AmmaRa rubrica Descoperă cea mai autentică versiune a ființei tale

Publicat la 28.05.2018 Comentarii

Descoperă cea mai autentică versiune a ființei tale și învață, în sfârșit, să-ți trăiești adevăratul potențial, înțelegând și conectându-te cu al tău lut – Anam Cara

Ai simțit vreodată cum că n-ai fi trăit viața pe care ești menită să o ai și că mai este ceva – un „scop”, o „misiune” – mult mai mare dincolo de tot ce trăiești?

Simți, uneori, că parcă ai juca după regulile altcuiva și nu după cum decizi tu să trăiești propria ta viață?

Ești pregătită să îți întrupezi puterea feminină și să îți creezi viața așa cum ți-o dorești tu? După propriile tale reguli!

Dacă ai răspuns DA la cel puțin una din aceste întrebări, Anam Cara Retreat este și pentru tine, Femeie!

Un Retreat în care înveți să te conectezi cu puterea creativității care zace în tine și prin care îți poți crea o viață așa cum ți-o dorești cu adevărat.

La fel ca mine și ca toate femeile și tu ești condusă de forțe precum credințe vechi preluate din familie, cultură, societate, religie. De asemenea, condusă ești de lăuntricele energii arhetipale ce zac în adâncul tău neînțelese, neonorate, neascultate. Și în tine zace o Atena, o Artemis, o Afrodita...și energia multor altor arhetipuri feminine care, fiecare, se exprimă în diferite momente ale vieții tale.

În Anam Cara Retreat descoperi, printre multe altele, și cum să...

...îți folosești puterea feminină și să devii protagonista vieții tale, rescriindu-ți propria legendă

...te exprimi din a ta autenticitate cu mai multă vitalitate, bucurie, încredere și poftă de viață

...onorezi misiunea sufletului tău în această viață

...curgi cu viața onorând tot ceea ce Existența îți oferă

...te bucuri cu și printre femei asemenea ție

...îți detoxifici corpul

...te reconectezi cu Mama Pământ și cu Natura

Poate că acum trăim cel mai potrivit timp din istoria umanității în care ne putem împlini, manifesta, exprima potențialul, îmbrățișându-ne și întrupând ceea ce suntem cu adevărat.

Acest RetreatAnam Cara – oferit doar o singură dată pe an, este o rară oportunitate în care să pășești întru a ta putere feminină și să-ți recunoști valoare, unicitatea, frumusețea.

DA!

Vreau să pășesc în Cercul Sacru Anam Cara

 

Ce spun femeile despre AmmaRa

Am încredere în intuiția ei, în instinctele ei, în învățăturile ei”

Rezonez foarte mult cu felul în care împărtășește din propriile sale experiențe de viață. Îmi place simplitatea ei și profunzimile în care coborâm împreună. (A)

 „A deschis o nouă lume pentru mine...”

Conectându-mă cu corpul, am descoperit ceva ce nu credeam că există. Mă simt, alături de ea, conținută, înțeleasă. Îmi place cum îmi oglindește, cu fermitate blândă și blândețe fermă, toate aspectele mele de care eu fug. (C)

 „Anam Cara Retreat mi-a schimbat viața”

A fost o mare bucurie și un privilegiu să particip anul trecut la acest Retreat în care am învățat instrumente simple, utile, care m-au ajutat să-mi transform viața. Ritualurile precum cel din Uterul Mamei Pământ și cel de la cascadă au fost profund vindecătoare pentru mine. Felul în care AmmaRa folosește energia Ritualurilor Sacre în orice exercițiu pe care ni-l propune, cunoștințele ei în psihologie, muzica evocativă și inspiratoare, dansul, toba...toate mi-au oferit o experiență valoroasă. (M) 

 

 Practica Puterii Feminine este întoarcerea la adevărul hrănitor al Iubirii, întoarcerea la Pace și la rotunjime, la bunătatea naturală a Ființei, la puterea de a conține și de a mângâia, de a curge cu Viața, de a ierta și a merge mai departe, de a fi împreună fiind noi însene, de a naște o nouă lume, renăscându-ne.

Ritmurile cosmice al Cerului și ale Pământului curg din nou în viețile noastre, în relațiile noastre, atunci când noi redevenim ceea ce suntem cu adevărat.

Practica Puterii Feminine este practica Adevărului adânc al Vieții. Mijloacele sale sunt simple, transformatoare și se conjugă cu...a fi, a iubi, a simți.

