Practica Puterii Feminine

Practica Puterii Feminine

Dacă ai nevoie de susținere, de conținere, de un loc în care să te simți auzită și ascultată, un spațiu în care să-ți dai voie să devii femeia care ești menită să fii, te invit să aduci în viața ta Practica Puterii Feminine. Cu recunoștință, îți mulțumesc pentru tot ce ai adus în Călătoria Inimilor noastre de femei, împreună, prin a ta prezență la oricare din întâlnirile Practica Puterii Feminine la care ai participat de-a lungul anilor. M-aș bucura să te revăd curând, oricând simți să-ți asculți chemarea inimii tale de femeie.  Am pregătit mai multe întâlniri, pentru acest an. Vezi tu cu care rezonezi. Te primesc, cu mare drag.

Simt să-ți readuc aminte, draga mea, că oricât de mult continui tu să-ți spui:mai am mult de lucru cu mine însămi până ajung să fiu femeia conștientă și creativă” nu este deloc așa. Nu mai ai deloc „mult de lucru” cu tine. Ai nevoie doar să-ți reamintești, să-ți dai voie să simți, că totul este deja în tine.

Că a venit momentul să vezi tot ce ai creat până acum în viața ta. Dă-ți voie să simți recunoștință pentru tot ce ai făcut și creat până în acest moment al vieții tale. Multe. Chiar mai multe și mai frumoase decât ți-ai dat vreodată voie să recunoști. Că a venit momentul să te mai poți și bucura de tot ceea ce ai creat, trăit, simțit, înțeles, conștientizat. Că a venit momentul să îndrăznești să-ți simți adevăratul tău potențial pe care, din varii motive - chiar nu mai contează acum - nu l-ai lăsat a se manifesta. Că a venit momentul să-ți simți și să-ți onorezi darurile tale pe care, la fel, din nenumărate motive, nu ți le-ai exprimat în viața ta până în acest moment, dar acum o poți face. Că a venit momentul să simți că poți contribui, cu adevărat, la schimbarea lumii în care alegi să-ți trăiești viața. Renăscându-te pe tine, draga mea, și dându-ți voie să fii Femeie, poți renaște lumea în care îți crești copiii, în care creezi, visezi, trăiești, iubești.

Poți alege să continui a te critica din cauza sentimentului de nereușită, pe care ai pus atât de mult accentul, pentru că așa ai fost învățată, sau poți alege să începi marea schimbare practicând recunoștința pentru tot ceea ce ai reușit deja. Această practică a recunoștinței este miraculoasă, draga mea. Emanând sentimentul de recunoștință naștem bucuria, în ciuda oricărei provocări și dureri prin care am putea trece în acel moment.

Da, în Practica Puterii Feminine, sunt onorată și privilegiată să te însoțesc și să te ghidez către a-ți crea o relație mai sinceră, mai autentică, mai conștientă cu tine însăți. Relația cu tine însăți fiind, de fapt, cea mai importantă relație din viața ta care merită acum cât mai multă atenție. Asta dacă, cu adevărat, îți dorești o schimbare. Și doar schimbând această relație – tu cu tine însăți - poți apoi crea o relație de iubire conștientă cu partenerul tău. Sau, dacă nu ești încă într-o relație de cuplu, poți găsi partenerul potrivit, anul acesta, odată ce te-ai așezat cu încredere în tine însăți.

Da, în  Practica Puterii Feminine, înveți să creezi - simțind bucuria creației - folosindu-te de talentele tale pe care nu mai este nevoie să le ții ascunse. Și, în același timp, descoperi daruri de care nici nu ai fost conștientă până acum că le ai. Dacă simți că poți începe a crea cu bucurie exprimându-te în lume, este pentru că acum ești pregătită.

Nu ești singură, draga mea. Multe femei, cu care am avut onoarea și privilegiul de a lucra, au trecut prin această etapă în care te afli tu acum. Multe dintre ele au integrat, în dimensiunea realității lor zilnice, această Practică a întrupării Puterii Feminine creative și așteaptă, cu mare drag, să împărtășească cu tine din propria lor experiență. Cu adevărat, nu ești niciodată singură. 

Ceea ce ne mână pe toate, este dorința lăuntrică de a face o mare schimbare. Cu noi însene, cu relațiile noastre de iubire, de prietenie. O schimbare în felul în care ne creștem copiii. O schimbare, poate, în ceea ce numim „job”. O schimbare în felul în care ne exprimăm. Pe scurt, o schimbare majoră în viața noastră.

