AmmaRa rubrica ACUM suntem ÎMPREUNĂ și DĂRUIM

Publicat la 18.12.2019 Comentarii

Simte vibrația acestor cuvinte:

Împreună. Dăruim. Acum

Călătoria Inimii este, în același timp, o călătorie inidividuală și colectivă în care suntem fiecare în propriul său proces de vindecare, transformare și evoluție dar și împreună. Și tot timpul anului, fiecare în felul nostru, dăruim permanent. Primind, în același timp, de la Marea Sursă. De la Existență. De la Viață.

Nu doar în luna decembrie dăruim, dar toți simțim mai puternic vibrația acestor cuvinte, acum, de Sărbători, Împreună. Dăruim. Acum

Viața este mereu precum o școală. Dar nu precum cea în care sunt acum copii noștri, sufocați cu prea multe teme de făcut și injectați cu vaccinurile competiției, ale gândirii liniare și conflictului.

Dacă citești aceste rânduri, și tu simți, la fel ca mine și ca noi toți cei aflați pe calea conștienței, că vindecarea și dezvoltarea personală, practica spirituală, fac parte din școala vieții.  Toate cele ce se întâmplă în lume acum - drame politice, culturale, sociale și de mediu, conflicte internaționale, probleme legate de ecologie, noi realizări tehnologice - toate se intensifică în același timp cu maturizarea umanității. 

În procesul nostru, al fiecăruia în parte dar și împreună, în dansul vieții pe Calea Conștienței, învățăm să practicăm Prezența, să fim mai mult în compasiune unii față de ceilalți, să ne ascultăm mai mult, să ne susținem și să ne conținem.  
Învățăm să hrănim ceea ce ne unește și nu ceea ce ne separă.  
Învățăm să fim în ACUM, onorând ceea ce suntem ÎMPREUNĂ. Iar acest împreună ne învață mereu cum este să DĂRUIM dar și să PRIMIM.
Împreună învățăm despre ascultare, despre compasiune, despre iubire, vitalitate, vindecare, atingeri, recunoaștere. 

Tot împreună învățăm și conștientizăm că putem, cu adevărat putem, contribui la schimbarea lumii. 
Nu este deloc adevărat că nu putem face nimic pentru schimbarea lumii în care trăim. Putem avea propria noastră contribuție în lumea în care trăim. Indiferent în ce formă este această contribuție.  

ACUM suntem ÎMPREUNĂ și DĂRUIM poate părea ceva ironic când totul dă impresia că se năruie în jurul nostru. 

Imersată în creațiile în care sunt în acest moment ,conștientizez, din ce în ce mai profund, că...

...realitatea nu este niciodată „problema" ci felul în care noi alegem să o percepem și să o privim crează „problema”.

... realitatea este frumoasă, așa cum este, în ciuda gunoaielor pe care continuăm să le aruncăm în natură uitând că le aruncăm, de fapt, în noi înșine

... realitatea este un motiv de bucurie, în ciuda durerilor și provocărilor - uneori chiar insuportabile.  

În prag de Sărbători, acum, te încurajez să te oprești puțin, să respiri atent și conștient, aruncând o privire sinceră înlăuntrul tău și să-ți dai voie să ai curajul să vezi că realitatea nu este „problema" ci felul în care tu alegi să te raportezi la ea crează tensiuni și distorsiuni, crează conflicte și separare. Filtrul prin care privești orice situație, persoană, context, poate fi curățat chiar acum. Fă-o! Merită! E cel mai mare dar pe care ți-l poți face ție și îl poți dărui celor din jurul tău și umanității.

Suntem mulți aceia care învățăm că existența ne servește întotdeauna, că viața este un dar prețios și frumos.  
Aleg să am încredere că simțim viața și alegem s-o trăim, nu precum o sursă de nefericire ci simțind-o a fi baza bucuriei.

BUCURIE. DA! Cel mai prețios leac tămăduitor.

Te invit să ai curajul să privești în față acest paradox pe care-l trăim acum. Toate dramele ce se petrec acum în lume și, în același timp, toată frumusețea și bucuria de a fi în viață. Acest paradox ne învață și ne ajută să creștem. 

Te încurajez, din toată inima, să te alături Existenței care, întotdeauna, ne servește și nu ne este potrivnică. Intră în joc cu noi.

ACUM suntem ÎMPREUNĂ și DĂRUIM  

Jocul are două direcții: La Librăria din Centrul Călătoria Inimii, poți fie să... 

1. ... vii personal și să iei un pachet de cărți vineri, 20 decembrie, sau (dacă mai rămân disponibile) și în perioada 7-10 ianuarie 2020. 

Cărți pe care să le dăruiești cuiva, unei persoane sau unei familii, unei asociații sau fundații, unui spital care nu și le poate permite acum, dar care le dorește și căreia simți că i-ar folosi. 

Este darul nostru. Împreună. De la noi sunt cărțile. De la tine, gestul.

Am dăruit deja peste 100 de cărți în aceste zile. Mai avem încă pe atâtea. Sunt grupate în zeci de pachete și gata să ajungă CADOU la cei care, din păcate, nu își pot permite să le cumpere acum dar care s-ar bucura foarte mult să le aibă.  

Familii, Asociații, Fundații, Spitale, la care poate că noi nu știm cum să ajungem acum dar poate că tu știi. 
Tu doar vii și îl ridici. Gratis. Este cadoul nostru
.  