Te aștept, pe Colina Lunii, în cel mai frumos, profund vindecător și transformator Retreat - Anam Cara!

 

PS.  Invitate speciale, alături de mine, trei Călăuze de nădejde în Călătoria Inimii: Denise, Dana și Liliana. Toate trei, Ambasadoare în Comunitatea Practica Puterii Feminine

Iar Maria (alături de mine în poză), pe lângă rețetele delicioase pe care le va împărtăși cu noi, vine în acest Retreat și cu intenția de a ne va ghida în tainele lucrului manual.

„Inima este chipul interior al vieții noastre. Scopul călătoriei umane este de a înfrumuseța această față interioară. Aici se adună iubirea, înăuntrul tău. Iubirea este absolut vitală pentru o viață umană. Pentru că numai iubirea poate trezi ceea ce e divin în tine. În iubire crești și te întorci acasă, la tine însăți. Când înveți să iubești și să te lași iubită, te întorci la căminul propriului tău spirit.” (fragment din cartea Anam Cara). 

La iubire, te invit, în acest Retreat Anam Cara! Și la a-ți trăi starea de întregire în casa propriei năzuințe și apartenențe. - AmmaRa

Iată ce vă oferă Denise:

 

Ritmuri astrologice ale Feminității

O semnătură astrală a FEMINITĂȚII însuflețește cerul naşterii în Harta Natală.

O recunoaştem împreună, aşa cum am ales să-i dăm viață acum.

Îi recunoaștem atingerea, promisiunea conexiunilor și a apartenenței.

Cum?

Ascultând respirația vieții interioare în înțelepciunea naturală a trupului. Ascultând răspunsurile instinctive, impresiile, senzațiile și percepțiile, acolo unde trăirea fizică și sufletească nu sunt încă separate. Îmbrățișând gânduri și emoții. Îmbrățișând în ritmurile interioare, Esența, cea care ne însuflețește trupul fizic și apartenența în arhetipurile feminine fundamentale: Mama Pământ, Marea Zeiță, Zeița Mamă.  

Însuflețire și retragere. Ritmurile Lunii ne poartă între receptivitatea fertilă a tăcerii interioare și expresia ei creativă în lume. Între Lună Nouă și Lună Plină, stările noastre sufletești își împărtășesc fluctuația, la fel precum oceanul își dansează mareele, le avântă și le retrage în ritmul muzicii selenare. Știm, deja, că Luna ne șoptește povestea emoțiilor și trăirilor noastre intime, mesagere ale memoriei subconştiente și a tuturor experienţelor trăite vreodată ca femei. Ne arată locul în care avem cea mai mare nevoie să ne regăsim echilibrul emoţional, să ne simțim ocrotite, să ne hrănim dorințele inimii și nevoia de apartenență. La fel și potențialul exprimării noastre mai târziu, ca femei mature, capabile să îşi asume un rol conştient în familie şi în comunitate. Ritmurile Lunii sunt ritmurile Trupului nostru, Pământul nostru, ritmurile Sufletului și relației noastre intime într-o emblematică apartenență feminină la conexiunile vechi ce ne unesc.

Colina Lunii! Călăuzite, deja, de sensurile pline de revelații surprinse prin fazele Lunii în Roata Ritmurilor Lunare, explorăm mai departe, astrologic. Cum?

Lucrăm cu Hărțile Natale și descoperim semnificațiile fazei lunare în care am ales să venim în lume. Lună Nouă, Lună în Creștere, Lună Plină, Lună în Descreștere, fiecare fază poartă o amprentă unică a unui sens și a unui scop intim. În complementaritate cu înțelesurile șamanice, dăm viață semnificațiilor pe care le regăsim în energia Războinicului, Vindecătorului, Vizionarului sau Învățătorului și felului în care le putem folosi cel mai bine, acum.  

Călătorim și mai departe descoperind împreună un ciclu astral mai puțin folosit:

Ritmurile Venusiene sau Ritmurile noastre Relaționale!

Răspuns afectiv, valori, relații. Ritmurile Venusiene ne poartă printre sentimente și relaționare către valoarea şi preţuirea pe care ne-o acordăm nouă, mai întâi. Cum? Învăţând să ne punem în valoare şi să ne conectăm cu simţurile noastre. Savurând lucrurile frumoase din viață, explorându-ne erotismul și senzualitatea naturală a ființei, fără să ne mai simţim vinovate. Când îmi înţeleg răspunsul afectiv, locul și felul în care îmi regăsesc cel mai uşor armonia şi echilibrul interior, pot folosi creativ acest frumos potenţial, bucurându-mă de relaţii, prietenii, asocieri, de conexiuni. Ritmurile venusiene sunt ritmurile noastre Relaționale. Îmbrățișând ciclurile sale astrale, așa cum am învățat să ne îmbrățișăm ciclurile lunare, înțelegem mai bine fluctuația felului în care relaționăm cu ceilalți, cum intrăm și ieșim din relații, evoluția relațiilor noastre între atracție și respingere, cum le putem construi și crește creativ.

