Practica Puterii Feminine

Anam Cara - Retreat

Practica Puterii Feminine
Anam Cara- Retreat
18-21 iunie 2017

Această Călătorie în mijlocul Naturii îți oferă oportunitatea unică de a descoperi puterea tăcerii ca și adevărata sursă creatoare din tine. Și, în același timp, îți va permite să înveți cum să auzi și, mai ales, să asculți cu atenție, vocea blândă și tandră a inimii tale ca apoi, cu încredere, s-o manifești în viața ta.

Prin puterea vindecătoare a Naturii, a Mamei Pământ, a Pădurilor de Mesteceni și de Fagi, a Colinei Lunii, și cu ajutorul plonjărilor profunde în străfundurile ființei tale către care te voi ghida, vei putea, cu foarte mare ușurință, să îți (re)creezi o conexiune autentică cu însăși esența ta. Acest loc, Colina Lunii, și acest Retreat îți oferă oportunitatea ideală ca tu să-ți poți da voie să te deschizi, să-ți descoperi corpul și felul în care acesta își dorește, cu adevărat, să se exprime. Adică să ai curajul să-ți recunoști, și să alegi a le exprima, potențialele  maxime dar și limitările, acceptându-le.

Această Călătorie este poarta către paradisul tău interior în care al tău Suflet îți va arăta că acum este momentul să-ți onorezi Contractul Sacru. Prin Respirație Conștientă, Mișcare, Dans, Ceremonia Bătrânului Foc Sacru și prin meditație la apus de soare vei găsi conexiunea adâncă ce există între corp și Suflet. Îți vei conștientiza limitările, piedicile pe care încă ți le mai pui și vei putea recunoaște mecanisme de comportament în care ești prinsă și care te țin pe loc.

Fiecare persoană are propria cale de vindecare și cu fiecare în parte voi dansa un dans unic în spațiul sacru creat pentru întregul Cerc. Un Cerc ce-l vom naște pe Colina Lunii în jurul Bătrânului Focului Sacru, la Lună Nouă.

Momentele de retragere și solitudine presărate pe durata Călătoriei vor contribui la integrarea trăirilor avut în grup.

Oferă-ți acest Dar, dragă Anam Cara.

 

Ce îți dăruiești odată cu acest Retreat ?

        4 zile în Natură sălbatică, într-un peisaj care-ți va tăia răsuflarea

 • Conținere. Ascultare. Relaxare.
 • Detoxifiere, Purificare corporală, energetică, emoțională, mentală
 • Recuperarea Puterii Feminine.
 • Redescoperirea legăturilor străvechi ce ne unesc
 • Recunoașterea Prieteniei autentice
 • Reconectare cu corpul, cu Natura, cu Mama Pământ.
 • Instrumente pe care le poți apoi folosi în viața de zi cu zi.

Călătoria, Împreună

 • Ne reconectăm cu corporalitatea, cu trupul nostru de femei, pentru a ne redescoperi pământul, lutul nostru comun – Anam Cara.
 • Ne vom simți, ne vom conține, ne vom asculta, ne vom vedea și recunoaște – femei printre femei, onorându-ne și celebrându-ne.
 • Ne vom bucura corpurile oferindu-le o cură de detoxifiere.
 • Ne vom reconecta cu Natura și, mai ales, cu Mama Pământ.

      O Călătorie de celebrare și de reîntoarcere la bucuria vieții.
      O Călătorie de la „nu pot”, „nu merit”, „nu sunt suficient de bună”, „nu îmi place corpul meu”, la întruparea adevăratei tale Puteri Feminine.


      O Călătorie în care te voi ghida…

       …De la auto-falsificare în numele celorlalți, la autenticitate, bucurie și libertate.
…De la o creativitate blocată la una exprimată, manifestată cu încredere.
…De la închidere la o iubire necondiționată și compasiune față de tine.
…De la singurătate la  Prezență și Încredere că a ta energie schimbă lumea.
…De la negarea corpului la a-ți înțelege și a-ți respecta propriul tău ritm lunar.
 …De la o prizonieratul în minte la intuiție și la înțelepciunea naturală a Feminității tale.
…De la confuzie la claritate asupra Viziunii tale, asupra Vocației tale în această viață.
 …De la înghețarea în obiceiuri vechi la a fi Creatoarea propriei tale vieți și propriul tău Maestru.

