Școala Maestrului Interior

Cercul Călătoria Inimii

Aceasta este o poartă magică

Dincolo de Poartă sunt Oameni care au ales să-și trăiască viețile pe măsura visului lor despre ei înșiși și despre această lume. Oameni care au ales să trăiască în vieților lor pe măsura Maestrului Interior. Pentru ei, corpul și această lume este Templul, iar cea mai mare meditație este Viața. Acesta este Cercul acelora care se află în Călătoria propriei lor Inimi. Este un Cerc al Conștienței, al Iubirii, al Adevărului și al Revelației, al practicii necontenite a Prezenței, al Bucuriei de a trăi, al curgerii cu Viața și al creației conștiente de realitate. Este un spațiu de întâlnire, de împărtășire, de îmbrățișare și susținere, de vindecare și cunoaștere. Împreună este mai ușor.

Intri?

Trecând prin această Poartă magică, lași în urmă labirintul, platitudinea, alergarea nesfârșită după vânt, lași în urmă căutarea. A trece prin Poartă este pentru cei însetați de Iubire, Adevăr și Libertate, însetați de Cunoaștere, pentru cei dedicați Conștienței, adică puterii de a simți mai mult, mai adânc, mai profund realitatea propriei ființe și a existenței. Dincolo de Poartă este Cercul acelora dedicați Vieții, bucuriei de a trăi, celor care aleg să-și asume responsabilitatea propriei experiențe de viață, este Cercul creatorilor conștienți de realitate.

Trecând prin această Poartă, te dedici propriei tale ființe profunde, transformării necontenite, creației necontenit conștiente a corpului, gândirii, emoțiilor și atitudinilor, te dedici relației conștiente cu tine și cu tot ceea ce există.

Dincolo de Poartă sunt Oameni asemenea ție, care au căutat dintotdeauna, iar acum, găsind Calea, au ales să trăiască pe măsura propriei lor Revelații despre sine.

Cercul este Comunitate, susținere necondiționată, este lucru necontenit cu sine și oglindire în ceilalți, este prietenie și transformare, Conștiință și compasiune în acțiune, iubire exprimată și liberă, este Adevăr împărtășit și libertate ca formă de a exista. Este ceea ce ai căutat dintotdeauna dar ai refuzat să crezi că există.

Trecând prin poartă te dedici naturii profunde a propriei tale ființe și faci din Conștiență, Calea ta.

Cu toți suntem într-o Călătorie a Inimii, în care ne transformăm necontenit identitatea, percepția, felul în care relaționăm cu existența și în care creăm realitate. Un timp ne credem singuri și separați. Într-o bună zi descoperim atemporala Cale a Conștienței și pe ceilalți asemenea nouă. Aceasta este Poarta magică. Revelația, trecând prin această Poartă, este aceea că n-am fost, de fapt, niciodată singuri și că tot ceea ce am căutat vreodată a fost, dintotdeauna în noi înșine: Adevărul, Iubirea, Frumusețea, Libertatea și Armonia și Abundența.

Om, ești acum în fața acestei Porți.

Împreună este mai ușor.

Intri?


 

Intră în Cerc

 
 

Agnis & AmmaRa

Noi suntem Centrul acestui Cerc dedicat transformării interioare prin Conștiență: Horia & Elena Francisc-Țurcanu, alias Agnis & AmmaRa. Acestea sunt nume ale unei singure ființe care se manifestă în nenumărate chipuri.

Creăm spații de Conștiință în care cei asemenea nouă să redescopere în ei înșiși Adevărul, Iubirea, Frumusețea și Libertatea. Am creat aceste spații în multe locuri și timpuri, pentru foarte mulți oameni aflați în căutare interioară. Aceasta este consacrarea noastră. Suntem dedicați visului unei umanități care-și recunoaște propria divinitate, măreție și frumusețe, unei umanități eliberate de condiționare și orbire, care se recunoaște pe Sine în tot ceea ce există și care trăiește în fiecare clipă, cu Conștiență, sacralitatea intrinsecă a Vieții.

În aceste timpuri extraordinare pe care le trăim împreună, am înviat încă odată tradiția atemporală a cunoașterii prin Revelație, prin introspecție și am pus-o la dispoziția tuturor. Am fondat Școala Maestrului Interior și Cărțile Maestrului Interior pentru a împărtăși Cunoașterea și Vindecarea prin Conștiență în cât mai multe forme. Călătoria Inimii este ființa colectivă alcătuită din toți aceia care au trăit vreodată Revelația și au transformat felul în care trăiesc pe această lume. Ea a luat naștere împrejurul nostru și este modul nostru de a înapoia existenței darurile neprețuite pe care le-am primit.

