu păreau deloc expresii ale unei singure realități, ci dimpotrivă, dimensiuni complet separate. Acești oameni, prin experiențele lor, au țesut un fel de plasă de conexiune între dimensiuni. Fiecare experiență a fost un fir, fiecare revelație, fiecare trăire a Adevărului a legat cu firele vieții straturile aparent atât de diferite ale Întregului și le-a făcut din ce în ce mai accesibile experienței altora.

Acest proces a făcut ca experiența transcendentă a adevăratei noastre identități să poată fi trăită de tot mai mulți oameni și Conștiența adevărului să pătrundă în spații din ce în ce mai dense. Așa se face că umanitatea ajunge acum la un moment interior al reunificării percepției asupra realității, dar mai mult decât atât, la un moment în care experiența umană se schimbă complet.

Sigur că nu pare așa, cu toate provocările prin care trecem la nivel personal și colectiv, totuși, multiplele crize sunt semne ale desprinderii de vechea identitate. Am scris mult aici, în revista Călătoriei Inimii despre aceste procese și ele nu fac obiectul acestui articol. Ceea ce este important acum este oportunitatea pe care o oferă momentul tuturor acelora care sunt suficient de conștienți pentru a profita de el. Acest moment are legătură cu viața noastră de fiecare zi, cu felul în care suntem în relațiile, job-ul și corpul nostru, cu măsura în care trăim bucuria și succesul în căile pe care ni le-am ales.

Dacă până acum ”spiritualitatea” și ”lumea” păreau că se exclud una pe alta, dacă pentru a trăi experiența mistică era nevoie de retragere și de renunțare la lume, acum acest lucru încetează să mai fie valabil. Nu e nevoie să plecăm nicăieri din viețile noastre, nu e nevoie să fugim în munți sau în deșerturi. Dimpotrivă, a venit un timp extraordinar pentru ca aceia care sunt pregătiți să integreze aceste dimensiuni pe care umanitatea le-a crezut ireconciliabile, în experiențe de viață integrale, complete. Atributele trăirii spirituale apar în dimensiunea liniară în moduri neașteptate, surprinzătoare, pe măsură ce sisteme vechi se prăbușesc unul după celălalt. Adevăruri care au fost rostite cândva de marii maeștri ai umanității și care nu au fost înțelese atunci, capătă sensuri noi și se revelează într-o nouă lumină.

Fiecare gest, fiecare clipire de ochi, fiecare mișcare interioară, fiecare gând sunt acte de creație de realitate umană și spirituală în același timp. Depinde de profunzimea Conștienței noastre în clipa în care creăm. Putem fi conștienți în relațiile cu copiii noștri, cu partenerii noștri, cu prietenii noștri, cu iubitele sau iubiții noștri, și atunci relațiile noastre se despovărează de tensiune și durere iar experiența acestor relații capătă atributele spiritualității fără a urma vreun cod moral sau de alt fel.

Începem să percepem toate dimensiunile realității ca pe expresii ale unui Întreg iar experiența de viață ca pe un act de creație conștientă, începem să ne redescoperim puterile interioare și faptul că realitatea ”exterioară” este mereu o oglindire a stărilor lăuntrice. Începem să învățăm cum să administrăm stările noastre, care nu sunt altceva decât modulări ale energiei Inimii în rezonanță cu realitatea ”exterioară” și să creăm cu ajutorul lor. Nimic nu mai este exclus din realitate, nu mai există ceva care să nu facă parte în mod evident din jocul cosmic al existenței și, cu încetul descoperim calitatea fundamental creatoare de realitate a ceea ce suntem.

Cum?

Parcă aud întrebările neîncrezătoare: ”Bine, și cum fac? Viața e grea, obligațiile multe, realitatea e dură, n-am timp, n-am energie, n-am bani …etc”

Întrebarea ”cum” este o capcană a minții, care desfășoară totul liniar, în vreme ce realitatea înconjurătoare este, pur și simplu sferică. Logica acesteia este multi-dimensională și nu poate fi administrată de la nivel exclusiv mental. E nevoie de Încredere, care este un miracol la îndemână, pentru că fiecare dintre noi poate alege dacă are încredere sau nu.

Rostul acestui articol nu este acela de a răspunde la întrebarea ”cum”. Întreaga Călătorie a Inimii – care este o experiență, și Calea Maestrului Interior, experiențială deasemeni, este un răspuns la această întrebare. Toate experiențele și explorările noastre împreună cu voi sunt răspunsuri. Rostul acestui articol este acela de a striga, în scris: este momentul! 2016 este purtătorul unei energii extraordinare, perfecte pentru a schimba întregul nostru mod de a fi în această lume și implicit de a participa la schimbarea lumii prin ceea ce suntem. Realitatea experienței noastre de viață va reflecta cu enormă rapiditate toate schimbările noastre lăuntrice.