Propria mea dorință de schimbare a început cu mulți ani în urmă, dar a căpătat formă abia după o primă experiență holotropică, o experiență de conștiință extinsă, în care m-am renăscut pe mine... femeie. După acea experiență am început să mă accept, să mă recunosc, să mă onorez și, mai presus de orice, să mă iubesc ca și femeie. Să-mi iubesc corpul și să-l ascult. Să-mi urmez intuiția feminină recunoscând-o ca pe o adevărată sursă de putere. Nu a fost mereu ușor. Au fost multe încercări, dureri și suferințe, multe căderi și îndoieli, multe provocări și lecții din care am învățat.

Puterea cu care am creat până în acel moment – acea primă experiență holotropică - a fost, mai degrabă, o energie modulată cu atribute pur masculine. A o nega însă ar fi însemnat să mă neg pe mine cea care am fost până la acea experiență. Am înțeles importanța acceptării acelei forme de energie masculină, în mine și în lumea în care trăim, dar am simțit că, în cazul meu, aveam nevoie să învăț a-mi modula energia folosindu-mă de atribute pur feminine. Și, încet, încet, de-a lungul ultimilor ani, această nevoie de energie feminină am început a o regăsi în multe colțuri ale lumii pe unde am tot hălăduit și în multe Cercuri Sacre în care am participat.

Dacă în Centrul Călătoriei Inimii consacrarea noastră este: a ne trăi viața cât mai conștient, în Centrul Ființei mele, în inima mea de Femeie, consacrarea este: Fie să îmi trăiesc viața cât mai conștient, în Prezență și Bucuire, în Încredere și în Iubire, renăscându-mă și veșnic recreându-mă pe mine însămi din Puterea mea Feminină. Și pentru a face asta am nevoie să practic, zilnic, Puterea Feminină. Așa s-a și născut, de altfel, Practica Puterii Feminine. Din dorința mea de a împărtăși cu tine, și cu voi toate, propria mea experiență de renaștere, de recreare permanentă. Sunt conștientă acum că este un proces care va dura întreaga mea viață și acest lucru nu mă mai sperie ci, dimpotrivă, trezește în mine bucuria de a mă putea recrea mereu și mereu și mereu.

Am lucrat cu mii de femei în ultimii 17 ani de la acea experiență de care am menționat mai sus.

Vă mulțumesc vouă tuturor celor care ați adus energia și prezența voastră în Călătoria Inimii, în călătoria inimilor noastre de femei. Împreună cu voi am rafinat această Practică pentru care vă sunt profund recunoscătoare.

Dacă simți că acum ești pregătită să faci o schimbare majoră în viața ta atunci ai nevoie să:

 • spui un mare DA și să te angajezi că-ți poți exprima în lume darurile tale unice (chiar dacă acum nu știi, cu claritate, care sunt acelea. Sau, dacă le știi, poate că nu știi cum să le manifești încă). Împreună, în Practica Puterii Feminine, creăm spațiu pentru a învăța să ne manifestăm darurile și să ne rostim adevărul;

 • îți aduci claritate asupra a ceea ce înseamnă pentru tine Practica Puterii tale Feminine. Eu doar împărtășesc cu tine din experiența mea de viața și din lucrul meu cu atâtea femei de-a lungul multor ani;

 • îți dai voie să simți că nu ești, niciodată, singură. Că suntem toate în acest proces de devenire. Și că, de fapt, nu avem „mult de lucru” cu noi însene ci, mai degrabă, avem a ne da voie să fim. Atât. Să fim.

Mereu le spun celor împreună cu care creez că suntem mult mai mult decât ne-am putut vreodată imagina. Orice ne putem imagina este, întotdeauna, bazat pe experiențele trecutului nostru. La fel, îndrăznesc să-ți spun și ție acum, draga mea, ești mult mai mult decât ți-ai dat voie să fii. Și, te rog, nu îți spune că ar trebui să fi citit nu știu ce cărți sau să fi urmat nu știu ce cursuri sau să fii la cine știe ce nivel pentru a intra în această Comunitate pe care am creat-o. Nici vorbă. Nu asta contează pentru mine, și nici pentru cele care sunt deja în Practica Puterii Feminine. Ești, cu adevărat, mult mai mult decât crezi, sau ai crezut vreodată, că ești. Pentru mine, AmmaRa, ceea ce contează cel mai mult este dorința ta arzătoare de a spune DA și de a te deschide în fața Puterii tale Feminine. Și mai contează pentru mine alegerea ta, angajamentul tău, de a practica această putere. Practica Puterii Feminine, din Călătoria Inimii, îți pune la dispoziție un cadru în care te poți simți conținută, susținută, ghidată la nevoie, ascultată, respectată și iubită. Creăm un cadru în care tu să te poți exprima cu sinceritate, din adevărul tău, să-ți manifești potențialul maxim care a zăcut, atâta vreme, adormit în tine.