 Ce este un ciclu al planetei Venus? Asemenea Lunii, Venus trece prin mai multe faze, în funcție de poziția sa față de Soare și, dacă un ciclu lunar durează 29 de zile, un ciclu Venusian durează 18 luni. Venus răsare înaintea Soarelui, ca stea a dimineții sau Luceafăr de Dimineață, timp de aproximativ 9 luni, perioada de sarcină a femeii. Întâlnind Soarele, dispare de pe cer sub lumina sa arzătoare timp de cinzeci de zile, moment care este echivalentul unei Luni Pline, faza de Venus Plină. Se ivește, din nou, pentru alte 9 luni, vizibilă imediat după apus, ca stea a serii sau Luceafăr de Seară. În poziția cea mai apropiată de Pământ, atunci când se află în mișcare retrogradă, întâlnește din nou Soarele și dispare, din nou, timp de opt zile, „coborând în infern”. Este momentul echivalent unei Luni Noi, o Venus Nouă, care precede o renaștere într-o nouă chemare a inimii, un nou început în iubire, în relații, în ceea ce contează cu adevărat în viața noastră: conexiuni, creație, bucurie, abundență.

Venus, cel mai strălucitor astru de pe cer, însuflețește în noi principiul atracției, un magic potențial creator de a atrage în viața noastră, exact ceea ce avem nevoie la un moment dat: oameni, relaţii, iubire, bani, un Retreat de Practică a Puterii Feminine, Împreună! Împărtășim Ritmurile Feminității în Hărțile Natale. Incursionăm în magia acestui impecabil instrument de cunoaștere însoțite, desigur, de o baghetă magică. Să facem magia, posibilă !

Denise Cornea-Stefănescu

 Iată ce vă oferă Dana-Luna:

Noi femeile avem în noi, toate, un simț al atingerii propriu feminității noastre, îmbogățit cu nașterea fiecărui copil și prima atingere a mamei. Chiar dacă unele dintre noi nu au copii în această viață, simțul atingerii profunde de la nivelul inimii - prin intermediul mâinilor, este impregnat în trupurile noastre de femei și irumpe din înțelepciunea ancestrală a lutului nostru comun, al pământului trupului nostru.

Reflexologia este Arta Atingerii punctelor reflexe din zona tălpilor mai ales,  corespunzătoare organelor vitale din corpul nostru. În acest fel reflexologia este o Călătorie în  interiorul corpului nostru. Pe Colina Lunii conexiunea cu trupul nostru este mai profundă, mai prezentă, ascultarea noastră mai atentă și înțelesurile mai vii. Stimularea punctelor reflexe din tălpile hrănite de mersul desculță pe carnea Mamei Pământ, aduce un plus de deschidere către energia vindecătoare proprie corpului nostru. Atingerea conștientă inițiază o călătorie interioară, ghidată de înțelepciunea ancestrală a trupurilor noastre de femei. În acest cadru punctele reflexe devin adevărate porți deschise pe care le-am lăsat adormite în uitare la nivel fizic, energetic, emoțional și mental. Fiecare picior are peste  7200 de terminații nervoase la nivelul tălpii, iar stimularea lor cu ajutorul punctelor și zonelor reflexe  favorizează transmiterea intenției conștiente de vindecare proprie corpului, iar acesta răspunde, uneori în moduri total neașteptate, de-a dreptul miraculoase.

Un proverb chinezesc spune: „Surâsul vine de la picioare”. Vă invit să ne deschidem, prin intermediul reflexologiei, surâsului întreg corpului nostru care așteaptă să fie trezit. Tălpile noastre, zonele cel mai des în contact cu pământul, sunt înzestrate și poartă în ele miracolul vindecării întregului corp. Deschiderea și conștiența, însoțite de atingerea atentă și prezența noastră, lasă miracolul să ne invadeze corpul; lasă miracolul să pătrundă în structura fizică a corpului nostru până la nivelul informației celulare , în structura energetică favorizează propagarea și reverberația undei atingerii, în structura emoțională deschide porți ferecate ale negării emoțiilor și în structura mentală descoperă vălurile de  gânduri vechi, uzate de milenii, secătuite de conținut și de viață, pentru a le putea schimba.

