Eveniment rubrica Amaresh sau a naviga in Constiinta pe sunete de bansuri

Publicat la 02.02.2014 Comentarii

Strania poveste a războinicului cosmic de la inceputurile Creaţiei, şi a primelor sale lacrimi. O călătorie halucinantă cu Mark Amaresh Seelig. Marea muzică a întoarcerii Acasă. A re-crea Universul prin muzică și vibrație. Psiholog, muzician, shaman, explorator al conștiinței. Plantele sacre, transformarea interioară și muzica flautului fermecat. 30 martie 2014: un concert/explorare a oceanului Conștiinței. 

L-am cunoscut pe Mark Seelig acum, deja, mulți ani, în împrejurări atât de extraordinare pentru mine, încât am rămas legat de el într-un fel al inimii, pentru totdeauna. Face parte din Călătoria Inimii mele.

Era o perioadă tulbure, de transformări interioare profunde. Lumea mea se întorsese complet invers. Trecutul meu dispărea în ceaţă şi un nou Sine se năştea. Sufletul meu se întorcea acasă, însă eu nu ştiam acest lucru, prins în sarabanda dureroasă a transformării. Căutam.

Am ajuns în Germania, la Mark Seelig, împreună cu Elena, undeva, într-un sat pe lângă Gottingen. Ştiam despre el că are un doctorat în psihologie luat în California, că face parte din mişcarea transpersonală americană şi că este un iniţiat în shamanism. Mark lucra de foarte mult timp, în Statele Unite, America de Sud şi în Europa cu plante sacre. De asemeni ştiam că este muzician şi că a scos câteva albume cu giganţi precum Byron Metcalf sau Steve Roach. Dar cam atât. Elena îl cunoştea mai bine.

Mi-a plăcut la nebunie din primul moment. Mark e un uriaş de doi metri şi ceva înălţime, aţos şi tăcut. Are ceva de urs sălbatic în el, de grizzly din Munţii Stâncoşi, are o tăcere, o adâncime, o... ceva în el de nerostit. Ştiam muzica lui Byron, dar habar n-aveam ce fel de muzică ar putea face acest gigant care-şi împărţea viaţa între clinica lui de psihiatrie din Germania şi lucrul cu shamanii nord-americani. Eram acolo, cu el, pentru o săptămână de lucru cu stările de expansiune ale Conştiinţei.

Asemenea experienţe nu pot fi povestite cu adevărat niciodată. Ele trebuie trăite. Dar voi risca câteva cuvinte despre asta numai ca să puteţi privi, cu ochii imagiaţiei, secvenţa care mi-a fost gravată pe inimă în una dintre nopţile enorme ale acelei săptămâni de călătorie în vastele teritorii ale Conştiinţei.

Mă scufundasem complet într-una dintre cele mai teribile trăiri pe care le-am avut vreodată. Coborâsem în Conştiinţă până la originile Creaţiei, atunci când Spiritul abia se separase de marele UNU, trecuse prin Zidul de Foc, spulberându-se în mii de frânturi individuale. În mii de suflete. Eram unul dintre ele, cu mult înaintea creării universului fizic. Trecuseră cumva milioane de  ani, şi devenisem un fel de fiinţă cosmică, un fel de luptător arhetipal, fără trup, o fiinţă de energie. Întreaga Creaţie era populată de asemenea fiinţe, existau deja marile Familii, dar eu alesesem să devin o fiinţă singuratică, străbătând universul în căutarea unor bătălii. Lumina se lupta cu întunericul. Separarea între Întuneric şi Lumină era una mentală. Războinicul care eram era obosit. Părea că luptele nu se vor mai sfârşi niciodată.