Adevărul este că manifestarea acestui potențial, draga mea, nu se poate rezuma doar la a participa la Călătoriile sub marca Practica Puterii Feminine (fie că este vorba despre Călătoriile cu durata de o zi / de 3 zile sau de marele Retreat în natură - Anam Cara - pe Colina Lunii la magică sărbătoare de Sânziene) ci, așa cum am scris mai sus, este un proces care va dura întreaga ta viață. Însă, orice Călătorie la care alegi să participi, reprezintă deja un imens pas în procesul tău de transformare. Și în oricare Călătorie alegi să investești atenția și energia ta, dă-ți voie să simți că este cea mai benefică investiție pe care o poți face pentru tine însăți în acest moment al vieții tale.

Puterea Feminină este deja în tine. Eu doar te ajut să-ți readuci aminte și s-o scoți la suprafață manifestând-o apoi în viața ta. Și, astfel, să-ți aduci propria, unica, ta contribuție la schimbarea lumii.

Cu bucurie și cu mare încredere în alegerile tale, te încurajez să introduci în viața ta Practica Puterii Feminine.  Și, ÎMPREUNĂ, să naștem o nouă lume în care să ne creștem copii și în care să ne bucurăm mai mult, să iubim și să ne iubim mai mult. Te invit să te alături nouă și, împreună, să învățăm a cultiva pacea lăuntrică pentru a putea manifesta apoi în exterior. Lumea în care trăim are nevoie de pace. S-o emanăm, draga mea, trăind-o mai întâi în interiorul nostru.

Cu recunoștință

 

 

Practica Puterii Feminine
2020
Anam Cara- Retreat
23-28 iunie

se amână pentru o dată ce va fi anunțată ulterior

1975 lei

Înscrie-te  AICI

Am avut nevoie să învăț să mă mor și să mă renasc. Și nu o dată ci de foarte multe ori. Am avut nevoie să învăț să mă vindec, să mă conțin, să mă ascult, să mă urlu, să mă las, să mă cobor adânc în mine, să mă înalț, să mă strălucesc, să mă scufund în nebunie, să mă minunez de simplitate, să mă îngrozesc de cât de puternică este dorința de moarte fizică, să mă închid – sperând că mă separ de tot doar pentru a descoperi că nu sunt niciodată singură, să mă simt cum că n-aș exista dacă nu sunt în „a face”, să mă îngenunchez în fața puterii vindecătoare a momentului prezent, să mă nasc din recunoștință binecuvântând miracolul de a fi venit pe lume în trup de femeie și să mă re-creez remodelându-mi, mereu și mereu, viața.

În toate acestea n-a fost vorba doar de vindecare și de transformare ci și de curajul de a fi eu, așa cum sunt, și de a mă rafina și a mă șlefui cu fiecare emoție, cu fiecare trăire, cu fiecare experiență, cu fiecare relație, cu fiecare despărțire. Viața este, da, un extraordinar dans și o permanentă inițiere de-mi dau voie să mă deschid în fața Existenței și a tot ceea ce are să-mi ofere.

Am trăit, de multe ori, experiențe care m-au forțat să mă cobor foarte adânc, în cea mai profundă rană dinlăuntrul meu. Acolo unde am avut de ales. Ori să mă las să mor, fizic, copleșită de a ei forță. Ori s-o privesc direct în fața, s-o ascult, și s-o îmbrățișez, cu încredere că se liniștește și că a mea iubire o vindecă.
Și, indiferent cât de greu a fost de fiecare dată, am apelat mereu, înlăuntrul meu, la energia Cercului Sacru Anam Cara. Până de curând, un cerc intim și foarte apropiat mie. Însă am ajuns să simt că am nevoie a mă deschide și a simți în mine toate femeile lumii ca fiind suflete Anam Cara. Suntem toate conectate, într-un fel magic. Un lut comun ne unește. Oricât de greu și de dureros mi-a fost, de multe ori, am reușit de fiecare dată să simt magia vindecătoare a energiei feminine, unită într-un sacru împreună. Profundă recunoștință, eman către voi acum, Femei, Zeițe, Prietene, Surori, Suflete Anam Cara din întreaga lume.

Am învățat să mă preumblu în lumile lăuntrice, în bezna beznelor, și să am încredere că mă întorc, mai puternică – de fiecare dată, mai luminoasă, mai încrezătoare, mai liberă de vechi condiționări și limitări.

