Cercul Călătoria Inimii

Aceasta este o poartă magică

Dincolo de Poartă sunt Oameni care au ales să-și trăiască viețile pe măsura visului lor despre ei înșiși și despre această lume. Oameni care au ales să trăiască în vieților lor pe măsura Maestrului Interior. Pentru ei, corpul și această lume este Templul, iar cea mai mare meditație este Viața. Acesta este Cercul acelora care se află în Călătoria propriei lor Inimi. Este un Cerc al Conștienței, al Iubirii, al Adevărului și al Revelației, al practicii necontenite a Prezenței, al Bucuriei de a trăi, al curgerii cu Viața și al creației conștiente de realitate. Este un spațiu de întâlnire, de împărtășire, de îmbrățișare și susținere, de vindecare și cunoaștere. Împreună este mai ușor.

Intri?

Trecând prin această Poartă magică, lași în urmă labirintul, platitudinea, alergarea nesfârșită după vânt, lași în urmă căutarea. A trece prin Poartă este pentru cei însetați de Iubire, Adevăr și Libertate, însetați de Cunoaștere, pentru cei dedicați Conștienței, adică puterii de a simți mai mult, mai adânc, mai profund realitatea propriei ființe și a existenței. Dincolo de Poartă este Cercul acelora dedicați Vieții, bucuriei de a trăi, celor care aleg să-și asume responsabilitatea propriei experiențe de viață, este Cercul creatorilor conștienți de realitate.

Trecând prin această Poartă, te dedici propriei tale ființe profunde, transformării necontenite, creației necontenit conștiente a corpului, gândirii, emoțiilor și atitudinilor, te dedici relației conștiente cu tine și cu tot ceea ce există.

Dincolo de Poartă sunt Oameni asemenea ție, care au căutat dintotdeauna, iar acum, găsind Calea, au ales să trăiască pe măsura propriei lor Revelații despre sine.

Cercul este Comunitate, susținere necondiționată, este lucru necontenit cu sine și oglindire în ceilalți, este prietenie și transformare, Conștiință și compasiune în acțiune, iubire exprimată și liberă, este Adevăr împărtășit și libertate ca formă de a exista. Este ceea ce ai căutat dintotdeauna dar ai refuzat să crezi că există.

Trecând prin poartă te dedici naturii profunde a propriei tale ființe și faci din Conștiență, Calea ta.

Cu toți suntem într-o Călătorie a Inimii, în care ne transformăm necontenit identitatea, percepția, felul în care relaționăm cu existența și în care creăm realitate. Un timp ne credem singuri și separați. Într-o bună zi descoperim atemporala Cale a Conștienței și pe ceilalți asemenea nouă. Aceasta este Poarta magică. Revelația, trecând prin această Poartă, este aceea că n-am fost, de fapt, niciodată singuri și că tot ceea ce am căutat vreodată a fost, dintotdeauna în noi înșine: Adevărul, Iubirea, Frumusețea, Libertatea și Armonia și Abundența.

Om, ești acum în fața acestei Porți.

Împreună este mai ușor.

Intri?


 

Intră în Cerc

 
 

Agnis & AmmaRa

Noi suntem Centrul acestui Cerc dedicat transformării interioare prin Conștiență: Horia & Elena Francisc-Țurcanu, alias Agnis & AmmaRa. Acestea sunt nume ale unei singure ființe care se manifestă în nenumărate chipuri.

Creăm spații de Conștiință în care cei asemenea nouă să redescopere în ei înșiși Adevărul, Iubirea, Frumusețea și Libertatea. Am creat aceste spații în multe locuri și timpuri, pentru foarte mulți oameni aflați în căutare interioară. Aceasta este consacrarea noastră. Suntem dedicați visului unei umanități care-și recunoaște propria divinitate, măreție și frumusețe, unei umanități eliberate de condiționare și orbire, care se recunoaște pe Sine în tot ceea ce există și care trăiește în fiecare clipă, cu Conștiență, sacralitatea intrinsecă a Vieții.

În aceste timpuri extraordinare pe care le trăim împreună, am înviat încă odată tradiția atemporală a cunoașterii prin Revelație, prin introspecție și am pus-o la dispoziția tuturor. Am fondat Școala Maestrului Interior și Cărțile Maestrului Interior pentru a împărtăși Cunoașterea și Vindecarea prin Conștiență în cât mai multe forme. Călătoria Inimii este ființa colectivă alcătuită din toți aceia care au trăit vreodată Revelația și au transformat felul în care trăiesc pe această lume. Ea a luat naștere împrejurul nostru și este modul nostru de a înapoia existenței darurile neprețuite pe care le-am primit.

