AmmaRa rubrica Călătoria Renașterii tale

Publicat la 27.01.2016 Comentarii

 AmmaRA 

 Călătoria Renașterii tale

Chiar acum, în vreme ce citești aceste rânduri, lumea se întoarce către dimensiunea ei feminină, atât de mult timp ignorată, abuzată și pedepsită. Această întoarcere către rotunjime, către bunătate, către compasiune nu este rezultatul unei mișcări feministe planetare, ci o necesitate a Conștiinței acestei lumi. Anima Mundi se trezește. Milioane de femei simt această trezire a umanității în trupurile și în Conștiința lor ca pe o nevoie a regăsirii de sine. Aceeași nevoie o resimt societățile acestei lumi tulburate aflate în procesul mai larg al regăsirii la nivelul întregii Umanități. Este despre a regăsi, a reîntrupa, a exprima această dimensiune în lumea în care trăim. Și acest lucru începe cu viața noastră.

Închide ochii, respiră adânc cu atenția ta în Pântec, ca un oftat eliberator, simte energia care fierbe acolo pregătită pentru Creație, pentru expresie, pentru conținere, pentru compasiune. Cercuri Sacre ale Feminității iau naștere pretutindeni în lume ca urmare a acestei treziri colective. Pântecul tău este conexiunea cu această energie sacră, cu această Putere care a fost prea mult timp îngropată. Este timpul pentru trezire. Dacă citești aceste rânduri ești pregătită să schimbi lumea devenind chiar tu schimbarea. E timpul pentru exprimarea atributelor sacre ale eternului Feminin în propria noastră viață. Respiră în Pântec și simte conexiunea cu marea comunitate a femeilor care se pregătesc re-nască lumea. Frumusețea, bunătatea, armonia, pacea, compasiunea, iubirea acestei lumi se naște în tine, dacă alegi să re-devii ceea ce ai ales cândva să fii.

A aduce Puterea Feminină în viața ta, a o întrupa și exprima va schimba totul pentru tine, înainte de a schimba lumea. Relațiile tale cu cei pe care-i iubești, felul în care te exprimi în carieră și în lume, felul în care creezi realitate în orice gest, emoție și gând îți va schimba starea de sănătate, vitalitatea și nivelul de bucurie al vieții tale. Abia asta schimbă lumea.

Transformări interioare, Împreună. Practica Puterii Feminine este o comunitate a femeilor care se regăsesc pe ele însele, Împreună, care regăsesc Încrederea, Împreună, care reclădesc Existența, Împreună. Timpurile singurătății se sfârșesc. Conexiunea între noi renaște. Comuniunea este chiar Zeița adormită în fiecare din noi, renăscând, chiar acum.

Dorul după acest Împreună, după Comunitate, este de fapt dorul după trăirea Adevărului interior, dorul după Zeița adormită despre care am știut întotdeauna că este acolo, înăuntru. Dacă simți această tânjire, află că nu ești singură. Multe femei simt la fel ca și tine. Un dor de apartenență la o comuniune de utere, de pântece, de inimi de femei. Este Zeița care se trezește în Cercuri și Ritualuri Sacre ale Feminității, pretutindeni, în clipa în care tu citești aceste rânduri. Practica Puterii Feminine este o Comunitate a trezirii interioare. Citind aceste rânduri, fii atentă la senzațiile nedeslușite din pântec. Ai încredere în ceea ce simți. Vei ști să recunoști vibrația inconfundabilă a adevărului pe cale să se nască. Re-născându-te pe tine, renaști Lumea. La asta te invit eu, AmmaRa și Comunitatea pe care am născut-o în numele Zeiței Interioare. Creația acestei noi lumi începe în fiecare din noi. În interior. Împreună naștem Zeița și Puterea Feminină a acestei Lumi.