Această încredere, luminozitate, libertate, conținere întru iubire și adevăr și frumusețe, intenționez să împărtășesc din nou cu tine, la vară, în tradiționalul

Retreat Anam Cara pe Colina Lunii

O practică spirituală în inima vieții mele de zi cu zi – care vine, de multe ori, cu multe provocări, cu alunecări în griji și îndoieli – pare să fie aproape imposibil de urmat. Și, totuși, doar continuând, cu încredere mereu, pot simți profunda transformare.

Dacă ani la rând, în a mea tinerețe, mi-am dorit să mă fi născut băiat, în ultimii 18 ani am învățat să recunosc binecuvântarea de a mă fi născut în trup de femeie. Și mă simt binecuvântată să am mereu în jurul meu femei minunate, curajoase, care-și extrag forța din vulnerabilitate și sensibilitate. Practica Puterii Feminine am creat-o împreună cu ele. Chiar și când mă aflu în momentele mele de solitudine, de introspecție, de ascultare lăuntrică și de creație interioară, simt forța și grația, încredere și determinarea, cu care voi femeile de pretutindeni, în felul vostru unic, continuați să hrăniți Comunitatea macro a puterii feminine renăscute. Simt miezul fierbinte al lutului nostru comun Anam Cara. Iar Cercul Sacru, pe care-l naștem în fiecare vară, în prag de magică sărbătoare a Sânzienelor, pe Colina Lunii, este o manifestare a acestor sentimente și simțiri.

Onorând energia lutului comun, Anam Cara, continuu tradiția. Împreună, ne dansăm întru a noastră putere feminină și la vară, pe Colina Lunii. Sacra și frumoasa și eterna, ancestrala, Colină a Lunii care ne primește cu ale noastre nevoi, dureri, îndoieli, dar și cu al nostru curaj de a merge mai departe – în ciuda oricăror provocări, cu al nostru angajament de a obține mai multă claritate și de a hrăni încrederea în puterea noastră creatoare.

Oferă-ți acest Dar, dragă Anam Cara.

 

AmmaRa

Elena Francisc-Țurcanu - Psiholog și Terapeut Transpersonal, Ghid în călătoriile de expansiune a conștiinței și Mentor pentru cei aflați în procese de transformare psiho-spirituală. Creează și susține workshop-uri de Dezvoltare Personală Integrală. A structurat și sintetizat orientări importante în Calea Maestrului Interior precum:  Practica Puterii FeminineDansul Inimii, Respirația Inimii, Atingerea Terapeutică Integrală. Pasiunea sa este lucrul cu energiile vitale și corporale, ca oglindă a întregului Corp de Conștiință, în scopuri de vindecare și transformare interioară. Organizează Retreats în Natură fiind o mare iubitoare a naturii, a plantelor și animalelor.

Este un Maestru al lucrului cu energiile rafinate ale Ființei, Învățător și Vindecător Holistic.

A studiat cu Richard Moss, Tony Robbins, John Welwood și Stanislav Grof și a adus în România Respirația Holotropică.  Împreună cu Horia Francisc-Țurcanu a dus această abordare (Respirația Holotropică) pe un nou nivel de profunzime a experienței și a integrat-o în Școala Maestrului Interior. Vocația sa este lucrul cu dimensiunea Feminină a Existenței, crearea de Comuniune și Comunitate ca mijloace de transformare colectivă a experienței umane. Ghidează sesiuni de explorare a Conștiinței și de vindecare personală și de grup.

Oferă Life Coaching sessions atât în România cât și în afara țării. A scris numeroase articole pe teme de psihologie experiențială, dezvoltare personală și spiritualitate, susține conferințe, workshop-uri și seminare pe teme de expansiune a Conștiinței și transformare spirituală.

Este Creatorul Editurii Elena Francisc Publishing și al Asociației de Terapii Transpersonale. 
Înainte de a crea împreună cu Horia Francisc-Țurcanu Călătoria Inimii a fost Redactor-Șef al revistei internaționale - COSMOPOLITAN - ediția Românească

 

”Călătoria umană este un act constant de transfigurare.”

Valurile schimbărilor majore curg necontenit în viața mea invitându-mă să hrănesc încrederea, să rămân deschisă și în recunoștință pentru tot ceea ce trăiesc acum. Încrederea este o cheie fundamentală și pentru tine, indiferent care sunt provocările prin care treci tu acum, dragă Femeie. Iar sentimentul de recunoștință și atitudinea deschisă le simți din prima clipă de cum pășești pe carnea colinei ce-ți dezvăluie, cu blândețe, misterul reliefului tău interior. Dacă ești cât de cât ca și mine, cu siguranță și tu ai nevoie să iei puțină distanță față de tot ceea ce trăiești acum. Și de acolo să-ți privești altfel propria realitate. Avem nevoie, femei fiind, de a ne oferi momente de evadare din jungla urbană și de comuniune fecundă cu Mama Pământ.

