Calea Maestrului Interior

Călăuza rubrica Recunoștință pentru serile petrecute împreună

La Librăria Cărțile Maestrului Interior

Publicat la 11.09.2018 Comentarii

Această vară care tocmai se încheie a consfințit al treilea an în care ne-am întâlnit în jurul cărților, în zilele toride de miercuri, la Centrul Călătoria Inimii din București. Ne-am întâlnit pentru a ne cunoaște mai bine, pentru a ne deschide împreună, pentru a ne simți și a împărtăși din nenumăratele aspecte ale vieții noastre. Ne-am delectat cu ceaiul Numi și am aruncat o privire plină de recunoștință către ceea ce suntem în acest punct al vieții noastre și către drumul pe care l-am parcurs până în acest moment de conștiență.

Așa cum ați împărtășit cu noi, în cadrul serilor de carte, mulți dintre voi erați în căutare, într-o căutare a sinelui mai larg, al ființei. Cu toții ați intuit că există ceva ascuns privirii, ceva în spatele acelei suprafețe care vă separă de restul existenței, ați simțit că acesta este drumul care vă conduce către acasă. Singura cale posibilă este calea conștienței și exact asta este ce v-a ghidat către întâlnirea cu Cărțile Maestrului Interior.

Desigur că la început această căutare a fost orientată către înafară, către exteriorul ființei. Adevărul poate fi căutat în cărți și în vorbele unui maestru, desigur, însă nu ați putea recunoaște acest adevăr dacă nu ar fi deja în voi, pregătit, gata să fie trăit. Iar serile de carte au avut și partea lor importantă de experiență, de trăire a acestui adevăr interior. Un fel sample al workshopurilor noastre, în care ceea ce primează este trăirea directă a acestui adevăr.

M-a impresionat capacitatea voastră de a vă conecta cu dimensiunea colectivă, de a compasiona cu trăirile umane importante, cu marile drame dar și marile deschideri care sunt posibile chiar acum, în orice moment, în acest vehicul formidabil numit corp. M-a bucurat de asemenea non-judecata, lipsa de opacitate în fața noii paradigme care își găsește ecouri în toate cărțile pe care le publicăm și capacitatea enormă de a înțelege elementele cheie ale modelului sferic al existenței, care poate fi aprofundat într-o carte unică în lume, Cartea Maestrului Interior.

Mandala Ființei, Anam Cara, Contracte Sacre, Stima de Sine, Bebeluși Deștepți, Călătoria Eroinei, Anticancer, Școala Zeilor, Tehnologia Visătorului – au fost doar o parte dintre titlurile asupra cărora am zăbovit. Dar scopul nedeclarat al întâlnirilor noastre a fost ca noi, cei care am fost în centrul acestor seri, să împărtășim cu voi din etapele fabulosului proces de transformare interioară pe care l-am parcurs în Școala Maestrului Interior și cum ne-a schimbat viața acest parcurs. Toate obstacolele pe care le-am descoperit în noi înșine, provocările, ezitările și oscilațiile, dar și ceea ce ne-a făcut să mergem mai departe și care este de fapt ceea ce ne menține și acum pe acest drum al conștienței: consacrarea noastră și încrederea în calea aleasă.

Vă mulțumesc pentru frumoasa voastră prezență din această vară și fie ca aceste cărți – Cărțile Maestrului Interior – să vă fie în continuare călăuze în deslușirea meandrelor existenței.

Cu iubire,
Bogdan Grigoraș

 

Serile de Carte ale verii 2018 au fost pentru mine, săptămână de săptămână, o încântare a inimii, o pledoarie pentru frumusețea comuniunii cu oamenii în atmosfera savuroasă, caldă și bogată în senzații, îmbrățișați de aromele pure ale ceaiului NUMI și de cărți, în Librăria Cărțile Maestrului Interior.

Pentru mine, universul magic și călăuzitor al Cărților Maestrului Interior prinde viață și voce în astfel de întâlniri, împărtășind cu voi, cititorii și iubitorii de cuvânt scris. Lumea tăcută cuprinsă în cuvintele scrise de marii Maeștri, autorii acestor cărți, se dezvăluie și se aprinde între noi creând conexiune, intimitate, căldură și sentimentul apartenenței, al universalității experienței colective în care ne recunoaștem mult mai ușor acum.