Foarte, foarte mulți oameni s-au împărtășit din această cunoaștere și au luat atât cât au putut fiecare. Dar există un număr de Călători ai Inimii care fac marele pas, uriaș, de la căutători ai Adevărului, Iubirii și Frumuseții, la trăitori ai acestor atribute universale ale existenței, în propria viață. Acest Cerc este spațiul trăitorilor.

Pășind în Cerc trăiești o transformare. Nu mai este despre a ști despre Adevăr, ci despre a-l trăi în propria viață, nu mai este despre a înțelege despre Iubire, ci despre a o  trăi în relațiile vieții tale. Nu mai este despre a administra stările interioare ale ființei, ci despre a le alege și a crea. Acest Cerc este despre Viață, despre cum trăim în fiecare zi, cum gândim, cum relaționăm, cum creăm realitatea vieții. Este despre reconectarea cu Bucuria sacră ce decurge din Conștiență, din percepție, din a simți mai profund și mai vast Viața.

Cercul pe care-l deschidem aici este despre dedicare, despre consacrare, despre a trăi la înălțimea propriului vis despre noi înșine. Este un Cerc de susținere, explorare, cunoaștere, împărtășire și transformare necontenită prin Conștiență. Este un Împreună dedicat Conștienței și o sămânță din care crește Conștiența acestui timp și acestei dimensiuni a existenței.


 

Intră în Cerc

 
 

Ce primești intrând în Cerc

Cercul este un spațiu de transformare interioară necontenită, de cunoaștere și revelație. Este un spațiu de explorare și de vindecare, de susținere reciprocă, de împărtășire și, mai ales, de lucru continuu cu Conștiența. Toți trăim suișuri și coborâșuri, toți avem momente în care uităm Adevărul, Iubirea și Frumusețea vieții, momente de cădere. Acestea sunt momente în care Cercul este neprețuit, prezența celorlalți, conexiunea, spațiul colectiv.

Acest spațiu colectiv pe care te poți sprijini este poate cel mai prețios lucru pe care-l oferă Cercul. Dar este mult mai mult decât atât. Pe orice nivel de Conștiență te-ai afla, în orice stadiu al evoluției tale transcendente, pe orice treaptă a împlinirii viselor tale în dimensiunea orizontală a existenței, Cercul aduce oportunitatea unui salt, a unei transformări. Oricine ai fi, și oricare ar fi provocările tale, Cercul este menit să aducă oglindire, claritate și revelație.

Este cel de-al doilea dar neprețuit al Cercului pentru tine.

Peste acestea, în fiecare lună primești instrumente foarte eficiente pentru susținerea procesului în care te afli în viața ta: meditații ghidate de A&A, un webinar exclusiv dedicat Cercului, articole de-asemeni exclusive, teme de introspecție individuală și accesul direct la A&A atunci când ai nevoie.

Cercul devine cel mai important spațiu al Călătoriei Inimii, principalul beneficiar al emisiei noastre, A&A. Această Comunitate articulată în jurul Centrului, beneficiază de reduceri la workshop-uri, evenimente, programe online, călătorii inițiatice.

Comunitatea este consacrată:

 • trăirii conștiente a vieții, integrării Prezenței în viața de fiecare zi
 • creației conștiente de realitate – a trăi ceea ce vrem să trăim, materializării visului
 • vindecării prin Conștiență -corp, gândire, emoții, relații
 • susținerii procesului personal de transformare
 • Cunoașterii prin expansiunea conștienței – revelație
 • Creativității, conexiunea cu propria viziune
 • Trăirii atributelor fundamentale ale Conștienței - Adevăr, Iubire, Frumusețe, Libertate, Armonie – în propria viață
 • cultivării abundenței – tot un atribut al Conștienței
 • Conștienței în toate aspectele vieții - sănătate, relații, emoții, creații/business, wellbeing

Ce primești ca membru al Cercului:

 • 12 videos - Un video sau webinar exclusiv destinat Cercului pe lună (valoare estimată 360 Euro)
 • 12 meditații audio - O meditație audio pe lună (valoare estimată 1560 Euro)
 • Ambele, video + meditație audio, sunt subscrise unei teme de introspecție
 • 12 articole - Un articol de fond pe aceeași temă (1200 Euro)
 • Un spațiu (grup fb) de împărtășire, de susținere, de conținere, de însoțire (neprețuit)
 • Reduceri între 5-15 % la: workshop-uri, programe online, retreat-uri, cărți

Valoarea totală – peste 3000 Euro.