Nu înţelgeam pe atunci că Întunericul nu este decât o proieţie a propriului interior. Nu aveam inimă, căci umanitatea nu exista încă, începeam să pricep faptul că acele personaje exterioare pe care le vânam, erau iluzorii, reprezentări ale propriului meu Întuneric interior. Nu mai simţeam nici un fel de frică, nici un fel de ură, nici un fel de motivaţie, nu mai căutam decât repaosul total. Fiinţa care eram nu cunoştea moartea, căci păstra încă acea conştienţă a Spiritului dinaintea oricărei încarnări. Trăiam oboseala a milioane de ani de luptă, a descoperirii absurde că Lumina şi Întunericul nu sunt decât feţe diferite ale aceleiaşi realităţi. Că mă vânasem pe mine însumi. Voiam repaus. Repaus. În clipa în care am rostit interior cuvântul repaus, Creaţia a început să se moduleze în culori minunate, nemaivăzute, valuri, vârtejuri de energie fabuloase au început să mă legene şi o muzică a stelelor, a îngerilor, a divinului, o muzică a primei Creaţii m-a absorbit. Lacrimile curgeau pe obrazul acelui luptător cosmic, şiroaie, de bucuria imensă a întoarcerii Acasă. Încetul cu încetul călătoria mea se termina şi am deschis ochii în întunericul camerei în care mă aflam. Muzica era reală. În semiîntuneric, Mark Seelig, shamanul, muzicianul, vrăjitorul, uriaşul de doi metri cânta la bansuri cu ochii închişi, amestecând sunetul acela divin cu lumina de culoarea mierii ce curgea din lumânări. Războinicul de la începuturile Creaţiei încă nu dispăruse de tot din mine. Asculta, plângând pentru prima dată în lunga lui istorie cosmică, muzica de Acasă, cu evantaiul de săbii împrăştiat pe jos, devenite inutile pentru totdeauna. Transformarea incepuse.


mark amaresh seelig mark amaresh seelig

Aceasta este imaginea pe care o voi păstra pentru totdeauna în inima mea: Mark Seelig cântand la fluier indian pentru întregul univers pe cale de a fi creat.

Au trecut deja mulți ani de atunci. Am ascultat unele dintre piesele lui Mark Seelig de sute de ori. Aceeaşi magie uluitoare, aceea putere de seducţie, aceeaşi forţă enormă a visului care irumpe în realitate, aceeaşi putere de a crea realitate...

Una peste alta, Mark Seelig este unul dintre cele mai extraordinare personaje pe care le-am cunoscut în viaţa mea. Sunt fericit deci ca în numele nostru, Horia& Elena Francisc Țurcanu, să vă invit pe toţi aceia care înţelegeţi despre ce vorbesc, să veniţi, să-l cunoaşteţi, să-l ascultaţi, să-l adulmecaţi, să simţiţi, să vă înfruptaţi din energia şi din muzica acestui mare shaman şi muzician care este prietenul nostru Amaresh Mark Seelig. Este o ocazie uriaşă să trăiţi o călătorie în propria Conştiinţă, având drept vehicul spiritul spledid al al lui Mark şi sunetul divin de bansuri. L-am invitat la Bucureşti pur şi simplu pentru că unele experienţe sunt atât de minunate, încât ai nevoie să le împărtăşeşti cu ceilalţi. Noi îl împărtăşim pe Amaresh cu cei asemenea nouă, exploratorii conștiinței. (agnis)

Flautul fermecat : o călătorie în spaţiul sacru al inimii

Muzica lui Amaresh Mark Seelig ne însoțește mereu. Aproape nu există Călătorie a Inimii în care să nu folosim această muzică pentru expansiunea de conștiință. Are o vibrație, o magie, ceva care face oamenii să vibreze. Nu e vorba doar despre felul muzicii - celebrele ragas ale inimii, ci mai curând despre felul în care sunt cântate. Muzicianul e mult mai mult decât un instrumentist. El devine centrul unei ființe colective, trăirile sale devin un fel de catalizator pentru trăirile celorlalți, se produce acolo un fel de stranie comuniune care vibrează înalt. Nu este o metaforă: flautul indian al lui Mark Seelig este un instrument magic de călătorie în conștiință. Iar Mark este Maestrul Vrăjitor.