Am parcurs împreună o Călătorie interioară experiențială, explorând teme fundamentale ale vieții ce ne animă și preocupă pe toți în aceste timpuri: practica adevărului despre noi însine și curajul de a crea realitatea propriei noastre vieți parcurgând Calea Conștienței adusă la viață de Cartea Maestrului Interior, vindecare prin re-conectare interioară însoțiți de Spiritul Shamanic, investigarea sensibilă a psihicului feminin împreună în Călătoria Eroinei, menirea vieții noastre prin explorarea dimensiunii noastre arhetipale dezvăluită în ale noastre Contracte Sacre, redescoperirea hărții interioare și mecanismul creației străvechi prin Mandala Ființei și Școala Zeilor. O mică parte din paleta amplă a cărților disponibile și care te așteaptă la noi.

Contribuția fiecăruia dintre noi în lume, unii pentru ceilalți, poate fi realizată în multe moduri: prin întâlniri în care împărtășim din experiența noastră, prin dedicarea cu care lucrezi cu tine însuți aducând mai multă pace și bucurie interioară, dăruind o carte care rezonează puternic în tine și simți că poate schimba ceva major în omul căruia o dăruiești, implicându-te în proiecte care te entuziasmează și te fac să simți sensul și menirea vieții. Explorează site-ul Călătoria Inimii și alege felul în care  simți a-ți aduce contribuția ta. Totul contează, nimic nu este prea puțin ori nesemnificativ. Tu alegi mereu și mereu, în fiecare moment al existenței.

Te invit, pe tine care ai participat împreună cu noi, să îmi scrii într-un comentariu mai jos ce ți-au adus aceste Seri de Carte în Centrul Călătoria Inimii.

Îți mulțumesc pentru însoțire, prezență și deschidere la fiecare Seară de Carte la care ai ales a participa de-a lungul acestei veri, pentru privirile adânci și bogăția de înțelesuri ce au curs prin noi.

Cărțile Maestrului Interior sunt cărții vii care ne hrănesc și ne însoțesc intim în procesul redescoperii a ceea ce suntem în esența noastră.

Cu recunoștință,
Manuela Vlad

 

** Dacă te numeri printre cei care au gustat din experiența acestor seri, ne-ar bucura tare mult feedback-ul tău.
"În fiecare om trăiește Maestrul, așteptând să fie trăit. Maestrul Interior este o stare de conștiință a Umanității care-și recunoaște propria Divinitate."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

Şcoala Zeilor Şcoala Zeilor

Această carte este o hartă şi un plan de evadare. Scopul său este de a vă arăta parcursul urmat de un om oarecare pentru a evada din povestea hipnotică a lumii, din interpretarea jalnică a existenţei, pentru ...

Deplina Conștiență Deplina Conștiență

Starea de Conștiență integrală ne este accesibilă în orice moment. Singurul lucru care ne desparte de această Conștiență deplină este neîncrederea profundă în noi înșine. Această ...

Dragoste şi trezire Dragoste şi trezire

Transformarea profundă de conştiinţă prin care trece omenirea ajunge la punctul său cel mai dureros. Crize de toate felurile izbucnesc la nivel planetar, dar toate sunt expresia crizei interioare de transformare ...

Tao Te Ching Tao Te Ching

Tao Te Ching, celebra scriere al lui Lao Tzu, face parte din patrimoniul umanităţii. Unii cred că este o scriere mistică, alţii o consideră o capodoperă ermetică, alţii expresia înţelepciunii ultime ...

MIRACLE MINDED MANAGER MIRACLE MINDED MANAGER

Miracole și Business – o alăturare de cuvinte neobișnuită. Și totuși....Miracle Minded Manger este o parabolă fascinantă despre felul în care aplicarea principiilor spirituale la orice nivel ...

Workshopuri relevante

Programul educațional Briza Programul educațional Briza
  Este o abordare integrală a ceea ce numim educație, care are în vedere nu numai acumularea de informație și dezvoltarea structurilor mentale, ci Ființa umană în integrum. Vizează conștientizarea, ...

Dansul Inimii

Respirație Holotropică Respirație Holotropică
Respiraţia Holotropică este un instrument simplu şi puternic de  cunoaştere, prin experienţă directă, a adevăratei naturi a propriei noastre Fiinţe şi a Realităţii. Cuvântul ”holotropic” ...

Maestrul Interior. Arta Respirației Conștiente Maestrul Interior. Arta Respirației Conștiente
Lucrul cu stările extinse ale Conștiinței este pentru viața de fiecare zi. A fi conștient este a percepe mai profund și mai rafinat realitatea vieții. Un nou grad de Conștiență permite o noi moduri de ...

Meditație Activă și Shaking Meditație Activă și Shaking
Meditația Activă – Body-Shaking este o formă de energie care aprinde corpul, îl trezește la viață. Această „medicină” (cum o numesc unele culturi băștinașe) – body-shaking – ...