Dimensiunea arhetipală a Divinității Feminine este celebrată și onorată în moduri diferite în funcție de țară, cultură, societate și educație. Cu toate aceste (aparente) diferențe, dacă ne dăm voie, putem simți conexiunea puternică ce există între noi femeile. Dincolo de rasă, de cultură, de religie, de educație, fire energetice unesc pântecele noastre. Este o rețea de energii subtile care conectează și susțin realitățile acestei lumi. Dincolo de diferențe, există ceva esențial ce ne leagă. Nu ne leagă doar aceleași dureri, frici, griji, îndoieli, aceeași nevoie de conexiune și susținere, aceeași dorință de a fi recunoscute, văzute și iubite pentru ceea ce suntem în adâncul nostru. Mai degrabă mă refer la esența comună a Puterii Feminine care-și are rădăcinile în pământ, în planetă, în Gaia. Suntem nodurile acestei țesături din fire energetice care transcend spațiul geografic, timpul, religia și cultura. Dincolo de competiții, dincolo de judecăți, dincolo de comparații împărtășim toate această Putere Feminină care poate naște o nouă lume.

Singurul lucru care ne separă de această Putere este Conștiența noastră. Conștiența lui Împreună. Iar umanitatea are nevoie acum, mai mult ca niciodată, de această Putere Feminină a noastră asumată în mod conștient. A trăi, de a simți, a întrupa, a exprima, a manifesta în această nouă lume dimensiunea sacră a ceea ce suntem cu adevărat nu este un moft, un curent trendy sau un hobby, ci o necesitate lăuntrică a noastră și a lumii. Recuperarea dimensiunii feminine a existenței este o chestiune care privește această planetă și Umanitatea în ansamblu, în acest moment.

Cu toate ne dorim să fim inima, să fim brațele divinității sacre feminine și, chiar dacă poate n-o rostim, să împărtășim blândețea și tandrețea ei în aceste momente de cumpănă prin care trece acum întreaga planetă. Lumea întreagă, mai mult inconștient decât conștient, încearcă din răsputeri să găsească un echilibru între masculin și feminin. Bărbații și mai ales femeile care aud această chemare au un rol important de jucat în Marele Joc Cosmic numit Viață. Te numeri printre ele?

Fiecare dintre noi suntem chemate să ne manifestăm feminitatea din plin și să nu ne mai temem de ea considerându-i atributele drept slăbiciuni. În noi, femeile, dincolo de toate durerile prin care am trecut, dincolo de toate provocările pe care ni le-am oferit, dincolo de suferința în care ne-am pierdut atâția ani, iubirea necondiționată există ca un datum. Este natura noastră intrinsecă, profundă, chiar dacă a fost acoperită cu straturile iluziei. În inimile noastre, există compasiune și daruri unice care așteaptă a fi manifestate. Lumea în care trăim are nevoie de forța noastră vitală, de creativitatea noastră, de puterea de a ne rosti adevărul, și, mai presus de orice, de capacitatea noastră de a asculta cu atenție, de a conține Existența. Să ascultăm, deci, fără judecată, fără critică, fără să pretindem că știm noi mai bine decât ceilalți. Lumea are nevoie de tăcerea și așezarea pe care doar o adevărată femeie o poate oferi.

Avem capacitatea de a vindeca rănile trecutului, în viețile noastre și ale altora, de a alina, dar acest lucru îl putem face tot din această așezare și încredere lăuntrică. Am tot scris despre arta ascultării atente care nu este altceva decât arta conținerii sau a compasiunii, pentru că a devenit o practică esențială în tot ceea ce fac și pentru că, sunt convinsă, este calitatea numărul 1 a oricărei femei conștiente. Nu e nevoie să devenim „shamani”, guru, maeștri, învățători, deși avem toate aceste calități în noi. E, mai degrabă, nevoie să putem crea, în mod conștient, mai multă liniște în interiorul nostru – pentru a putea emana, apoi, pacea împrejurul nostru.