Psiholog, explorator al conștiinței, terapeut transpersonal

El îşi urzeşte firul poveştii suflându-l prin miezul gol al flautului lui, iar povestea ce şi-o ţese e într-adevăr demnă de un Creator de Lumi. Mark s-a specializat în psihologie, religii comparate şi teologie, a obţinut doctoratul în psihologia religiilor şi a devenit psihoterapeut. A predat la catedra de psihologie din cadrul Columbia Pacific University din California şi este unul dintre membrii fondatori ai departamentului de Politică din cadrul Integral Institute – un centru de cercetare creat de Ken Wilber, care reuneşete cele mai sclipitoare minţi ale momentului orientate în direcţia trezirii conştiinţei globale. În tot acest timp a călătorit, a practicat meditaţia şi diverse tehnici de vindecare şi întregire. S-a format timp de trei ani în psihologie transpersonală şi respiraţie holotropică sub îndrumarea lui Stanislav Grof, devenind unul dintre „greii” psihologiei orientate către întreg. A studiat astrologia arhetipală cu marele Rick Tarnas şi cu Stan Grof la California Institute of Integral Studies din San Francisco şi tradiţiile şamanice cu Ralph Metzner, pe care l-aţi cunoscut dacă aţi citit cartea Ayahuasca. Acum Mark practică psihoterapia transpersonală şi astrologia arhetipală şi conduce sesiuni de respiraţie holotropică şi ritualuri şamanice, în care îşi foloseşte propria muzică pentru expansiunea inimii. Asta în timpul rămas, atunci când nu se află în Brazilia, lucrând cu Ayahuasca sau în Mexic. 

elena francisc, mark amaresh seeelig si horia turcanu, bucurești, înaintea concertului elena francisc, mark amaresh seeelig si horia turcanu, bucurești, înaintea concertului

Maestrul Vrăjitor

Şi, aşa cum probabil aţi ghicit, muzica lui Mark este mult mai mult decât muzică. Flautul lui Mark este un Bansuri vrăjit, un flaut din bambus, tradiţional din nordul Indiei care, asemenea lemnului din care e făcut, are puterea de a te goli complet pentru a permite Divinităţii să cânte prin tine. Legenda spune că flautul a fost oferit de zei oamenilor pentru ca ei înşişi să înveţe să devină zei. Flautul lui Mark cântă pentru ca tu să taci, iar atunci când mintea ta devine o apă liniştită, inima se deschide şi începe să îţi lumineze vastitatea fiinţei. Muzica lui Mark nu e făcută să placă urechilor minţii. Nu e o muzică pe care să o ascultăm când vrem să disecăm vreo idee sau, dimpotrivă, să uităm. Mai degrabă e menită să sufle viaţă peste întreaga simţire, să ascută şi să adâncească toate simţurile cele ştiute şi cele ascunse, astfel că, atunci când logica rece a minţii începe să îşi piardă puterea, teritorii despre care nu am avut vreo dată idee încep să se descopere conştiinţei. Astfel, prezent, centrat şi deschis, Vizionarul se trezeşte în noi. 

o călătorie cu mark amaresh seelig. atmosfera. o călătorie cu mark amaresh seelig. atmosfera.

Viziunea

Mark a cunoscut prima dată puterea flautului fermecat pe când se afla în India, într-un refugiu de meditaţie. La vremea aceea suferise o intoxicaţie severă cu metale grele, era chinuit de simptome cumplite şi credea că o să moară. Sperând totuşi la o minune, căuta leacul interior practicând diverse tehnici de deschidere a conştiinţei şi folosind drept fundal un CD cu melodii cântate la Bansuri. În timpul uneia dintre călătorii a avut o viziune care i-a schimbat complet viaţa: un glas din inima lui l-a îndemnat să se apuce el însuşi să cânte la flaut. Avea pe atunci 42 de ani. Cântase în tinereţe la vioară şi la chitară dar se credea acum prea bătrân pentru a deprinde tainele unui nou intrument – şi mai ales unul atât de complex. Şi-a ascultat totuşi vocea interioară iar din acel moment viaţa lui a căpătat o profunzime la care nici nu îndrăzinise să viseze. Povesteşte că s-a vindecat complet de durerile corpului, a renunţat la aproape toate lucrurile care îi conduceau existenţa, descoperind în schimb un spaţiu sacru al infinitelor posibilităţi – descoperind în interiorul său Viaţa însăşi şi răspunsul la setea lui profundă de Divin. De fiecare dată, spune el, flautul îl conduce pe niveluri din ce în ce mai adânci, a căror vasitate o intuieşte fără sfârşit şi este încă uimit de unicitatea şi splendoarea fiecărei noi experienţe. Secretul bambusului gol pe dinăuntru i-a deschis lui Mark poarta spre interior, iar el s-a abandonat complet Divinităţii descoperite acolo, devenind un Iniţiat, sau, cum ne place nouă să îi spunem, un Vrăjitor. 