Pentru a nu lăsa în urmă, la finalul acestui articol, sentimentul de incompletitudine, rostesc aici pe scurt fundamentele Căii Maestrului Interior care nu este altceva decât o cale a practicii Prezenței, percepției conștiente și în cele din urmă ale creației conștiente de experiență umană.

Disciplina Atenției: practică atenția în interior. O Atenție deschisă față de întreaga realitate, care acceptă, o atenție curioasă, sferică, cuprinzătoare, care conține corpul, senzațiile, emoțiile și gândirea, viziunile și tot ceea ce există. Orice ai face, oriunde ai fi, rămâi în conștiența corpului și a senzațiilor interioare.

Disciplina Respirației Conștiente: oricât de des, în orice împrejurare, folosește respirația ca pe un instrument al Atenției. Respirația te conectează cu tot ceea ce există, văzute și nevăzute și este un instrument extraordinar al percepției. Creează în corp ecouri ale întregii realități, menține atenția stabilă și folosește la direcționarea conștientă a energiei.

Disciplina Gândirii: gândirea este un gest interior. Gândește doar ceea ce vrei cu adevărat să gândești. Nu ești sclavul, ci creatorul și stăpânul propriei gândiri. Gândirea creează realitate emoțională, energetică și corporală iar realitatea exterioară corpului este întotdeauna un răspuns la această creație. Oricât de des oprește-te și ASCULTĂ Realitatea. Când asculți, mintea tace.

Disciplina emoțiilor: emoțiile sunt deasemeni o creație dar și un câmp rezonant. Sunt energie. Nu te teme de emoție. Este un instrument al percepției. Gândirea creează emoție. Ce gândești determină un răspuns în emoție. Disciplina gândirii este disciplina emoției și mijlocul prin care emoția se transformă în conexiune cu restul realității.

Disciplina corpului: corpul este expresia cea mai densă a energiei, emoțiilor, gândirii și felului în care lucrezi cu energia sacră a Atenției. Simte-l permanent, îngrijește-l, prețuiește-l, fă sport, dansează, aleargă, mișcă-te! Mișcarea este Viață. Nu e destul să miști doar gândirea sau emoția. Mișcă corpul. Asta drenează energiile statice, înțepenite, ale mecanismelor de gândire și vindecă.

Principiul Încrederii: Încrederea este o alegere și produce miracole. Nu poate fi dată, luată sau învățată. Doar creată. Încrederea în sine generează încredere în Realitate. Realitatea te servește, întotdeauna, fără excepție. Servește prioritățile Sufletului, nu ale ego-ului. Reprezintă întotdeauna ceea ce ești într-un anumit moment, nu ceea ce pretinzi că ești. Încrederea schimbă totul, relații, proiecte, acțiuni, sănătate. Este un principiu al Ființei. Cultivă Încrederea.

Principiul Recunoștinței: De o mie de ori mai mult ai pentru ce să fii recunoscător, decât ce să critici. Recunoștința e a Inimii, critica a minții. Orice moment e potrivit pentru a fi recunoscător. Respiri, simți, ești în plină experiență de a fi uman. E un dar neprețuit.

Principiul Prezenței sau al asumării Realității: cultivă poziția de centru al vieții tale, fii prezent în tot ce faci, ce alegi, ce simți, nu neglija nimic, totul contează, totul este interesant, totul este proaspăt, viu, orice gest schimbă lumea, orice emoție, orice gând. Realitatea este ceea ce tu ești în orice moment. Nu există nimic să nu fie semnificativ pentru tine. Centrul își asumă Realitatea sferică. Este sursa acesteia și containerul tuturor lucrurilor.

Acestea sunt răspunsurile bazice la întrebarea ”cum?” Dar adevăratele răspunsuri sunt experiența în sine a Conștienței. Călătoria Inimii este călătoria de la inconștiența de a ne crede separați de obiectele percepțiilor noastre, la Conștiența că totul se petrece în interiorul Inimii noastre. Unora li se va părea o metaforă. Altora, un adevăr profund cu care vor rezona adânc, ca sunetul unui clopot care dă semnalul: momentul pe care l-am așteptat dintotdeauna este acum. Acestora din urmă le sunt destinate aceste cuvinte și întreaga Cale a Maestrului Interior.

Ce poți face ACUM?