Și apoi livrezi pachetul acolo unde știi că cei ce-l primesc s-ar bucura cel mai mult.

2. ...  faci chiar tu un cadou, unui necunoscut care are nevoie de el - cumpărând un pachet din cele pe care le avem acum la ofertă de sărbători... pachet pe care, apoi, îl lași - cu încredere - în așteptarea celui/celei ce are nevoie de el și vine să și-l ridice. Sau noi îl livrăm la adresa pe care ne-o furnizezi. Costul livrării îl acoperim noi.

Iar împreună, noi și tu, anunțăm cât mai multe persoane de acest joc. 

Poți cumpăra cărțile online sau la Librăria din Centrul Călătoria Inimii profitând de oferta specială (link) prezentă acum.
Dacă alegi să le cumperi online, scrie o notă prin care specifici DONAȚIE și un eventual mesaj personal pentru cel sau cea la care vor ajunge cărțile, la rubrica Observații.

Pășim curând în 2020 iar noi, în Creația Colectivă numită Călătoria Inimii, am decis să continuăm să dăruim cu generozitate.  
Nu doar cărți și articole, călătorii ghidate și meditații, ci mult mai multe. Cercul Călătoria Inimii, de exemplu, este cel mai puternic program continuu de dezvoltare personală, spirituală, integrală - dincolo de a fi o Comunitate.

Acum însă vă mulțumesc, în numele meu, al lui Horia (Agnis) și al Manuelei (Redactor-Șef al Editurii), pentru tot sprijinul pe care ni-l oferiți în acest proiect: ACUM suntem ÎMPREUNĂ și DĂRUIM.

De data aceasta, cărți!  

Cărțile sunt instrumente fundamentale în procesul de vindecare și transformare în care ne aflăm cu toții. Procesul de transformare este unul continuu. Iar o carte, de multe ori, poate fi piatra de temelie în acest proces. Poate fi scânteia care declanșează marele shift.

Am încredere că, dacă citești aceste rânduri acum, rezonezi cu invitația mea, a noastră, de a intra în acest joc și de a te bucura, alături de noi, de frumosul dans între a primi și a dărui. Ori de câte ori primim, dăruim. La fel cum ori de câte ori dăruim, primim. 
Am încredere că te smulgi din zona de confort și ne faci o vizită. Te așteptăm cu ceai bun, îmbrățișări calde și vindecătoare, și cu o energie pe care o vei simți precum un balsam tămăduitor. 

Pentru a noastră evoluție, ACUM suntem ÎMPREUNĂ și DĂRUIM,

Cu iubire și recunoștință,

Elena Francisc-Țurcanu (AmmaRa)
"Călătoria Inimii este o călătorie spre trăirea propriei Divinități. O Călătorie spre Conștiență și percepție. Nimic nu rămâne ascuns. Totul este revelat din Inconștient"

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Tag cloud

Cărți relevante

CÂND IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL CÂND IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL

Trecând peste teama de a fi ridiculizat de colegii de breaslă, peste teama inerentă oricărui cercetător care îndărzneşte să iasă din tiparele rigide ale paradigmei materialiste, cu o superbă ...

ELIBERAREA DIN FRICĂ ELIBERAREA DIN FRICĂ

  Cine a cercetat mai adânc profunzimile sufletului ştie că nu ura ci frica este opusul iubirii. Frica, ca închidere în sine, ca zid ridicat în jurul unui eu mic, limitat, neputincios, ...

BIG MIND, BIG HEART BIG MIND, BIG HEART

Cu toţii ne confruntăm cu vremuri pline de încercări. Ne facem griji pentru copiii noştri, pentru părinţi, parteneri de viaţă, prieteni şi toţi cei dragi. Ne dorim să putem comunica şi empatiza ...

Respirația Holotropică Respirația Holotropică

Această carte se constituie într-un omagiu adus lui Stanislav Grof și Christinei Grof și lucrului lor de peste 40 de ani pe tărâmurile explorării Conștiinței. Respirația Holotropică a contribuit ...

Mandala Ființei Mandala Ființei

Doctorul Richard Moss este un om care a trăit Revelaţia. Este un om care a experimentat starea de conştiinţă supremă a fiinţei omeneşti în care aceasta trăieşte deplin. Este acea stare de conştiinţă ...

Workshopuri relevante

Maestrul Interior. Arta Respirației Conștiente Maestrul Interior. Arta Respirației Conștiente
Lucrul cu stările extinse ale Conștiinței este pentru viața de fiecare zi. A fi conștient este a percepe mai profund și mai rafinat realitatea vieții. Un nou grad de Conștiență permite o noi moduri de ...

Dansul Inimii

Meditație Activă și Shaking Meditație Activă și Shaking
Meditația Activă – Body-Shaking este o formă de energie care aprinde corpul, îl trezește la viață. Această „medicină” (cum o numesc unele culturi băștinașe) – body-shaking – ...

Respirație Holotropică Respirație Holotropică
Respiraţia Holotropică este un instrument simplu şi puternic de  cunoaştere, prin experienţă directă, a adevăratei naturi a propriei noastre Fiinţe şi a Realităţii. Cuvântul ”holotropic” ...

Luppia Mundi Luppia Mundi
În orice vremuri, cea mai mare putere este Conștiența Realitatea este o oglindă a lumilor noastre interioare, conjugate. A schimba realitatea pe care o trăiești, este a schimba lumea interioară.     A ...