„Avem nevoie să păstrăm ritmul vocii și dorințelor noastre de lut.”

Trupurile noastre de femei tânjesc să guste spațiul unde nu mai simțim separarea dureroasă între vizibil și invizibil, între timp liniar și eternitate, între uman și divin, între interior și exterior.

În acest spațiu sacru te invit acum. Un spațiu sacru unde, împreună, ne putem strecura cu blândețe și recunoștință în propria noastră natură de femei. În pântecul străvechi de pe Colina Lunii – ancestrală și eternă - și soră cu Dealul Zmeului. Pare că este doar sus, printre nori, la 1100m altitudine și, totuși, atât de în profunzime. În mijlocul unui Parc Natural, între Cetățile Dacice, în teritoriul străvechi și sacru al Călătoriei Inimii. Printre păduri de Mesteceni și de Fagi. Salamandre. Pârâuri limpezi, nori curgători, lumina răsăritului ce aduce noi posibilități și apusuri de Soare în culorile Universului. În locul în care ne permitem să ne abandonăm în brațele unei lumi invizibile cu ochii minții, dar atât de perceptibile cu ochii inimii. Locul în care te simți Acasă și în care tu te renaști cu fiecare Respirație Conștientă.

Retreat Anam Cara pe Colina Lunii

înseamnă

Practici și Perspective noi împărtășite din Adevăr și Autenticitate.

Detoxifiere și hrană sănătoasă.

Revelații, Conștientizări și Răspunsuri după care am tânjit.

vindecări miraculoase și oglindiri și provocări.

ascultare și liniște și conținere

Reflexologie,

bucurie și dans plin de iubire

Mama Pământ și Natură și pădure și apusuri și răsărituri.

Renaștere întru putere feminină, prin practica prezenței.

Prietenie.

 

O abordare Integrativă

Așa cum Atingerea Terapeutică pe care o oferim la Centrul Călătoria Inimii este una Integrală, tot la fel și acest Retreat. Este holistic. Un Retreat Integral, oferind nu doar ceva temporar, un plasture, ci practici cu care îți poți simți fiecare zi din viața ta precum un adevărat rit de trecere.

Tot ceea ce sunt eu acum - toată experiența mea de viață, de femeie și, mai ales, practici care pe mine m-au ajutat, m-au susținut, atunci când mi-a fost cel mai greu și mai dureros – pun din toată inima și cu o atitudine deschisă și plină de iubire în acest

Retreat Anam Cara pe Colina Lunii

Ce îți oferă acest Ritual?

Retreat Anam Cara pe Colina Lunii îți oferă oportunitatea unică de a descoperi puterea tăcerii ca adevărata sursă creatoare din tine și de a asculta cu atenție, vocea blândă și tandră a inimii tale. Aici - prin Respirație Conștientă, Mișcare, Dans, Detoxifiere și hrană vie, Masaje și Reflexoterapie, incursiuni în Universul tău lăuntric, Ceremonia Bătrânului Foc Sacru, Ritualul de purificare în Uterul Mamei Pământ, prin meditație la apus de soare și momente de solitudine - găsești conexiunea adâncă ce există între Corpul tău de Femeie și al tău Suflet.

Un Ritual al întrupării Puterii Feminine creatoare care este precum o Călătorie de celebrare. O Călătorie de reîntoarcere la bucuria vieții în care te călăuzesc...

 • de la confuzie la claritate asupra Viziunii tale, asupra Vocației tale în această viață
 • de la „nu pot”, „nu merit”, „nu sunt suficient de bună”, „nu îmi place corpul meu”, la întruparea - prin Practică - a Puterii Feminine Creatoare
 • de la auto-falsificare în numele celorlalți, la autenticitate, bucurie și libertate
 • de la singurătate la Prezență și Încredere că a ta energie schimbă lumea
 • de la prizonieratul în minte la intuiție și la înțelepciunea naturală a Feminității tale
 • de la băltirea în obiceiuri vechi la a fi Creatoarea propriei tale vieți și propriul tău Maestru, remodelându-ți destinul așa cum dorești cu adevărat
 • de la înghețare în rolul de victimă la a-ți folosi tragediile, printr-o alchimie interioară, pentru a te deschide autenticității, rezilienței și bucuriei de a trăi pe deplin viața
 • de la credințe limitative către un blueprint pentru o nouă viață
 • de la încremenire în mediocritate la întruparea principiilor de succes 

 Îmi ocup locul în Cercul Sacru al Feminității

2020
Anam Cara- Retreat

 

Un cuvânt de la AmmaRa:
ÎMPREUNĂ

Valurile schimbărilor majore curg necontenit în viața mea invitându-mă să rămân deschisă și în recunoștință pentru tot ceea ce trăiesc acum. Uneori simt că dacă m-aș închide în fața durerilor aș muri. Așa că, aleg să rămân deschisă. În curgere și transparență. Și în încredere. ÎNCREDERE.