Poți începe să practici singur urmând noțiunile de bază de mai sus, pe care, sunt sigur, le cunoști deja în adâncul tău. Dacă citești aceste cuvinte, ai o imensă experiență umană pregătită să iasă la suprafață, în viața ta liniară și să schimbe totul. Bazele există. Nu ai decât să urmezi cu încredere ceea ce simți dintotdeauna. Vei avea succes în ciuda fricii de a schimba ceva și indolenței care tinde să te țină în obiceiuri vechi, în mecanisme mentale, emoționale, relaționale și de alte feluri. O poți face de unul singur. Dar e mai greu în momentele de îndoială, pe care vai, le cunoaștem toți atât de bine.

Sau poți alege să te alături altora asemenea ție, aflați în Călătoria către anvergura propriei lor Conștiențe. Împreună e mai ușor. Călătoria Inimii este o comunitate de exploratori ai conștiinței, de practicieni ai creației conștiente de realitate, de călăuze în stările extinse ale conștiinței, de terapeuți și vizionari care trăiesc în viețile lor Calea Maestrului Interior. Conștiența schimbă întreaga noastră viață. De la viața de cuplu la relațiile cu copii noștri, de la felul în care facem afaceri la felul în care creăm lucruri noi în această lume. Nu există carnet de membru. Singurul lucru care ne unește este un mod de a fi în această lume, de a percepe, de a crea, de a relaționa. Explorările noastre aducătoare de revelație despre noi înșine și despre natura existenței nu sunt doar experiențe, ci coloana vertebrală a unei noi lumi. Călătoria Inimii este un spațiu în care învățăm despre noi înșine prin experiență și în care susținem fiecare proces de transformare în parte. Nu e ușor să schimbi o paradigmă, un fel de a vedea lumea, dar e mai ușor împreună decât singur.

Fie că ai mai participat la vreuna din Călătoriile noastre, fie că nu, fie că ai citit una dintre Cărțile Maestrului Interior menite să susțină procesele de transformare interioară ale celor asemenea ție, dacă rezonezi cu ceva din toate acestea, atunci poți face un pas: rămâi în contact cu Călătoria Inimii. Subscrie în primul rând la fluxul de noutăți care apar permanent, înscrie-te să primești newsletter-ul nostru pentru a fi la curent, căci 2016 se anunță fulminant în ceea ce privește profunzimea experiențelor și potențialul transformator, terapeutic și revelatoriu.

Scrie-ne în legătură cu procesul prin care treci, rostește. Întotdeauna vei primi un răspuns și susținere. Cel mai probabil, dacă citești aceste cuvinte ești în căutare, în rezonanță cu Calea Maestrului Interior și treci prin provocări puternice, poate printr-o criză psiho-spirituală de transformare. Mulți trec prin asta, prin întrebări și prin frică existențială și ies la capăt. Împreună e mai ușor. O experiență uriașă de lucru cu spațiile interioare face din Călătoria Inimii spațiul potrivit pentru o ieșire rapidă și stabilă din bulversare. 

Sau poate ești un explorator avansat al Conștiinței, ai citit totul dar ai experimentat puțin. Pentru a-ți schimba viața, experiența directă a diferitelor dimensiuni ale Ființei este absolut necesară. A ști este mintea. A cunoaște este experiența. Măiestria Interioară vine doar din experiența directă a lucrurilor despre care ai citit și cu care ai rezonat. Câmpul experienței spirituale este acum deschis oricui alege să-l trăiască. Dar nu e destul să trăiești o experiență spirituală. Acum este momentul pentru a aduce experiența spirituală și adevărul ei în viața de fiecare zi pentru a o transforma. Rezultatul, simplu dar profund, este bucuria de a trăi. La asta folosește comunitatea Călătoriei Inimii și explorările sale. Creează un spațiu de transformare personală și astfel schimbă lumea în care trăim.

Ceea ce poți face ACUM este un mic gest care ar putea schimba în cele din urmă TOTUL.

Horia Francisc Țurcanu

alias M.Agnis

în numele HEFT

Calendarul workshop-urilor și seminarelor Călătoria Inimii

Concert live Mirabai Ceiba - București- un eveniment Călătoria Inimii

 

 

 

 
"Calea Maestrului Interior este calea regală a percepției integrale a Realității. Este calea Conștienței, care schimbă complet raportul cu noi înșine și cu întreaga experiență numită Realitate."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

Grație și Forță Grație și Forță

Grație și forță este una dintre cele mai tulburătoare cărți pe care le-am citit vreodată, povestea adevărată a unei iubiri care transcende viața și moartea, lumina și întunericul, binele și răul, ...