flautul fermecat al lui amaresh flautul fermecat al lui amaresh

Muzicianul

De atunci Mark şi-a luat numele de Amaresh şi a început să studieze intens tainele flautului, aplecându-se în acelaşi timp către muzica devoţională indiană şi muzica şamanică. Colaborează în diverse proiecte cu Steve Roach şi Byron Metcalf, doi veritabili maeştri occidentali ai muzicii şamanice. Conduce în continuare ritualuri de expansiune, vindecare şi întregire, în care foloseşte sunetul flautului pentru a trezi cântarea profundă a inimii. Le spune ritualuri şamanice pentru că au puterea de a deschide viziunea interioară către straturile rarefiate ale Fiinţei, prin care esenţa noastră divină ne vorbeşte direct. Foloseşte tehnica respiraţiei holotropice învăţată de la părintele Grof, dar muzica lui este ea însăşi un instrument puternic de extindere a conştiinţei, pe care Grof l-a preluat la rândul său şi îl foloseşte în sesiunile sale ca vehicul de expansiune.

Spune că este onorat să ofere lumii muzica şi munca lui terapeutică, cu bucuria că astfel îi poate ajuta pe oameni să îşi recunoască chipului lor uitat, acela de Zei şi Zeiţe. Uneori, spune Amaresh, când sunetul flautului începe să curgă în armonie perfectă cu ritmurile cosmice, flautistul devine el însuşi un ascultător tăcut, lăsând să treacă prin flautul său cânturile creatoare de lumi ale Zeilor. În acele momente sacre, cel ce cântă şi cel care ascultă îşi uită rolurile şi încep să se confunde, să se amestece şi să se scurgă în forme peste lume, devenind Divinitatea însăşi.

Amaresh din nou în România în curând

Siteul personal al lui Mark Amaresh Seelig

O mostră din muzica lui Mark
Comentarii mai vechi (18)

Multumesc pentru Bucuria pe care o aduceti in lumea mea si a celor pregatiti sa o primeasca. ligia în 23.10.2010

,draga Horea, multumim pt.ca impartasesti cu noi experientele voastre deosebite. si noi am luat gr 2 la reiki,de atunci simt o bucurie continua,sunt sigura ca am urcat o treapta... va imbratisam, geta, ionica. georgeta în 27.10.2010

simt de foarte mult timp ca ceva se intimpla cu mine in jurul meu, ma surprind vorbind nu stiu cu cine, am fost sfatuita sa merg la doctor, am fost si spre surprinderea mea mia recomandat sa urmaresc emisiunea lui Oreste.La emisiune vam vazut pe dumneavoastra si vam ascultat asa ca am sa citesc mai mult si am sa caut mai mult ca sa inteleg de ce sunt aici. De fapt eu am avut de cind ma stiu convingerea ca nu sunt ACASA. Minodora Minodora Oancea în 07.11.2010

O sa cante in Romania? radu în 07.11.2010

"când sunetul flautului începe să curgă în armonie perfectă cu ritmurile cosmice". Poate ar trebui sa se pretinda ceva mai mult um interpret de flaut... Se obtine o curgere a sunetelor in perfecta armonie cu ritmurile cosmice ?! Ma plec in fata dvs., presupun ca nu exagerati si nici nu sunteti afon in domeniu. Oricum, dau girul autoarei si presupun... "imposibilul". Nemes în 08.11.2010

ja. pe 7 decembrie. amanuntele sunt la sfarsitul articolului. te asteptam. h agnis în 08.11.2010

cu totii suntem acasa, cu adevarat, in inima noastra, in interior. nu este o metafora, ci ceva foarte concret si usor. este cel mai firesc lucru. e foarte tare ca ... doctorul ti-a recomandat sa te uiti la televizor. ha! dar nu, nu citi mai mult. e timpul sa traiesti ceea ce ai citit pana acum. nici o carte din lume nu inlocuieste experienta. cartile noastre sunt pentru aceia care se afla pe cale, care nu sunt siguri de semnele pe care sufletul lor le face cunoscute. dar tu simti deja. just do it, cum zicea o reclama de pe vremuri. h agnis în 08.11.2010

da. acum e momentul sa coborati o treapta, catre inima voastra, acolo unde se afla ceva enorm, un adevar cae depaseste orice tehnica, orice abordare omeneasca, orice drum. bine ati venit! agnis în 09.11.2010