În timpuri străvechi, femeile care aveau capacitatea de a trăi stări de conștiință extinsă și de a păstra vie conexiunea lor cu Divinitatea, aparțineau unor Școli de Mistere. Astfel de școli ofereau un spațiu de transformare în care, cei prezenți, puteau să acceseze cu mai mare ușurință și claritate, darurile sufletului. Școli de Mistere ce ofereau, ca și unelte de lucru, tehnologii ale sacrului ce putea transmuta inconștiența de zi cu zi într-o Deplină Conștiență. Li se oferea oportunitatea de a se renaște pe ei înșiși, pe ele însele, parcurgând etapele unei Școli de Mistere. Noi, în Călătoria Inimii, ne-am tot ferit să numim Școala Maestrului Interior o Școală de Mistere însă dacă te invit pe tine să-ți rostești adevărul poate că e momentul să am curajul de rosti și acest adevăr.

Te poți renaște și tu, dacă alegi asta. De-a lungul timpurilor femeile au căutat mereu să păstreze deschisă poarta către dimensiunea Divină, să păstreze vie legătura cu dimensiunea spirituală a ființei lor. Făcând asta își păstrau, astfel, conexiunea cu adevărata lor Putere Feminină.

Practica Puterii Feminine este o expresie a unei Școli de Mistere din vremuri străvechi adaptată la nevoile zilelor noastre.

Practica Puterii Feminine este o Călătorie ce are darul de a te conecta, într-o formă nouă, cu intuiția ta și cu puterea inițiatoare a conexiunii cu Adevărul ultim al Ființei.

Practica Puterii Feminine este o cale către o nouă perspectivă, mult mai largă, mai sferică, despre tine, despre viața ta și despre lumea în care trăiești

Practica Puterii Feminine îți oferă posibilitatea de a evolua spiritual într-o lume a cărei unică șansă este tocmai o nouă spiritualitate.

Practica Puterii Feminine este parcursul în care tu însăți îți vei oferi nenumărate oportunități de a te vindeca, de a-ți integra trecutul onorându-l, și de a-ți rescrie propria poveste.

Practica Puterii Feminine este spațiul în care te vei putea conecta, în mod profund, cu scânteia divină ce aprinde focul creativ din tine. Te vei putea conecta cu senzualitatea ta și cu adevărul tău.

Practica Puterii Feminine este, de asemenea o călătorie inițiatică în inima arhetipurilor sacrului feminin care îți permite să evoluezi, în ritmul tău, către o Viața trăită în Conștiență.

La sfârșitul acestei Călătorii de 9 luni, când vei fi ajuns în Centrul Ființei tale, în miezul de unde izvorăște Puterea ta de femeie, vei putea manifesta o Viață trăită în bucurie și abundență, în iubire și compasiune, în încredere și creație conștientă. O viață perfect aliniată, și acordată în mod armonios, cu contractul sacru al sufletului tău.

EFT
"În fiecare ființă umană doarme Conștiența Maestrului, chiar dacă el nu știe acest lucru. Un adevărat Maestru poate recunoște măreția chiar nemanifestată a oricui."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

Stima de sine Stima de sine

Pentru copiii noştri suntem un fel de oglinzi. Felul în care noi reacţionăm influenţează imaginea pe care copii şi-o formează despre sine. Suntem reperele cu ajutorul cărora ei se construiesc pe ei ...

Iubește ceea ce este Iubește ceea ce este

De-a lungul crizei de transformare Byron Katie a căzut adânc în întunericul depresiei, străbătând calea amară a disperării, pentru ca Revelația să survină brusc, într-o dimineață ...

Iubiri perfecte, relaţii imperfecte Iubiri perfecte, relaţii imperfecte

Totul în viaţa noastră este relaţie, iar calitatea relaţiilor pe care le avem dă în cele din urmă culoarea întregii noastre vieţi. Măsura în care relaţiile noastre sunt pline de ...