Locul
 Colina Lunii soră cu Dealul Zmeului. Sus, în Platoul Luncanilor, la 1000m altitudine.
În mijlocul unui Parc Natural, între Cetățile Dacice, în teritoriul străvechi și sacru al Călătoriei Inimii.

Printre păduri de Mesteceni și de Fagi.
Salamandre. Lupi. Urși. Căprioare. Cerbi. Vulpi.
 Pârâuri limpezi și nori curgători. Apusuri de Soare.
Pentru noi, în Călătoria Inimii, acest loc
 Este Sanctuarul în care Sufletul se liniștește și în care corpul se purifică.
Este locul în care ne simțim Acasă. Acel Acasă după care tânjim atât de mult și care trăiește, veșnic, în inima timpului fără de timp.
Este locul în care găsim armonia între suflet și viața noastră, între trup și Mama Țera, Pământul.
Este locul în care ne permitem să ne abandonăm în brațele unei lumi invizibile cu ochii minții, dar atât perceptibilă cu ochii inimii.
Este locul în care ne trezim dimineața binecuvântând șoaptele inimilor noastre.
Este locul în care sacralitatea respiră prin fiecare fir de iarbă.
Este locul în care norii curg prin noi.
Este locul în care tu te vei renaște cu fiecare Respirație Conștientă.


 Anam Cara

În Călătoria Inimii există, de câțiva ani buni deja, un Cerc Sacru al Feminității pe care l-am numit – Anam Cara (suflet prieten) după cartea cu același nume a autorului John O’Donohoue. „În viața fiecăruia există o mare nevoie de Anam Cara, un prieten la sufletului. În această iubire, ești înțeles așa cum ești, fără măști sau pretenții. Minciunile și jumătățile de adevăr, superficiale și funcționale ale conduitei sociale, sunt lepădate. Poți fi așa cum ești cu adevărat. Iubirea permite apariția înțelegerii, iar înțelegerea este prețioasă. Acolo unde ești înțeles, te simți acasă. Înțelegerea hrănește sentimentul de apartenență. Atunci când te simți cu adevărat înțeles, te simți liber să plonjezi în încrederea și adăpostul sufletului celeilalte persoane. …” Cartea Anam Cara

Am ales ca acest Retreat al Feminității să fie deschis vouă tuturor celor care ați participat deja la o seară eXperiență Practica Puterii Feminine, la un workshop lung sau la Călătoria Renașterii de 9 luni,  dar și vouă tuturor celor care simțiți să pășiți pentru prima dată în acest Cerc Sacru al Feminității.

Vă promit o Călătorie Magică, inițiatică, pe Colina Lunii, sus în Podișul Luncanilor, între pădurile albe de mesteacăn. Vom fi îmbăiate în energia Lunii Noi de la început de iulie.

 

Un cuvânt de la AmmaRa
ÎMPREUNĂ

Valurile schimbărilor majore curg necontenit în viața mea invitându-mă să rămân deschisă și în recunoștință pentru tot ceea ce trăiesc acum. Uneori simt că dacă m-aș închide în fața durerilor aș muri. Așa că, aleg să rămân deschisă. În curgere și transparență. Și în încredere. ÎNCREDERE.

Deși multe schimbări și multe transformări am trăit de-a lungul vieții, rămân mereu și mereu uimită de tot ce continuu să-mi ofer în această aventură. Viața!

În propria mea Călătorie a Eroinei (Cartea Călătoria Eroinei va fi, curând, o noutate editorială printre Cărțile Maestrului Interior) m-am întâlnit cu cele mai întunecate zone ale ființei mele și, de fiecare dată, am avut mereu curajul să împărtășesc despre ele pe măsură ce am fost pregătită. A împărtăși este esențial pentru mine. Și de aceea îi invit mereu să împărtășească pe cei din Comunitatea Călătoria Inimii. Cea mai mare deschidere în privința aceasta o trăiesc acum cu cele care se află în Călătoria Renașterii. Călătoria de 9 luni din Practica Puterii Feminine. O asemenea deschidere și încredere în a se rosti, a împărtăși între ele, rar am întâlnit. Vă mulțumesc, Femei și Zeițe! Curajul vostru de a vă arata așa cum sunteți ajută enorm în proces colectiv al transformării noastre. 