Deși multe schimbări și multe transformări am trăit de-a lungul vieții, rămân mereu și mereu uimită de tot ce continuu să-mi ofer în această aventură. Viața!

În propria mea Călătorie m-am întâlnit cu cele mai întunecate zone ale ființei mele și, de fiecare dată, am avut mereu curajul să împărtășesc despre ele pe măsură ce am fost pregătită. A împărtăși este esențial pentru mine. Și de aceea îi invit mereu să împărtășească pe cei din Comunitatea Călătoria Inimii.

Vă mulțumesc, Femei și Zeițe, pentru rostire și împărtășire! Curajul vostru de a vă arata așa cum sunteți ajută enorm în proces colectiv al transformării noastre. 

Însă, deși cred foarte tare în energia Comunității, sunt foarte conștientă, dragele mele Femei și Zeițe, cât este de important să învățăm să ne conținem și singure, cu compasiune și iubire, vulnerabilitățile, zonele sensibile, părțile fragile. Precum o sămânță fragilă și delicată ce tocmai a încolțit și îndrăznește timid să urce, încet, dar sigur, spre lumină, tot așa avem și noi nevoie să ne oferim momente de protecție în perioada noilor începuturi. 

Și a ne renaște pe noi înșine ca Femei, este o etapă fragilă, sensibilă, în care avem nevoie de protecție. Nimeni nu ne-a învățat să ne oferim noi singure protecție. Învățăm acum. Împreună.

În Practica Puterii Feminine poți învăța cum este să te simți protejată și cum îți poți oferi tu singură protecția de care ai nevoie.

 

În propria mea sămânță delicată a schimbării, am întâlnit deja un imens întuneric. Am întâlnit durere și rezistență. Dar am continuat, cu încredere, și am dat la o parte multe. Multe. Înțelesurile au curs. La fel și revelațiile și conștientizările. Uneori cu blândețe, alteori cu furie. Uneori am simțit că mor. Alteori, cum renasc din propria-mi cenușă. Acum mă simt, împreună cu al meu trup de femeie împlinită, în mijlocul acestor mari schimbări, ascultând curgerea transformărilor.

Mi-am lăsat viziunea despre viitor să se odihnească în creativitatea acestui moment prezent, mereu înfloritor. Acum. Acum. Acum! M-am ancorat pe mine însămi în simțirea acestei perioade de transformare care ascunde în ea o imensă oportunitate de a trăi cu totul și cu totul altfel decât până acum. Deschisă în fața curgerii vieții și mereu surprinsă de spontaneitatea Dansului Inimii mele care mă invită să descopăr părți noi din mine însămi, pe care n-am îndrăznit să le vizitez până acum. Descopăr sentimentul de ACASĂ în mine însămi. Cu mine însămi în această nebunie pe care o trăim toate, în această frumoasă nebună lume pe care am construit-o noi însene și pe care, iată-ne, o creăm din nou. Naștem o nouă lume. Simt acest lucru în adâncul Inimii mele. 

Avem nevoie, dragele mele, mai mult decât oricând, să ne susținem între noi femeile mai ales atunci când suntem în tranziții majore în viața noastră. Iar acum este o asemenea perioadă de tranziție.

Toate avem nevoie de momente în care să lăsăm ca totul să se așeze, să ne ascultăm, să ne conținem, să se simțim. În Practica Puterii Feminine pe care am creat-o, împreună cu voi, ne întâlnim, în primul rând, pentru toate acestea. Pentru ascultare, conținere, simțire, rostire. Pentru a gusta magia de fi Femeie recunoscută printre femei.

Dacă experimentezi propria ta tranziție chiar în această perioadă, este un privilegiu pentru mine să te însoțesc și să-ți fiu martoră activă la procesul tău de transformare. Mă bucur că-mi dai voie să te susțin și să te ghidez în ceea ce poate fi cea mai sacră inițiere: a deveni Femeie sau, mai degrabă, A FI Femeie!

Vara, pe Colina Lunii - ce are drept inimă o vatră în care arde Bătrânul Foc Sacru, ne transformăm vechea identitate. 

ÎMPREUNĂ.