Cântările Vieţii Cântările Vieţii

Krishna Das povesteşte precum cântă. Cu graţie, cu subţirime. Istoriile adevărate ale vieţii sale dansează precum spuma valurilor în bătaia vântului, desenând fascinaţia anilor ...

ELIBERAREA DIN FRICĂ ELIBERAREA DIN FRICĂ

  Cine a cercetat mai adânc profunzimile sufletului ştie că nu ura ci frica este opusul iubirii. Frica, ca închidere în sine, ca zid ridicat în jurul unui eu mic, limitat, neputincios, ...

Iubiri perfecte, relaţii imperfecte Iubiri perfecte, relaţii imperfecte

Totul în viaţa noastră este relaţie, iar calitatea relaţiilor pe care le avem dă în cele din urmă culoarea întregii noastre vieţi. Măsura în care relaţiile noastre sunt pline de ...

Zâmbește fricii Zâmbește fricii

Nenumărate sunt formele fricii care stăpânesc existența umană în aceste timpuri. Frica de viitor, frica de schimbare, de asumare a propriei străluciri, frica de judecățile celorlalți, frica de ...

Workshopuri relevante

Dansul Inimii

Maestrul Interior. Arta Respirației Conștiente Maestrul Interior. Arta Respirației Conștiente
Lucrul cu stările extinse ale Conștiinței este pentru viața de fiecare zi. A fi conștient este a percepe mai profund și mai rafinat realitatea vieții. Un nou grad de Conștiență permite o noi moduri de ...

Articole pe aceeași temă

Evadare din Flatland Evadare din Flatland

Privește un moment în viața ta, oricum ar fi ea. Privește la felul în care platitudinea se naște rapid în relațiile cele mai fierbinți, în proiectele cele mai pasionante, la felul în ...

Criza de transformare psiho-spirituală. <br>Personală, Colectivă, Globală Criza de transformare psiho-spirituală.
Personală, Colectivă, Globală

Vineri 13 noiembrie seara, la exact două săptămâni de la tragedia din București, atentatele de la Paris emană un nou val de durere, furie și frică în conștiința Colectivă. Din nou, ne privește ...

O altă filă din al meu jurnal O altă filă din al meu jurnal
împărtășesc, acum, cu tine

A trecut o săptămână deja de când Anam Cara, Retreat pe Colina Lunii, s-a terminat. Încă mă simt plină de emoțiile trăirilor pe care le-am împărtășit cu cele 24 minunate femei ...

Arta Ascultării Atente Arta Ascultării Atente
Liniște. Pace. SHANTI

Un program de transformare interioară creat și condus de AmmaRa. 30 de zile de practică în Arta Ascultării Atente, care conduc către deschiderea spațiului lăuntric al liniștii din care se naște o ...

ARC 2017: Ochi de gheață (I) ARC 2017: Ochi de gheață (I)
Comunicare. Armonie. Alegeri. Vindecare. Un Nou Început.

Mă privește direct în ochi, cu sufletu-i deschis în fața mea. Privirea sa e generoasă, blândă, curioasă. Am de ales: îl privesc la fel, cu inima deschisă, lăsând să vadă toate ...

Disciplina Atenției Disciplina Atenției

Atenția este energie. Mai precis energia sacră a Creatorului. Și este în administrarea fiecăruia dintre noi. Suntem o Sursă a acestei energii. Atenția este un principiu creator fundamental. Oriunde îmi ...

2015 - Conștiență și Compasiune 2015 - Conștiență și Compasiune

Capcana negării dimensiunii liniare a realității. Experiența (umană) nu este o iluzie. A fi conștient înseamnă a percepe/a simți. Frica de durere și confuzia între Compasiune și milă. Vindecarea ...

Ascultă Ascultă
Puterea Creatoare a propriei Inimi

Dă-ți voie să simți chiar în aceste zile vortexul uriaș care ne-a smuls pe toți – pe fiecare în felul său – din percepții învechite, din obiceiuri prăfuite, din gândire ...

Instrumentele transformării interioare: Criteriul Bucuriei Instrumentele transformării interioare: Criteriul Bucuriei

Transformarea interioară a conștiinței umanității capătă viteza și forța unei cascade care curge dinlăuntru înspre înafară. Căile de a funcționa în această lume se schimbă. Există ...

Emoții. Emoții. Emoții Emoții. Emoții. Emoții
Și dincolo de ele

Pare că tot ceea ce trăiesc cu mine însămi în aceste zile are o încărcătură emoțională foarte puternică. În jurul meu, la fel. Mulți din cei foarte dragi mie și cei cu care interacționez, ...