Însă, deși cred foarte tare în energia Comunității, sunt foarte conștientă, dragele mele Femei și Zeițe, cât este de important să învățăm să ne conținem și singure, cu compasiune și iubire, vulnerabilitățile, zonele sensibile, părțile fragile. Precum o sămânță fragilă și delicată ce tocmai a încolțit și îndrăznește timid să urce, încet, dar sigur, spre lumină, tot așa avem și noi nevoie să ne oferim momente de protecție în perioada noilor începuturi. 

Și a ne renaște pe noi înșine ca Femei, este o etapă fragilă, sensibilă, în care avem nevoie de protecție. Nimeni nu ne-a învățat să ne oferim noi singure protecție. Învățăm acum. Împreună. În Comunitatea Practica Puterii Feminine poți învăța cum este să te simți protejată și cum îți poți oferi tu singură protecția de care ai nevoie.

Primăvara, de fiecare dată, ne oferă ocazia să ne readucem aminte că Natura este ciclică. Că Natura este neîmblânzită (în ciuda tuturor eforturilor umane de a o controla). Primăvara ne reamintește că adevărul explodează în afară până la urmă oricât am vrea să-l ținem ascuns. Un nou început înflorește. Nestăpânit și crud. 

În propria mea sămânță delicată a schimbării, am întâlnit deja un imens întuneric. Am întâlnit durere și rezistență. Dar am continuat, cu încredere, și am dat la o parte multe. Multe. Înțelesurile au curs. La fel și revelațiile și conștientizările. Uneori cu blândețe, alteori cu furie. Uneori am simțit că mor. Alteori, cum renasc din propria-mi cenușă. Acum mă simt, împreună cu al meu trup de femeie împlinită, în mijlocul acestor mari schimbări, ascultând curgerea transformărilor.

Mi-am lăsat viziunea despre viitor să se odihnească în creativitatea acestui moment prezent, mereu înfloritor. Acum. Acum. Acum! M-am ancorat pe mine însămi în simțirea acestei perioade de transformare care ascunde în ea o imensă oportunitate de a trăi cu totul și cu totul altfel decât până acum. Deschisă în fața curgerii vieții și mereu surprinsă de spontaneitatea Dansului Inimii mele care mă invită să descopăr părți noi din mine însămi, pe care n-am îndrăznit să le vizitez până acum. Descopăr sentimentul de ACASĂ în mine însămi. Cu mine însămi în această nebunie pe care o trăim cu toții, în această frumoasă nebună lume pe care am construit-o noi înșine și pe care, iată-ne, o creăm din nou. Naștem o nouă lume. Simt acest lucru în adâncul Inimii mele. 

Sunt din ce în ce mai impresionată de susținerea pe care o simt în Comunitatea Călătoria Inimii și, mai ales, în Comunitatea Practica Puterii Feminine. Avem nevoie, dragele mele, mai mult decât oricând, să ne susținem între noi femeile mai ales atunci când suntem în tranziții majore în viața noastră. Iar acum este o asemenea perioadă de tranziție.

Toate avem nevoie de momente în care să lăsăm ca totul să se așeze, să ne ascultăm, să ne conținem, să se simțim. În Comunitatea Practica Puterii Feminine pe care am creat-o, împreună cu voi, ne întâlnim, în primul rând, pentru toate acestea. Pentru ascultare, conținere, simțire, rostire. Pentru a gusta magia de fi Femeie recunoscută printre femei.

Dacă experimentezi propria ta tranziție chiar în această perioadă, va fi un privilegiu pentru mine să te însoțesc și să-ți fiu martoră activă la procesul tău de transformare. M-aș bucura să-mi dai voie să te susțin, să te ghidez în ceea ce poate fi cea mai sacră inițiere: a deveni Femeie.

În această vară, pe Colina Lunii ce are drept inimă o vatră în care Bătrânul Foc Sacru ne vom transforma vechea identitate. 

ÎMPREUNĂ.

ÎNSCRIERE

Info Retreat

TRASEU

Locația unde are loc Tabăra de Vară Luncani 2016 este în județul Hunedoara, iar cele mai apropiate orașe sunt Orăștie și Călan.
Click aici pentru traseul din Orăștie (Google Maps)

PERIOADE DE DESFĂȘURARE

RETREAT PRACTICA PUTERII FEMININE – ANAM CARA:
7-10 iulie
cu sosire pe 06 iulie

În ziua de sosire stabilită, respectiv în data de 6 iulie, îi vom aștepta pe toți participanții la punctul de întâlnire reprezentat de pensiunea Porțile Dacilor din localitatea Costești, urmând ca la ora 16.00 să pornim împreună către locația Taberei

ATENȚIE: urcarea către locația Taberei de Vară NU se face individual, ci numai împreună cu noi, de la punctul de plecare mai sus menționat!