Cost participare la acest Program continuu – 555 Euro/an
(posibilitatea de a plăti de două ori pe an)

Oferta acestei seri365 Euro/an, at once, NOW


 

Intră în Cerc

 
 

"Practica Prezenței este baza oricărei experiențe de expansiune a Conștienței și punctul de plecare al oricărei experiențe spirituale. Revelația nu este a pleca, ci a rămâne, în deschidere și percepție a tuturor dimensiunilor Realității."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Mărturii

Articole relevante

Alternative educaţionale Alternative educaţionale

Sistemul tradiţional de educaţie are deja la îndemână metode alternative care să-l inspire pentru o schimbare radicală de care acum are mare nevoie. Este suficient ca cei care crează programele ...

Pășind în splendorile ființei Pășind în splendorile ființei

O mare schimbare pentru noi toți este a ne  trăi viața permițând ființei trecerea pragurilor către minunăția acesteia, să  permitem a fi arhitectul ei, să privim cu reverență imensitatea ...

O altă filă din al meu jurnal O altă filă din al meu jurnal

A trecut o săptămână deja de când Anam Cara, Retreat pe Colina Lunii, s-a terminat. Încă mă simt plină de emoțiile trăirilor pe care le-am împărtășit cu cele 24 minunate femei ...

Santa Fe și cei 7 magnifici Santa Fe și cei 7 magnifici

Am o relație specială cu Santa Fe. Este o cățelușă neagră care și-a făcut intrarea în lumea explorărilor de conștiință și a proceselor de transformare interioară în mod spectaculos, acum ...

Experiența shamanică și transformarea interioară Experiența shamanică și transformarea interioară

Shamanul este sacerdotul primordial, cel care deschide porțile percepției pentru umanul aflat în prizonieratul formei. Nu a dispărut niciodată. Doar și-a schimbat numele și expresia culturală în ...

Comunicarea cu noi înșine prin scris Comunicarea cu noi înșine prin scris

Comunicarea, sub toate aspectele ei, are un rol esențial în existența noastră. Comunicarea cu noi înșine, prin scris, sub forma unui jurnal, ne ajută să ne echilibrăm, să ne cunoaștem mai ...

Un nou ciclu de (re) organizare începe chiar acum Un nou ciclu de (re) organizare începe chiar acum

Sigur ai observat și tu câtă nebunie este în jurul nostru. Dar și înlăuntrul nostru, prin gânduri și credințe de care ne tot agățăm. Doar privește, rapid, împrejurul tău ...

Puterea mea de Femeie Puterea mea de Femeie

Este uimitor cât de repede alunec, uneori, din cea mai profundă Centrare în roluri vechi, obişnuite, cunoscute; deşi le-am conştientizat, ceva reminescenţă din energia lor parcă mă atrage către ...

Echilibrul Interior Echilibrul Interior

Cu cât uităm să ne ascultăm corpurile și să recunoaștem că avem acces la resurse nebănuite - dacă am îndrăzi să gândim și să acționăm altfel decât în vechile structuri ...

Ridică-TE în picioare! Ridică-TE în picioare!

Ce s-ar întâmpla dacă oamenii s-ar trezi, dacă ar înțelege într-o bună zi că ei sunt creatorii acestei lumi și creația începe în interiorul lor? Ce s-ar întâmpla ...

Cărțile

Minte Nemuritoare Minte Nemuritoare

Oare conștiința noastră – mintea, sufletul sau spiritul – ia sfârșit odată cu moartea corpului? Sau continuă să existe undeva, poate pe alte tărâmuri sau în alte dimensiuni ...

CÂND IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL CÂND IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL

Trecând peste teama de a fi ridiculizat de colegii de breaslă, peste teama inerentă oricărui cercetător care îndărzneşte să iasă din tiparele rigide ale paradigmei materialiste, cu o superbă ...

VINDECĂ VINDECĂ

Cartea de faţă este o strălucită colecţie a înţelegerilor pe care propria experienţă le-a revelat doctorului Servan-Schreiber, reunind perspective şi informaţii de o importanţă vitală pentru bunăstarea ...

Stima de sine Stima de sine

Pentru copiii noştri suntem un fel de oglinzi. Felul în care noi reacţionăm influenţează imaginea pe care copii şi-o formează despre sine. Suntem reperele cu ajutorul cărora ei se construiesc pe ei ...

Călătoria Inimii Călătoria Inimii

Un Maestru a spus: “Adevărul vă va face liberi”. Şi un altul: “Adevărul vine înaintea Iubirii”. Această carte este despre Adevăr, Libertate şi Iubire. Un triunghi magic şi ...