Foarte, foarte mulți oameni s-au împărtășit din această cunoaștere și au luat atât cât au putut fiecare. Dar există un număr de Călători ai Inimii care fac marele pas, uriaș, de la căutători ai Adevărului, Iubirii și Frumuseții, la trăitori ai acestor atribute universale ale existenței, în propria viață. Acest Cerc este spațiul trăitorilor.

Pășind în Cerc trăiești o transformare. Nu mai este despre a ști despre Adevăr, ci despre a-l trăi în propria viață, nu mai este despre a înțelege despre Iubire, ci despre a o  trăi în relațiile vieții tale. Nu mai este despre a administra stările interioare ale ființei, ci despre a le alege și a crea. Acest Cerc este despre Viață, despre cum trăim în fiecare zi, cum gândim, cum relaționăm, cum creăm realitatea vieții. Este despre reconectarea cu Bucuria sacră ce decurge din Conștiență, din percepție, din a simți mai profund și mai vast Viața.

Cercul pe care-l deschidem aici este despre dedicare, despre consacrare, despre a trăi la înălțimea propriului vis despre noi înșine. Este un Cerc de susținere, explorare, cunoaștere, împărtășire și transformare necontenită prin Conștiență. Este un Împreună dedicat Conștienței și o sămânță din care crește Conștiența acestui timp și acestei dimensiuni a existenței.


 

Intră în Cerc

 
 

Ce primești intrând în Cerc

Cercul este un spațiu de transformare interioară necontenită, de cunoaștere și revelație. Este un spațiu de explorare și de vindecare, de susținere reciprocă, de împărtășire și, mai ales, de lucru continuu cu Conștiența. Toți trăim suișuri și coborâșuri, toți avem momente în care uităm Adevărul, Iubirea și Frumusețea vieții, momente de cădere. Acestea sunt momente în care Cercul este neprețuit, prezența celorlalți, conexiunea, spațiul colectiv.

Acest spațiu colectiv pe care te poți sprijini este poate cel mai prețios lucru pe care-l oferă Cercul. Dar este mult mai mult decât atât. Pe orice nivel de Conștiență te-ai afla, în orice stadiu al evoluției tale transcendente, pe orice treaptă a împlinirii viselor tale în dimensiunea orizontală a existenței, Cercul aduce oportunitatea unui salt, a unei transformări. Oricine ai fi, și oricare ar fi provocările tale, Cercul este menit să aducă oglindire, claritate și revelație.

Este cel de-al doilea dar neprețuit al Cercului pentru tine.

Peste acestea, în fiecare lună primești instrumente foarte eficiente pentru susținerea procesului în care te afli în viața ta: meditații ghidate de A&A, un webinar exclusiv dedicat Cercului, articole de-asemeni exclusive, teme de introspecție individuală și accesul direct la A&A atunci când ai nevoie.

Cercul devine cel mai important spațiu al Călătoriei Inimii, principalul beneficiar al emisiei noastre, A&A. Această Comunitate articulată în jurul Centrului, beneficiază de reduceri la workshop-uri, evenimente, programe online, călătorii inițiatice.

Comunitatea este consacrată:

 • trăirii conștiente a vieții, integrării Prezenței în viața de fiecare zi
 • creației conștiente de realitate – a trăi ceea ce vrem să trăim, materializării visului
 • vindecării prin Conștiență -corp, gândire, emoții, relații
 • susținerii procesului personal de transformare
 • Cunoașterii prin expansiunea conștienței – revelație
 • Creativității, conexiunea cu propria viziune
 • Trăirii atributelor fundamentale ale Conștienței - Adevăr, Iubire, Frumusețe, Libertate, Armonie – în propria viață
 • cultivării abundenței – tot un atribut al Conștienței
 • Conștienței în toate aspectele vieții - sănătate, relații, emoții, creații/business, wellbeing

Ce primești ca membru al Cercului:

 • 12 videos - Un video sau webinar exclusiv destinat Cercului pe lună (valoare estimată 360 Euro)
 • 12 meditații audio - O meditație audio pe lună (valoare estimată 1560 Euro)
 • Ambele, video + meditație audio, sunt subscrise unei teme de introspecție
 • 12 articole - Un articol de fond pe aceeași temă (1200 Euro)
 • Un spațiu (grup fb) de împărtășire, de susținere, de conținere, de însoțire (neprețuit)
 • Reduceri între 5-15 % la: workshop-uri, programe online, călătorii inițiatice, retreat-uri, cărți

Valoarea totală – peste 3000 Euro.