În ultima zi a Călătoriei, respectiv în data de 10 iulie, ne vom lua rămas bun în jurul orei 14.00.

CAZARE

Cazarea se face în regim de camping, astfel că vă invităm să veniți cu corturi, izoprene, sac de dormit, pături și alte accesorii necesare pentru campare.

Doar pentru situațiile speciale (cum ar fi cele cauzate de starea de sănătate), în care nu este recomandat să dormiți în cort, vecinii noștri vă pot fi gazde primitoare. Însă capacitatea de cazare este limitată în acest caz, de aceea vă rugăm să ne comunicați din timp dorința de a vă caza în acest mod.

MÂNCARE ȘI BĂUTURĂ

Fiecare Călătorie a noastră care se desfășoară în Podișul Luncanilor este o ocazie de vindecare și curățare psihică, emoțională, sufletească, și, totodată, și un prilej de detoxifiere fizică, de curățare a trupurilor noastre. De aceea, pe toată durata Călătoriilor pe care le vom crea împreună, NU vom consuma carne, mâncăruri grele, grase, prăjite și nici alcool. Atenție fumători! Vă invităm să fumați țigări fără aditivi…pe cât posibil!

Vă invităm așadar să vă aduceți apă și mâncare pentru întreagă durata a Călătoriilor la care veți participa, iar aceasta să fie compusă în principal din: fructe, legume, semințe și nuci, cereale sau alte produse din cereale integrale etc.

Iar de la vecinii noștri veți putea cumpăra/comanda, dacă doriți, la prețuri modice: brânză de oaie, ouă, mămăligă, cartofi fierți sau chiar ciorbă/supă de legume.

De asemenea, dorim să știți că puteți coborî cu mașina pentru o aprovizionare cu fructe și legume în piața din localitatea Călan (maximum 2 ore dus-întors+cumpărături)

ÎMBRĂCĂMINTE

Deoarece în Podișul Luncanilor, pe perioada verii, zilele sunt călduroase, cu soare foarte puternic, iar nopțile friguroase și umede, vă sfătuim să vă aduceți:

- pălărie/șapcă de soare;
- hanorac gros/polar;
- pelerină de ploaie;
- șlapi/ sandale, dar și o pereche de adidași/teniși;
- rucsac mic și un bidon de apă pentru drumeții ;
- cremă de protecție solară.

DOTĂRI

Dorim să știți că la reședința noastră de la Luncani există dușuri și WC-uri eco. Vă rugăm însă să vă aduceți hârtie igienică, șervețele umede, săpun BIO, pastă de dinți etc.

De asemenea, există curent electric și vă puteți aduce fierbătoare - pentru ceai/cafea – (veți găsi și la noi câteva) sau plite electrice.

GRIJA FAȚĂ DE NATURĂ

Avem încredere că, dacă ați simțit chemarea de a experimenta împreună cu noi în această vară în Podișul Luncanilor, sunteți cu adevărat mari iubitori ai naturii. Astfel, din respect pentru Mama Pământ vă invităm să aduceți cu voi saci de plastic în care să depozitați gunoiul, saci pe care vă rugăm să îi luați la plecare pentru a-i arunca în locurile special amenajate din cel mai apropiat oraș din drumul vostru.

De asemenea, înscrierea voastră la Călătoriile care vor fi găzduite în această minunată zonă geografică, implică asumarea angajamentului de a:

- păstra curățenia la izvor, la pârâu, la WC.urile eco, în Tâmpla în care vom lucra, în păduri;
- respecta copacii, iarba, plantele și animalele;
- a-i privi cu deschidere, din spațiul sacru al Inimii, pe cei asemenea vouă care vă vor fi parteneri de Călătorie.