Relatia cu mine însămi - Cel mai magic și mai frumos dar

Pentru mine a fi în Comunitatea Practica Puterii Feminine înseamnă recunoasterea și împlinirea unui vis străvechi de apartenență la un Cerc de femei. I-am dat glas odată cu îmbărcarea în Călătoria de 9 luni din 2015, iar apoi a urmat cea din 2016 în rolul de Ambasadoare a acestei frumoase Comunități. A fost o perioadă în care susținerea și conexiunea trăite m-au însoțit în drumul către Centrul Fiintei care sunt. Cel mai magic și mai frumos dar pe care l-am primit este relatia cu mine însămi. Cu fiecare Seară și experiență, m-am reconectat blând cu corpul meu, emoțiile mele și conținuturi vechi și profunde. M-am reîntors la curgere și încredere, la răbdare și conținere, la ascultare interioară. M-am reconectat cu ritmul meu interior într-o profunzime încă neaccesată până atunci și am trăit bucurie și plăcere și senzualitate, în timp ce realitatea exterioară cutremură serios multe aspecte ale Femeii care sunt. Mi-am simțit vulnerabilitatea și enorma putere care vine din deschidere și acceptare, m-am reconectat cu intuiția, visul și creativitatea.
Divina   mai mult

Cărțile Feminității

Mi-au plăcut de când mă ştiu cărţile. Până să prind gustul cititului, mă jucam cu cărţile de joc. Astfel că atunci când am descoperit aceste cărţi ale feminităţii, este uşor de înţeles plăcerea şi bucuria mea. De atunci mă joc cu ele ori de câte ori am nevoie de o îndrumare interioară şi mă las purtată de instinct când simt să le consult.
Manuela   mai mult

Magia Feminității

Simțirile mele sunt amplificate după această călătorie de reîntregire și renaștere a ființei mele - Practica Puterii Feminine - Retreat Anam Cara. Mă surprind simțind foarte puternic Femeia din mine. Este un sentiment nou. Mă simt binecuvântată și îmi dau seama cât de mult sunt iubită pentru că mi s-a dat ocazia să vin Femeie în aceste timpuri.
Cristina   mai mult

Puterea feminină, puterea blândeții

Îmi reamintesc … închid ochii și sunt cu picioarele goale în iarba în nemișcare sau în dans, ori în penumbra plină de mister a unei Tâmple, ori în cercul de femei-sfere respirând luminate de focul transformărilor…deschisă pentru a fi privită și privind cu receptivitate...Cândva sufletul meu a simțit sete de asta, nu știam pe atunci forma a ceea ce ar fi fost acea plasă de conexiuni și de susținere după care tânjea sufletul meu...îmi veneau gânduri despreșezătorile din trecut, despre triburile în care femeile evoluau într-o comunitate cu alte femei...iar de atunci, de la acel moment de dor după ceva ce nuștiam ce ar fi, experiențele au început să curgă în această direcție.
Olivia   mai mult

Zile de neuitat

Zilele petrecute împreună au fost de neuitat! Au fost zile cu multe conștientizări, în care am întâlnit femei minunate și foarte curajoase (vă admir!!!), am făcut lucruri care erau pe to do list in this life (am mers pe râu în jos și în sus în picioarele goale, am stat la confluența dintre 2 râuri de munte, am mers pe munte în picioarele goale, m-am spălat cu roua care mirosea amețitor a fân și cimbrișor, am privit apusul soarelui) și...AM SIMTIT.
Lavinia   mai mult

Călătoria către a redescoperi Femeia care sunt cu adevărat

După această Călătorie, mă văd, mă recunosc, mă simt femeie puternică și vulnerabilă în același timp, frumoasă, curgătoare, purtătoare de mistere și sensuri vechi, creatoare/născătoare, plină de bucurie,de încredere, de recunoștință, în joc/ dans/ curgere/ conștiență. Îmi simt altfel corpul, mai conștient, îl onorez și îl accept fără judecăți (sau oricu cu mai puține decât înainte). Am redescoperit ce înseamnă să cânt, să desenez – eu care nu am considerat niciodată că sunt “bună” la așa ceva …dar, surpriză, chiar pot și mă simt excelent când îmi dau voie să mă exprim în aceste noi moduri.
Daniela   mai mult

Redobândirea Puterii Feminine autentice

Cu ceva timp în urmă credeam că a fi femeie înseamnă să mă căsătoresc, să am copii, să am grijă de familie... Prima dată când am auzit să mă pun pe mine pe locul întâi mi s-a părut o dovadă de egoism, dar și o uşurare lăuntrică. A fost un întreg proces până să înţeleg ce înseamnă să mă pun pe locul întâi. Înseamnă să fiu în contact cu corpul meu, cu energia mea, cu emoţiile mele, cu gândirea mea, să-mi retrag atenţia în interior...
Laura S.   mai mult

 

  

"Ne trăim viața în mii de roluri și aspecte aparent contradictorii. Maestrul le recunoaște și le cuprinde în sine. Ele se liniștesc precum copiii în brațele mamei. Un nou mod de a crea devine posibil."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Newsletter

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Mărturii

Articole relevante

La Lună Nouă, pentru tine Femeie. La Lună Nouă, pentru tine Femeie.