Cost participare la acest Program continuu – 555 Euro/an
(posibilitatea de a plăti de două ori pe an)

Oferta acestei seri365 Euro/an, at once, NOW


 

Intră în Cerc

 
 

"Revelația este accesibilă oricui este dispus să renunțe pentru o clipă la identitate. Călătoria Inimii este un parcurs al Revelației despre natura umană și a întregii Creații."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Mărturii

Articole relevante

Copiii – o călătorie de explorare interioară Copiii – o călătorie de explorare interioară

Copiii inițiază potențialul unei călătorii de explorare personală, pentru părinți și îndrumători deopotrivă, un drum intim, îndrăzneț, onest și ferm, de întâlnire a copilului ...

În prag de Sânzâiene În prag de Sânzâiene

Fiecare perioadă a umanităţii, fiecare civilizaţie şi cultură a acestei planete, îşi are propriile mituri, legende şi poveşti. Unele s-au pierdut în negura timpului, altele însă dăinuiesc ...

Călătoria Inimii Maya sau Amintirea adâncă a Atlantisului Călătoria Inimii Maya sau Amintirea adâncă a Atlantisului

2012. Punctul culminant al marii transformări de conștiință se apropie.  De aceea Călătoria Inițiatică a acestui an am făcut-o în Mexic. Yucatan. 32 de exploratori ai conștiinței plus noi, ...

Adu-ți aminte că POȚI! Adu-ți aminte că POȚI!

Există o distanță între ceea ce ești în stare să faci și ceea ce, de fapt, alegi să faci. Și atâta vreme cât va exista această distanță, între ceea ce ești capabil/ă să ...

Relația părinte - copil: Furia Relația părinte - copil: Furia

Copiii din ziua de azi sunt expuși la toate formele de agresivitate: verbală, fizică, emoțională, pe diferite cai: familie, școală, mediu virtual și social în general. Statistici alarmante privind ...

De nepătruns?... De nepătruns?...

Am simțit dintotdeauna că există ceva dincolo de realitatea liniară în care ne construim viețile. Ceva adânc, misterios, fascinant, cumva de pătruns... Cel puțin nu prin mijloacele obișnuite, ...

IUBEȘTE și... lasă-te iubită IUBEȘTE și... lasă-te iubită

„IUBEȘTE  și ...lasă-te iubită.”, își încheie AmmaRa dedicația pe prima pagină a cărții „Contracte Sacre”, parte din proiectul ARIADNA. Cuvinte care au trezit în ...

Universul Conștient Universul Conștient

Ar fi fost de așteptat ca odată cu marile revelații exprimate matematic de Einstein, anume că materia și energia sunt expresii diferite ale aceleiași realități, să schimbe totul în lumea noastră. ...

Viaţa este Bucurie! Viaţa este Bucurie!

Fiecare copil vine în această lume cu daruri unice. Aceste daruri sunt talanţi valoroşi de care el se va folosi pentru a-şi crea Viaţa aşa cum a visat-o.De la prima respiraţie în corpul său plăpând, ...

Instrucțiuni de folosire (XI) Instrucțiuni de folosire (XI)

Să facem cunoștință cu ei! Să ne înțelegem copiii ca o individualitate în Centrul propriului lor Univers, mici Creatori de realitate, căpătând încredere în ei, în propria ...

Cărțile

VINDECĂ VINDECĂ

Cartea de faţă este o strălucită colecţie a înţelegerilor pe care propria experienţă le-a revelat doctorului Servan-Schreiber, reunind perspective şi informaţii de o importanţă vitală pentru bunăstarea ...

HEAL HEAL

Îți poți imagina cum ar arăta întreaga lume dacă ar avea acces la informații care le pot dezvălui adevaratul lor potențial în procesul de vindecare și viața lor ar fi plină de energia ...

Respirația Holotropică Respirația Holotropică

Această carte se constituie într-un omagiu adus lui Stanislav Grof și Christinei Grof și lucrului lor de peste 40 de ani pe tărâmurile explorării Conștiinței. Respirația Holotropică a contribuit ...

Fără Granițe Fără Granițe

Este una dintre cele mai strălucite cărți apărute vreodată sub semnul Maestrului Interior. Ken Wilber este cel mai important gânditor și teoretician al conștiinței american, dar rădăcinile cunoașterii ...

Deplina Conștiență Deplina Conștiență

Starea de Conștiență integrală ne este accesibilă în orice moment. Singurul lucru care ne desparte de această Conștiență deplină este neîncrederea profundă în noi înșine. Această ...