Full Moon Free Webinar

Full Moon Free Webinar

Adevărul, Iubirea, Frumusețea și Bucuria sunt inevitabile și destinația finală a oricărei ființe umane. Putem rămâne înfricoșați și ferecați în spatele măștilor timp de mii de vieți. Sau putem face primul pas către deschidere, acum. Calea către noi înșine, acum sau peste un milion de ani, trece prin Dragoste și Trezire. 

Eram un căutător al adevărului. Credeam că iubirea este o metaforă și ține de poezie, credeam că adevărul este subiectul filosofiei, că frumusețea este despre arte, iar armonia este un echilibru teoretic și o utopie într-o existență a luptei între dualități. Viața mea și oriunde priveam împrejur era o dovadă în favoarea acestei perspective. Eu și oamenii pe care-i cunoșteam trăiam mai degrabă fantoșe ale iubirii, adevărului și frumuseții. A trebuit să trec printr-o moarte pentru a descoperi că Iubirea, Adevărul, Frumusețea există cu adevărat, că sunt pretutindeni, și doar orbirea – a mea și a noastră – ne împiedică să le vedem, să le simțim, să le trăim. Le-am descoperit la pachet cu Armonia, Libertatea și Bucuria de a trăi. 

Am devenit din căutător, un trăitor al tuturor acestora. Dragostea și trezirea interioară sunt pentru mine precum firele alb-roșu ale mărțișorului. Iubirea a topit tot ceea ce am crezut vreodată despre mine, a topit carcasele de gândire, de frică și prejudecată, a topit închiderea și ... aceasta a fost o renaștere. Porțile interioare ale percepției s-au deschis. Dar, înainte de a mă deschide față de realitatea omniprezentă, m-am deschis față de un om. Față de... EA.

Există nenumărate forme ale iubirii, pentru că există nenumărate niveluri de experiență umană. Sexualitatea este iubire fără îndoială, dar este doar una dintre dimensiunile sale. A doua dimensiune cuprinde în ea toate relațiile de tip tranzacție, toate rolurile pe care le jucăm unii față de ceilalți, toate proiecțiile. Este iubirea care capătă forme sociale, emoționale, morale, culturale, este iubirea care sfârșește în cele din urmă în uzură și în modele relaționale ce reiau ascendența noastră, experiența părinților noștri, cutumele lumii în care trăim. 

Iubirea despre care vorbesc este conexiune pe toate cele 7 niveluri ale ființei. Este accesibilă acelora care trec împreună prin acest proces interior și magic al transformării. 

Cea mai mare parte din relații eșuează în uzură și labirint, în măști și închidere, în roluri uscate, sexualitatea se topește și lasă loc mecanicii liniare, repetitive, însingurarea și neputința de a rosti devin obișnuință. Închidere, gândire labirintică, proiectare asupra celuilalt a sursei propriei nefericiri. Aceasta este experiența vieții în timpurile inconștienței noastre și începutul întrebărilor despre noi înșine, despre iubire și adevăr și sensul vieții. 

Prezența în propria viață transformă fiecare aspect al acesteia, dar cel mai mult transformă relația cu noi înșine și cu celălalt. Relația de cuplu reprezintă cu precizie relația noastră cu această lume. A deveni conștient de lumea lăuntrică este primul pas în a transforma relația cu exteriorul. Prezența este asumare, este posibilitatea de a schimba modele vechi, preluate, repetitive de a relaționa, este a vedea adevărul despre noi înșine și despre celălalt, este a vedea dincolo de măști, dincolo de roluri, în profunzimea insondabilă a celuilalt. Este reconectarea cu izvorul fundamental al vieții și aduce întotdeauna un moment de revelație.