Provocări ne vin din toate părțile, în aceste vremuri pe care le trăim acum. Pare că nici nu mai știm ce ne aparține și ce nu, ce să ținem și la ce să renunțăm. Ne întrebăm, fiecare în ...

Respirație. RITM. Renaștere Respirație. RITM. Renaștere

Dansând cu valurile, dansând cu stelele, dansând cu nisipul și cu norii, dansând cu ploaia, dansând cu păsările cerului, dansând cu Luna Plină și apoi cu Soarele ce se pregătea ...

Nunta, la mijloc de călătorie Nunta, la mijloc de călătorie

Luna martie ne aduce sfârșitul iernii și ne promite primăvara. Acest început de martie, la mine este cu mare bucurie și cu multă recunoștință pentru tot ceea ce trăiesc în aceste zile. ...

30 de zile de Vindecare și Transformare 30 de zile de Vindecare și Transformare

Dacă simți în tine acum nevoia de a deschide mai larg porțile percepției și ale creației conștiente de realitate... Dacă simți în tine acum nevoia de a-ți re-crea viața aducând în ...

Dragoste și Trezire Dragoste și Trezire

Iubirea este conexiune, este curgere și fluiditate, este desființare a barierelor și a identității, este comuniune și dizolvare a separării. Pe de-altă parte experiența umană a separării, a identității, ...

O zi de liniște și tăcere O zi de liniște și tăcere

O zi de liniște, așezare și tăcere, cadou de ziua mea. Un dar prețios ce mi-a permis să mă așez, să mă simt și, în același timp, să continuu a simți profunzimile legăturilor dintre noi toți. ...

Sângele Magic. Manifestarea unei Stări de Conștiință Extinsă Sângele Magic. Manifestarea unei Stări de Conștiință Extinsă

În adâncurile întunecate ale fluidelor menstruale și a sângelui nașterii își are casă esența vitală a celei mai feminine forme de energie spirituală. Concentrată și profund ...

Ascultă-ți inima, Femeie! Ascultă-ți inima, Femeie!

Cele mai multe porți și mai importante din viața mea le-am deschis doar așa - ascultându-mi inima. Indiferent cât de ilogic, irațional, nebunesc părea pe moment. Am spus DA și am ascultat-o. Inima. ...

Meandrele schimbării Meandrele schimbării

Cele mai provocatoare momente ale anului, pentru mine, au fost când mi-am dat seama că nu pot accepta, cu ușurință, „relele” lumii, agresivitatea și violența și mizeria, existente în ...

Cu privire proaspătă, acum Cu privire proaspătă, acum

După săptămâni de combustie transformatoare, zeița iubirii – Venus - poate fi acum văzută ca și Luceafăr de dimineață, aducând lumina. Multe cele ce țin de a noastră inimă ajung, în ...

Cărțile

Anam Cara Anam Cara

Frazele acestei cărți nu aparțin lui John O’Donohue, el este doar un aspect, scribul încarnat al acestei curgeri, ci Sufletului său, cel conștient de conexiunea profundă cu tot ceea ce există, ...

ELIBERAREA DIN FRICĂ ELIBERAREA DIN FRICĂ

  Cine a cercetat mai adânc profunzimile sufletului ştie că nu ura ci frica este opusul iubirii. Frica, ca închidere în sine, ca zid ridicat în jurul unui eu mic, limitat, neputincios, ...

Stima de sine Stima de sine

Pentru copiii noştri suntem un fel de oglinzi. Felul în care noi reacţionăm influenţează imaginea pe care copii şi-o formează despre sine. Suntem reperele cu ajutorul cărora ei se construiesc pe ei ...

Iubește ceea ce este Iubește ceea ce este

De-a lungul crizei de transformare Byron Katie a căzut adânc în întunericul depresiei, străbătând calea amară a disperării, pentru ca Revelația să survină brusc, într-o dimineață ...

Dragoste şi trezire Dragoste şi trezire

Transformarea profundă de conştiinţă prin care trece omenirea ajunge la punctul său cel mai dureros. Crize de toate felurile izbucnesc la nivel planetar, dar toate sunt expresia crizei interioare de transformare ...