intodeauna am ;stiut; ca este mult mai mult decat ceea ce traim zi de zi!am nceput sa citec carti multe si diverse,iar acum caut pe cineva sa ma ajute sa merg spre altceva !!la alt nivel!spre sinele meu dar singur vad ca nu o pot face!!asi dori sa va rog sa mi dati un sfat cum sa ncep!!sunt de fiintele iluiminate.cat despre aceasta muzica chiar nu am auzit dar cv cv am ascultat!!!se numea muzica initiatica si era chiar divina.. rosu marian costin în 09.11.2010

dragul meu, lasa la o parte tot ceea ce ai citit, toate metodele, toate tehnicile, tot ceea ce poate fi abordat mental. trecerea la alt nivel, cum spui, e o chestiune de traire interioara. de aceea nimeni nu o poate face in locul tau. e o chestiune de atentie si de prezentza. ceea ce facem noi nu este o tehnica, ci este un mod de a fi. la seminarele noastre doar ii insotim in calatorie pe aceia care intra in interior pentru a se cunoaste. nu noi facem, ci ei. respiratia inimii este un vehicul catre starea de prezentza totala. cat despre muzica, este un mijloc deasemeni catre sine. agnis în 10.11.2010

[...] Scris la 13:00 | Categoria: Evenimente window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: "", status: true, cookie: true, xfbml: true}); }; (function() { var e = document.createElement("script"); e.async = true; e.src = document.location.protocol + "//connect.facebook.net/en_GB/all.js"; document.getElementById("fb-root").appendChild(e); }()); Horia Turcanu si Elena Francisc va invita la o calatorie in constiinta, pe sunet de flaut indian. Amaresh Mark Seelig nu este un simplu muzician ci unul dintre cei mai cunoscuti psihoterapeuti din Europa, doctor in Psihologie Transpersonala si şaman format in triburile Lakota. Concertul va avea loc marti, 7 decembrie, in sala Magnolia a hotelului Crowne Plaza, incepand cu ora 18:00. Pretul biletului este de 100 lei. Detalii suplimentare pe CalatoriaInimii. [...] Concert de Bansuri–Amaresh | Umblu liber în 04.12.2010

[...] Scris la 13:00 | Categoria: Evenimente window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: "", status: true, cookie: true, xfbml: true}); }; (function() { var e = document.createElement("script"); e.async = true; e.src = document.location.protocol + "//connect.facebook.net/en_GB/all.js"; document.getElementById("fb-root").appendChild(e); }()); Horia Turcanu si Elena Francisc va invita la o calatorie in constiinta, pe sunet de flaut indian. Amaresh Mark Seelig nu este un simplu muzician ci unul dintre cei mai cunoscuti psihoterapeuti din Europa, doctor in Psihologie Transpersonala si şaman format in triburile Lakota. Concertul va avea loc marti, 7 decembrie, in sala Magnolia a hotelului Crowne Plaza, incepand cu ora 18:00. Pretul biletului este de 100 lei. Detalii suplimentare pe CalatoriaInimii. [...] Concert de Bansuri–Amaresh | Umblu liber în 04.12.2010

"Nu e doar o muzica,e o vraja"-Sunt convinsa,ca e vb.de flautul fermecat al zeilor.un sunet divin,care te duce probabil intr-o calatorie superba.Felicitari pt.ca faceti posibil sa aduceti oameni in Romania de talia lui Mark Seeling si nu numai...Oare voi ajunge si eu sa-l ascult live? Va multumim ca ne impartasiti din experientele voastre... edith tataru în 09.12.2010

da,da,da,da... am plecat printre ultimii din holul hotelului in care a avut loc intalnirea cu Amaresh.uitasem sa plec.abia in taxi am dat un nume (desi nu era cazul) simtirii interioare.mi-am spus:"e ceva ADORMIT in mine".m-am lamurit cand am ajuns acasa si sotul meu gatea,iar bucataria era intr-o dezordine ...asa ca atunci cand gatesc barbatii sositi de la serviciu si ...cu gandul tot la serviciu.cu toate acestea,nici o unda de nemultumire,nici o intentie de repros,nimic nu tresalta a impotrivire;ba ,simteam ca mi-e draga chiar si harababura aceea si n-as fi contrazis-o cu nimic.Senzatia ca ceva doarme in mine,era prezenta'. adormise,iubitul de el,Conflictul ,in toata splendoarea lui.acum,oricat "zgomot" ar fi,nu mi-l mai poate trezi,ca m-am prins cum sa-l legan.multumesc,Amaresh. Lucica în 10.12.2010