Nici un spațiu nu este mai dificil și mai transformator decât cuplul. A parcurge împreună drumul către adevăr și iubire este cea mai extraordinară aventură a experienței umane. Trezirea spirituală este una cu deschiderea, cu capacitatea de a simți, de a percepe adevărul despre noi înșine, despre celălalt, și despre existență. Ele merg împreună, sunt un singur proces, o singură transformare și implică fluidizarea identității liniare, a structurii numită ego. De aceea, Practica Prezenței este un instrument uluitor de puternic pentru aceia care fac drumul interior împreună. 

Acest Full Moon Free Webinar pe care ți-l propun este o invitație la înviere, la reconectare conștientă, la nebunia de a fi împreună dincolo de măști, dincolo de amprenta părinților noștri, o invitație la Iubirea conștientă care deschide toate porțile, care scoate de sub ruinele dureroase ale trecutului un adevăr nou și puternic, viu și strălucitor. Cu siguranță, unele relații sunt sortite sfârșitului și eșuării în platitudine și labirint, dar dacă simți că un refresh interior este posibil pentru tine, atunci este posibil și pentru relația în care te afli.

Nicăieri nu e mai dificil să fim noi înșine, ca în cuplu. Poate doar cu părinții noștri care ne țin în imaginea veche a copilului care am fost. Dar atunci când reușim să o facem, să ne găsim autenticitatea și să o exprimăm, să rămânem conectați cu visele noastre și să le împlinim, să creăm deschidere și să ne raportăm la celălalt prin intermediul simțirii mai degrabă decât al gândirii, atunci totul se schimbă. 

Căci iubirea, cu adevărat, schimbă totul. 

Iubirea și Adevărul sunt una. Dacă nu suntem noi înșine în iubire, atunci nu este cu adevărat iubire. Dacă trebuie să ne falsificăm pe noi înșine, atunci, cu siguranță, suntem într-un joc de roluri care se va sfârși în cele din urmă în durere. Dacă nu trăim Frumusețea și Bucuria în viețile noastre și în relație, atunci cu siguranță că acolo este nevoie de mai multă conștiență, de mai multă deschidere. toate acestea sunt nume ale Iubirii. Și Iubirea există, este aici, acum, singurul lucru care ne separă de trăirea ei este frica născută din experiențele trecutului. 

Toate mijloacele pentru a trăi în Prezență, eliberați de trecut, de condiționare, de orbire, de moștenirea părinților noștri, sunt aici. Au de-a face cu gradul nostru de conștiență și cu capacitatea noastră de a simți și de a alege, cu adevărat, în fiecare moment, cine suntem. Această descriere scurtă ar putea fi foarte bine a Maestrului care trăiește în fiecare din noi, și care așteaptă să fie trezit și trăit. 

Pe 20 februarie este o lună plină semnificativă, plină de forță a schimbării și a împlinirii. De aceea am ales această zi pentru a vorbi despre iubire și transcendență, despre adevăr și prezență, despre transformare interioară și despre împreună. 

Nu există altă cale de fapt către ceea ce suntem în adâncurile noastre, decât Iubirea. Mai devreme sau mai târziu în această viață sau în alta, deschiderea și trezirea la Adevăr, Iubire, Frumusețe și Bucurie, sunt inevitabile. Așa curge fluxul universal al Vieții, aceasta este devenirea transcendentă a Conștiinței, dinspre identificare și orbire, identitate și închidere, către deschidere. Divinitatea devine om pentru a regăsi calea, într-o bună zi. 

Întâlnește-te cu mine, Horia Francisc Țurcanu alias Agnis, miercuri seara, pe lună plină, pe net, la acest Full Moon Free Webinar, și vom vorbi despre cele mai arzătoare chestiuni care privesc Iubirea și trezirea lăuntrică. E un moment bun, o energie mare, frumoasă și promițătoare. Viața ta depinde de tine, de calitatea creației tale interioare. Și asta ține de întreaga tehnologie lăuntrică ce face obiectul Cărții și a Școlii Maestrului Interior. 

HFT alias

Agnis20.Feb.2019, ora 21.00

 Înscriere

La acest eveniment nu mai sunt locuri disponibile