AmmaRa rubrica Fii propriul tău Super-Erou

Publicat la 20.02.2019 Comentarii

  Elena Francisc Țurcanu

Ceea ce ne face să fim atrași de filme cu eroi și super eroi, să fie oare doar din cauză că ne simțim copleșiți de toate cele ce trăim acum - în lumea ce pare a fi din ce în ce mai complexată? Sau este, mai degrabă, o percepție profundă a unui adevăr fundamental despre condiția noastră umană? Și anume faptul că fiecare dintre noi deținem capacități de super eroi. Fiecare dintre noi are acces la calități extraordinare deși, poate, nu ni le-am manifestat niciodată. Doar pentru că n-am știu că ele există în noi.
Am ajuns să cred că nu este nevoie să le dezvoltăm – aceste capacități - ca apoi să le exprimăm. Ci, pur și simplu, să ne deschidem și să ne dăm voie să fim. Să avem curajul a ne deschide și a cultiva această atitudine deschisă căci ea este cea care permite calităților noastre de „super eroi” să se manifeste. Deschiderea.
Fiecare dintre noi deținem capacitatea de a ne vindeca, de a ne depăși condiția micimii în care ne-am tot complăcut. Terapii, tehnici și metode de tot felul s-au transformat într-o adevărată industrie. Încât să venim noi să-ți spunem acum că tu ești creatorul propriei tale realități, că tu ești cel care poate face transformarea la care tot visezi și, mai ales, tu ești cel care se poate vindeca pe sine, ar fi ceva cam greu de acceptat. Unealta pe care ți-o oferim este una simplă: Practica Prezenței. Ține doar de tine să înveți cum s-o aplici și apoi, cu încredere și determinare, să o transformi în practica ta zilnică. În relații, în creație, în sănătate.

În aceste ultime zile am tot citit despre și am văzut multe reclame ce-l aveau pe Sf Valentin drept ...
eroul care vine să salveze, să vindece, să elibereze”. Dar prea puțini scriu sau vorbesc despre potenta forță a vindecării, a transformării - Iubirea – și adevărata ei putere de trezire.
Despre capacitatea iubirii de a ne deschide, tentează să împărtășească cu noi, în seara asta, Agnis în

Full moon free webinarul
Dragoste și Trezire: Inevitabila deschidere a Ființei

Avem toți, înlăuntrul nostru, dimensiunea pe care noi o numim Maestrul Interior. Adică și eu și tu și noi toți avem, înnăscută, puterea Creatorului Conștient. Această putere se trezește în mod natural și spontan atunci când suntem în starea de prezență, când alegem atitudinea deschisă, când cultivăm ascultarea, când ne desfacem nodurile și ghemele tensionate ale obiceiurilor inconștiente care ne conduc viețile. Pare greu de crezut că doar prin Practica Prezenței ne putem vindeca, ne putem transforma, ne putem crea viața așa cum ne-o dorim. Da, e greu de crezut când suntem bombardați cu tot felul de reclame despre tot felul de tehnici și metode. Cine să mai creadă în Practică, mai ales când aude că trebuie s-o introducă în viața de zi cu zi, când există aceste metode în ... 7 pași spre fericirea veșnică.

Dar dacă vrei, cu adevărat, să renunți la limitările unui ego imatur, a unui Sine fals, dacă vrei să-ți depășești condiția de victimă, și dacă vrei să-ți trezești și să-ți întrupezi Maestrul Interior, atunci simți că ceea ce-ți propunem prin Practica Prezenței nu este ceva inventat de noi ci ceva ce, prin simplitatea sa, conține o cunoaștere ancestrală. Dacă citești acum aceste rânduri sunt convinsă că simți vibrația acestui adevăr ce există în marile tradiții ale lumii. Și anume că atunci când avem curajul a ne deschide în fața Existenței și a ne coborî în profunzimile noastre descoperindu-ne natură Dumnezeiască, ne transformăm în „super eroi”. Adică, ne întrupăm, și începem să ne manifestăm, Maestrul Interior. Creatorul Conștient la realității pe care o trăim.
Prin Practica Prezenței, ne trezim la viață calitățile de super eroi.