Pentru mine este o reală bucurie să pot împărtăși cu femei și între femei deschise către conștiență  în Retreat-ul Anam Cara, experiența vindecătoare a reflexologiei.

Dana Luna

Iată ce vă oferă Liliana-Emma:

Să recunoaștem! Trăim într-o cultură în care mâncarea este mai mult toxică decât sănătoasă. Experimentăm epidemii de obezitate, de boli de inimă, cancere, diabet, Alzheimer. În ziua de azi, atât de multe femei (și nu numai ele) consideră că este ceva normal...

...să aibă câteva (bune) kg în plus în jurul taliei...

...să depindă de mult prea multele rețete prescrise de medici...

...să piardă neuroni, memorie, mobilitate cu fiecare an ce trece.

Poate că aceste moduri de viață aparțin unora care vor să rămână în inerție și în credințe vechi. Dar nu este deloc adevărat că este ceva normal. Nici vorbă! Mâncarea trebuie să fie la fundația sănătății noastre. În Anam Cara Retreat, te ghidez către ce și cum trebuie să mănânci. Și...

...împreună, pline de veselie, entuziasm și creativitate, pe durata pauzelor de masă, preparăm simple și delicioase rețete de sucuri, smoothie-uri, salate care ne încântă papilele cu savoarea lor naturală și, în același timp ne hrănesc, ne energizează și ne ajuta  în procesele naturale de detoxifiere ale corpului, aducând armonie între corp, minte și spirit.

Pentru câteva momente, intră chiar acum în conexiune cu al tău trup și ascultă-l!  Care este atitudinea ta în raport cu mâncarea? Care sunt obiceiurile tale alimentare sănătoase? Ce alimente te fac să te simți bine, energizată, și care sunt acelea care te fac să te simți mai puțin bine? În ce situații, stări, mănânci mai mult decât ai nevoie? Conectează-te cu diverse alimente pe care le consumi frecvent și simte emoțiile cu care acestea sunt asociate. Mănânci cu bucurie? Conectează-te la alimentele și mesele copilăriei. Cum le vezi prin ochii tăi, astăzi? Ai schimbat ceva din obiceiurile alimentare ale copilăriei? La ce obiceiuri alimentare decizi să renunți? La ce sentimente în legătură cu alimentația  decizi să renunți?

Sunt numai câteva întrebări ale căror răspunsuri te vor ajuta în această minunată călătorie împreună - Retreat Anam Cara pe Colina Lunii – în care înveți cum să-ți asculți nevoile corpului și să-ți aduci claritate în minte, bucurie în viață, energie în ai tăi pași.

Cu poftă de viață! Liliana-Emma

AmmaRa
"Maestrul este acela care alege experiența încarnării, păstrează în adâncuri amintirea inefabilului, pentru ca în cele din urmă, după o lungă căutare, să se retrăiască pe Sine. De data aceasta în Corp. Maestrul Interior este starea de conștiință a Umanității iluminate."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

Cele o mie de nume ale bucuriei Cele o mie de nume ale bucuriei

O carte de o superbă şi adâncă profunzime, de o înţelepciune iluminată, care nu are nimic teoretic. Este o înţelepciune intrinsecă, nestudiată, care irumpe din poveştile simple de viaţă. ...

Iubiri perfecte, relaţii imperfecte Iubiri perfecte, relaţii imperfecte

Totul în viaţa noastră este relaţie, iar calitatea relaţiilor pe care le avem dă în cele din urmă culoarea întregii noastre vieţi. Măsura în care relaţiile noastre sunt pline de ...

Iubește ceea ce este Iubește ceea ce este

De-a lungul crizei de transformare Byron Katie a căzut adânc în întunericul depresiei, străbătând calea amară a disperării, pentru ca Revelația să survină brusc, într-o dimineață ...

Stima de sine Stima de sine

Pentru copiii noştri suntem un fel de oglinzi. Felul în care noi reacţionăm influenţează imaginea pe care copii şi-o formează despre sine. Suntem reperele cu ajutorul cărora ei se construiesc pe ei ...

Workshopuri relevante

Practica Puterii Feminine Practica Puterii Feminine
Dacă ai nevoie de susținere, de conținere, de un loc în care să te simți auzită și ascultată, un spațiu în care să-ți dai voie să devii femeia care ești menită să fii, te invit să aduci ...

Dansul Inimii