Cele o mie de nume ale bucuriei Cele o mie de nume ale bucuriei

O carte de o superbă şi adâncă profunzime, de o înţelepciune iluminată, care nu are nimic teoretic. Este o înţelepciune intrinsecă, nestudiată, care irumpe din poveştile simple de viaţă. ...

Workshopuri relevante

Practica Puterii Feminine Practica Puterii Feminine
Dacă ai nevoie de susținere, de conținere, de un loc în care să te simți auzită și ascultată, un spațiu în care să-ți dai voie să devii femeia care ești menită să fii, te invit să-ți ...

Articole pe aceeași temă

Să fim mai buni și mai blânzi cu noi înșine Să fim mai buni și mai blânzi cu noi înșine

Un timp al fricii și al furiei într-o spirală a tensiunii. A alege în mod conștient un alt drum interior, o alegere cu consecințe enorme în plan personal și colectiv. A avea dreptate sau a ...

Sanctuarul Anam Cara Sanctuarul Anam Cara
Sinceritate. Prietenie. Transformare. Feminitate.

Dragă Femeie, Doar recunoscând că adevărul vine înaintea iubirii ne putem onora esența ființei. Căci adevărata noastră esență este IUBIREA și aceasta are nevoie să fie îmbrățișată, ...

Timpurile Eroinei Timpurile Eroinei
Există o singură cale care poate îndepărta vălul iluziilor şi al separării de noi înşine. Calea Conştienţei!

Călătoria Eroinei este povestea mea, a ta, a tuturor femeilor de astăzi şi din toate timpurile. Este despre trecutul şi prezentul meu şi al nostru Împreună. Puterea unei Eroine nu stă în faptele ...

Scrisoare către tine, Femeie! Scrisoare către tine, Femeie!

Cu toate cele ce au fost anul trecut, și bune și mai puțin bune – căci toate vin să ne învețe ceva, creația care mi-a adus cele mai multe lacrimi, și de vindecare dar și de bucurie, a fost Călătoria ...

O privire în viitor,  din acest Acum al începutului de an O privire în viitor, din acest Acum al începutului de an

Ascult vântul rece și freamătul din adâncurile zăpezii, privind acum, cu încredere, în viitor. Știu că ceea ce gândesc acum, creează viitorul pe care-l voi trăi mâine. ...

Anul acesta aleg cuvântul BUCURIE Anul acesta aleg cuvântul BUCURIE

În fiecare an, aleg un cuvânt care să reprezinte chintesența temei ce mă ghidează de-a lungul anului. Anul trecut, cum multe dintre voi știți, am ales cuvântul TRANSFORMARE să mă călăuzească. ...

Uși deschise Uși deschise

Am reflectat, pe malul mării, la închideri, separări, lipsă de autenticitate. Doar apoi am putut să mergem către deschidere. Către noi începuturi. Către noi perspective. Și asta este, de fapt, ...

Oferă-ți DAR, Femeie! Oferă-ți DAR, Femeie!

Fetiţa îi oferă plină de zâmbet şi bucurie cadoul băiatului; el primeşte cadoul, îl studiază cu interes şi dă să plece; îl întreb dacă a mulţumit pentru cadou şi atunci ...

Pentagrama Transformării Pentagrama Transformării
Intră în Vasul Alchimic

Alegerea de a intra într-o Călătorie Inițiatică poate, de multe ori, crea frică. Atunci când suntem pe punctul de a face o schimbare majoră, toate mecanismele de rezistență se pun în mișcare ...

Anam Cara - Retreat pe Colina Lunii Anam Cara - Retreat pe Colina Lunii
O îmbrățișare permanentă a ceea ce este

Noi suntem femeile Pământului. Fiicele Mamei Pământ. Mama Țera.Noi suntem femeile în permanentă devenire. Nu ne naștem femei ci devenim Femei.Noi suntem femeile ce renaștem la fiecare Lună ...