Să știi că nu încerc să te conving că prin Practica Prezenței devii un Super Man sau un X- (Master) Man! Ci, mai degrabă, eu te invit să-ți dai voie să simți senzația pe care ți-o oferă atitudinea deschisă, prin Practica Prezenței, și să înveți să-ți îmbrățișezi adevărata natură a ființei care ești. Poate că nu vei trece prin pereți, poate că nu vei zbura, poate că nu vei muta obiectele din loc, practicând Prezența. Dar, cu siguranță, vei simți mai multă bucurie, adevăr, libertate, frumusețe și Iubire în viața ta.
Prin Practica Prezenței, înveți să-ți cultivi Centrul ființei - miezul mandalei vieții tale – din care îți naști apoi puteri lăuntrice cu care să faci față provocărilor pe care Existența ți le va oferi. Căci ele vor mai fi.
Fac parte din acest frumos și minunat Dans Cosmic numit Viață.
Integrând Practica Prezenței în viața ta de zi cu zi, în relațiile tale cu cei dragi, la job, în creațiile tale, în relația cu corpul tău, cu sănătatea și vitalitatea ta, descoperi calități inimaginabile de tine până acum. Calități care te conduc la acțiuni clare și precise. Acțiuni de care, uneori, te vei minuna căci se vor fi născut din intuiția ta profundă în care înveți să ai încredere.
Sunt foarte bucuroasă că onorăm promisiunea și revenim cu acest webinar „encore” pe care l-ai cerut. Și care, de data aceasta, are o temă dragă inimii mele:

Dragoste și Trezire: Inevitabila deschidere a Ființei

Din nou, este o mare efervescență astăzi la noi în Echipa Nucleu, bucurându-ne de numărul foarte mare de oameni înscriși la webinarul din seara aceasta. O Comunitate Globală, pare că ia naștere la fiecare webinar.
Dacă te simți inspirat să te alături în această Călătorie a Inimii – o mare inimă comună în care toți ne vindecăm și ne transformăm, ne trezim și evoluăm – te așteptăm să te înscrii.
Și, dacă simți să contribui la procesul de finalizare a celei de-a doua ediții a creației Cartea Maestrului Interior, te invit să te bucuri de pre-comandă.

 

Cu profundă recunoștință,

AmmaRa

p.s. Înregistrarea webinarului Dragoste și Trezire: Inevitabila deschidere a Ființei  este disponibilă aici.
"Umanitatea este o experiență. Divinitatea este o experiență. Călătoria Inimii este experiența trecerii de la identitatea Umanității la cea Divină, prin Conștiență. Și invers"

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

Mandala Ființei Mandala Ființei

Doctorul Richard Moss este un om care a trăit Revelaţia. Este un om care a experimentat starea de conştiinţă supremă a fiinţei omeneşti în care aceasta trăieşte deplin. Este acea stare de conştiinţă ...

VINDECĂ VINDECĂ

Cartea de faţă este o strălucită colecţie a înţelegerilor pe care propria experienţă le-a revelat doctorului Servan-Schreiber, reunind perspective şi informaţii de o importanţă vitală pentru bunăstarea ...

Fără Granițe Fără Granițe

Este una dintre cele mai strălucite cărți apărute vreodată sub semnul Maestrului Interior. Ken Wilber este cel mai important gânditor și teoretician al conștiinței american, dar rădăcinile cunoașterii ...

Saltul de conştiinţă Saltul de conştiinţă

Ce te împiedică pe tine, exploratorule al conștiinței, căutătorule al Adevărului, să devii Acela care ești la cele mai elevate niveluri ale Ființei tale? Te poți simți pe Tine, cel adevărat, ...

MIRACLE MINDED MANAGER MIRACLE MINDED MANAGER

Miracole și Business – o alăturare de cuvinte neobișnuită. Și totuși....Miracle Minded Manger este o parabolă fascinantă despre felul în care aplicarea principiilor spirituale la orice nivel ...

Workshopuri relevante

Dansul Inimii

Maestrul Interior. Arta Respirației Conștiente Maestrul Interior. Arta Respirației Conștiente
Lucrul cu stările extinse ale Conștiinței este pentru viața de fiecare zi. A fi conștient este a percepe mai profund și mai rafinat realitatea vieții. Un nou grad de Conștiență permite o noi moduri de ...

Practica Prezenței Practica Prezenței
Experiența Experiența Prezenței este fundamentul întregului parcurs în Școala Maestrului Interior și baza întregului lucru cu stările extinse ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere, ...

Sesiuni Individuale cu AmmaRa Sesiuni Individuale cu AmmaRa
În aceste sesiuni individuale online, intenția mea este de a te ajuta să-ți regăsești echilibrul, de a te însoți către curajul cu care să te implici, dincolo de orice frică și anxietate, într-un ...

Respirație Holotropică Respirație Holotropică
Respiraţia Holotropică este un instrument simplu şi puternic de  cunoaştere, prin experienţă directă, a adevăratei naturi a propriei noastre Fiinţe şi a Realităţii. Cuvântul ”holotropic” ...