[...] a gusta un strop din sunetul divin de bansuri al lui Amaresh Mark Seelig, sau pentru a vi-l readuce în inimă (pentru cei care au fost alături de noi la [...] Amaresh Mark Seelig | Transpersonal în 02.02.2011

[...] http://www.calatoriainimii.net/2010/10/amaresh-sau-a-naviga-in-constiinta-pe-sunet-de-bansuri/ [...] O noua Calatorie in spatiul sacru al Inimii, cu Amaresh Mark Seelig si flautul sau fermecat | Transpersonal în 02.02.2011

[...] o călătorie în structurile vibratorii şi armonice ale fiinţei se va petrece pe 22 martie. Amaresh Mark Seelig se întoarce pentru un nou concert de flaut indian la Bucureşti. Aceia dintre voi care au [...] Calatoriile de Inima ale lunii lui Marte – Calatoria Inimii în 08.03.2011

[...] acestui adevărat Maestru Vrăjitor. Eu însumi, Horia Ţurcanu am împărtăşit cu voi una dintre experienţele uluitoare de conştiinţă, pe care am trăit-o acum câţiva ani buni, şi care este legată de acest om drag inimii noastre. [...] Eveniment Calatoria Inimii. Maestrul Vrajitor se intoarce - Calatoria Inimii | Calatoria Inimii în 05.01.2013

"Practica Prezenței este baza oricărei experiențe de expansiune a Conștienței și punctul de plecare al oricărei experiențe spirituale. Revelația nu este a pleca, ci a rămâne, în deschidere și percepție a tuturor dimensiunilor Realității."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

ANTICANCER ANTICANCER

Cu toţii putem folosi cât mai bine posibil această revoluţie a cunoştinţelor care s-au dobândit în materie de cancer, atât pentru a ne proteja de factorii externi, cât şi pentru ...

CIUPERCILE SACRE ALE VIZIUNII CIUPERCILE SACRE ALE VIZIUNII

Istoria spirituală a Umanităţii este una cu cea a plantelor sacre care au fost folosite ritualic în toate timpurile, pe toate continentele. În ultimul secol, psihologia transpersonală a explorat ...

ELIBERAREA DIN FRICĂ ELIBERAREA DIN FRICĂ

  Cine a cercetat mai adânc profunzimile sufletului ştie că nu ura ci frica este opusul iubirii. Frica, ca închidere în sine, ca zid ridicat în jurul unui eu mic, limitat, neputincios, ...

Cartea 44 Cartea 44

În mod straniu dar magic, această primă carte purtând semnul Călătoriei Inimii este o carte de poezie. Dar mult mai mult decât atât. Este o poveste de dragoste între oameni care-și ...

Sincronicitate Sincronicitate

Fiecare dintre noi a trăit sincronicităţi – coincidenţe stranii şi semnificative, ce par guvernate de legi necunoscute, care transcend orice explicaţie de tip cauză-efect. Cartea de faţă este o ...

Workshopuri relevante

Respirație Holotropică Respirație Holotropică
Respiraţia Holotropică este un instrument simplu şi puternic de  cunoaştere, prin experienţă directă, a adevăratei naturi a propriei noastre Fiinţe şi a Realităţii. Cuvântul ”holotropic” ...

Dansul Inimii

Maestrul Interior. Arta Respirației Conștiente Maestrul Interior. Arta Respirației Conștiente
Lucrul cu stările extinse ale Conștiinței este pentru viața de fiecare zi. A fi conștient este a percepe mai profund și mai rafinat realitatea vieții. Un nou grad de Conștiență permite o noi moduri de ...

Practica Puterii Feminine Practica Puterii Feminine
Dacă ai nevoie de susținere, de conținere, de un loc în care să te simți auzită și ascultată, un spațiu în care să-ți dai voie să devii femeia care ești menită să fii, te invit să aduci ...

ShamaniA ShamaniA
Cum ar fi, dacă tot vorbim de Noul Pământ, să începem a crede, precum popoarele indigene, că oamenii aparțin pământului și nu invers. Acesta ar fi primul și, cu siguranță, cel mai important ...