DONAȚII

Iar dacă simțiți că vă puteți despărți de obiecte care nu vă mai sunt, poate, de folos, precum:

 • pături;
 • saltele de izopren;
 • fierbătoare/plite sau alte aparate electrice;
 • fluiere, tobe, zuruitori sau alte asemenea instrumente,

Ni le puteți dona, iar noi le vom primi cu bucurie și recunoștință

HEFT & Echipa Călătoria Inimii

"Maestrul Interior se naște întotdeauna în timpul experienței umane încarnate. Nu există Maeștri care să nu fi trecut prin Umanitate. În Corp, ei pot fi recunoscuți mai ales după zâmbet. În afara Corpului, de asemeni."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Mărturii

Articole relevante

Muntele, oamenii, gunoaiele Muntele, oamenii, gunoaiele

Uite ce ne spune acum natura. Privește atent fotografia, ilustrată de un pasionat în ale muntelui. Și el, ca și alții dintre noi ne place să spunem că vrem la aer curat. Că vrem la munte. Că vrem ...

Călătoria de 33 de zile Călătoria de 33 de zile

Pe 5 martie, K’uKuulKaan, Șarpele Luminii din cultura Mayașă, coboară pe Pământ când Călătoria de 33 de zile a Echinocțiului de primăvară începe. Aceasta reprezintă trezirea conștiinței ...

Mărturii Chemarea Străbunilor Mărturii Chemarea Străbunilor

Când inima e pregătită pentru un Nou Început, lucruri nevăzute încep să iasă la suprafață. Și, într-un fel, asta este exact ceea ce un Nou Început face - devine ...

Trezește-ți la viață energia vitală! Trezește-ți la viață energia vitală!

Dacă  am înțelege că – o bună parte din timpul nostru - suntem tributari rutinei și obiceiurilor, asta ne-ar putea ajuta să ne deschidem în fața permanentelor oportunități și noilor ...

Avatarurile lui Mercur. Avatarurile lui Mercur.

Un început de an sub semnul curățeniei interioare și exterioare deopotrivă. Nu te teme de jocurile lui Mercur… retrograd! Nu face decât să te provoace să ieși din încremenire, să ...

Echinocțiul de primăvară și Luna Plină în Balanță Echinocțiul de primăvară și Luna Plină în Balanță

Miercuri seară, în pragul unei date calendaristice care îi este asociată de altfel, 21 martie, Soarele își încheie călătoria în jurul roții zodiacale și face tranziția în ...

Femeia fără Nume Femeia fără Nume

Am cunoscut-o acum câteva zile, pe o bancă, în fața magazinului de lângă blocul meu. Are 30 de ani, un copil și câteva metastaze cerebrale. După un cancer de sân, tratat „cum ...

Oamenii nu se întâlnesc întâmplător Oamenii nu se întâlnesc întâmplător

Pe parcursul magicei călătorii care este viața, dăm peste tot soiul de oameni, din diferite culturi, medii de proveniență și de diverse tipologii. Toți oamenii pe care îi întâlnim are un ...

După ce tânjești, femeie? După ce tânjești, femeie?

Dacă-ți vine să-ți explodezi întreaga viață sau s-o iei la fugă, mâncând pământul, cât mai departe de soț, de job, de țară, de trafic, de nebunia ce te înconjoară, ...

Nimic nu rămâne pe loc Nimic nu rămâne pe loc

„În spatele fațadei vieților noastre normale, destinul etern dă formă zilelor și căilor noastre.” 9.09.99 și acum 9.09.2019 – nimic nu se pierde și nici nu se uită, chiar dacă ...

Cărțile

Călătoria ultimă Călătoria ultimă

Nu există moarte, căci viaţa este un atribut a tot ceea ce există în Univers, nu există un sfârşit al Fiinţei, pentru că Fiinţa este eternă iar moartea nu este decât o Transformare ...

Stima de sine Stima de sine

Pentru copiii noştri suntem un fel de oglinzi. Felul în care noi reacţionăm influenţează imaginea pe care copii şi-o formează despre sine. Suntem reperele cu ajutorul cărora ei se construiesc pe ei ...

Setea de întregire Setea de întregire

Neliniştea pe care o simţim este acel imbold înnăscut, lăuntric care ne împinge în direcţia posibilităţilor noastre spirituale. Setea de întregire este tendinţa dinamică datorită ...

Tao Te Ching Tao Te Ching

Tao Te Ching, celebra scriere al lui Lao Tzu, face parte din patrimoniul umanităţii. Unii cred că este o scriere mistică, alţii o consideră o capodoperă ermetică, alţii expresia înţelepciunii ultime ...

Spiritul Shamanic Spiritul Shamanic

SHAMANISMUL este cea mai veche formă de dezvoltare personală, precedând toate religiile şi filozofiile cunoscute. Recent, a revenit în atenţie, manifestând o adevărată renaştere. Conţine ...