Călătorie a Inimii cu Dr. Richard Moss

Mandala Ființei - Trezirea la Măiestria Interioară

Conferință & Workshop

HEFTHEFT: Richard Moss sau Dizolvarea surselor suferinței

Doctorul Richard Moss va fi din nou oaspetele Călătoriei Inimii în România și se va afla la centrul unei Călătorii magistrale de Conștiință, care cuprinde o Conferință și un Workshop. Este cel mai semnificativ eveniment al anului 2017 în ceea ce privește explorarea terapeutică și ontologică a stărilor extinse ale Conștiinței, și în același timp un eveniment care vine să consolideze abordarea centrală a Călătoriei Inimii – Practica Stării de Prezență™. Este o mare bucurie pentru noi HEFT, să-l avem din nou aici pe Richard Moss, de care ne leagă nu doar o veche prietenie, ci o rezonanță profundă a ceea ce suntem și facem, căci Consacrarea noastră este aceeași: a transforma lumea în care trăim prin Conștiență, a pune la îndemâna cât mai multor oameni a instrumentelor fundamentale de eliberare și transformare interioară. Fiecare om care ajunge să trăiască la adevăratul său potențial, schimbă lumea. Richard Moss este unul dintre Maeștrii contemporani care contribuie la marea schimbare de Conștiință a Umanității și de aceea rezonează perfect cu Călătoria Inimii... citește mai mult

Am creat acest spațiu numit Călătoria Inimii pentru EXPERIENȚA de Conștiință, din convingerea profundă că numai trăirea directă a adevărului despre Sine ne poate schimba cu adevărat felul în care trăim. Edităm Cărțile Maestrului Interior și scriem articole pentru a susține teoretic acest demers de trăire directă. În centrul tuturor experiențelor noastre sunt mijloacele simple ale expansiunii de Conștiință care derivă din Practica Stării de Prezență ca poartă de expansiune a percepției. Richard Moss este unul dintre pionierii cei mai faimoși ai lucrului cu Starea de Prezență, iar abordarea sa centrală, numită Mandala Ființei™ a căpătat o notorietate planetară datorită eficienței și simplității sale geniale. Astfel, cu greu ne putem imagina un terapeut și o abordare întemeiată pe stările extinse ale Conștiinței mai potrivite cu ceea ce este Călătoria Inimii, decât doctorul Richard Moss. Este un practician desăvârșit iar abordarea sa, Mandala Ființei (Mandala of Being) este rezultatul anilor de experiență personală. Lucrările sale, la loc de cinste printre Cărțile Maestrului Interior au aceeași sursă: experiența personală cu stările extinse ale Conștiinței.

Tema pe care el a ales-o pentru această Călătorie este perfect acordată cu fluxurile majore ale Conștiinței umanității acestui moment: Măiestria Interioară. Trăim timpuri în care tensiunile acestei lumi se manifestă la nivel personal, colectiv și arhetipal. Toate sunt expresii ale acestui proces profund de transformare. Richard Moss și modelul de lucru numit Mandala Ființei vin să pună la dispoziția tuturor mijloacele fundamentale de administrare a stărilor dificile, fizice, energetice, emoționale și mentale cu care ne confruntăm în fiecare zi. Este o cunoaștere experiențială și teoretică neprețuită, cu atât mai mult cu cât curge din energia acestui om extraordinar, a cărui anvergură și profunzime au fost șlefuite pe parcursul a aproape 40 de ani de experiență pe toate continentele și în toate culturile. Puțini oameni au contribuit într-un mod atât de substanțial la transformarea lăuntrică a Umanității precum a făcut-o Richard Moss.

Dincolo de toate titlurile sale academice în medicină, cel mai important lucru care se poate aminti aici despre Richard Moss este experiența de iluminare spontană pe care a trăit-o în anii 7o și care avea să-i schimbe în totalitate viața. După această experiență pe care o descrie în cartea Fluturele Negru, o nouă înțelegere asupra psihismului uman și a naturii profunde a Ființei aveau să-l transforme într-un terapeut, învățător spiritual și practician de anvergură globală. Esența lucrului său se referă la înțelegerea și dizolvarea surselor fundamentale ale suferinței umane și ale conflictelor care provin din identificarea cu judecățile și sistemele de credință și, pe de-altă parte antrenarea capacității de a transcende emoțiile și stările mentale dificile. În centrul întregii sale strategii terapeutice și ontologice stă Starea de Prezență ca mod de conectare cu Maestrul Interior, acel nivel al Conștiinței accesibil fiecăruia dintre noi în parcursul nostru lăuntric.

Calea Maestrului Interior este ceea ce ne unește, ca și Practica Stării de Prezență care stă în centrul acesteia.

Astfel, avem bucuria de a împărtăși cu voi toți prezența lui Richard Moss, care se va exprima pe parcursul a trei zile, printr-o Conferință și un Workshop cu tema Mandala Ființei – Trezirea la Măiestria Interioară.

Această Călătorie de excepție este menită a aduce vindecare, cunoaștere tuturor acelora care simt că sunt într-un punct de transformare al vieții și evoluției lor interioare. Mandala Ființei este un instrument de o simplitate și o flexibilitate extraordinară pentru eliberarea Maestrului Interior și trăirea unei vieți pline de creativitate și bucurie. Cu încredințarea că această experiență se constituie într-un salt colectiv de Conștiință, dedicăm această Călătorie noii Umanități care se naște în fiecare din noi.

 

Richard MossDr. Richard Moss: Invitație la o transformare Interioară radicală

Sunt onorat și bucuros să mă reîntorc în energia Călătoriei Inimii. Este un spațiu de experiență în care lucrarea mea de o viață, Mandala Ființei, este acasă. Mi-au rămas în inimă efervescența, frumusețea, sinceritatea și profunzimea oamenilor care au participat la ultima noastră Călătorie. Împărtășesc aceleași valori și aceleași idealuri cu voi, exploratori ai conștiinței și călători ai Inimii, dintre care cea mai importantă este aceea că stă în puterile noastre să ne schimbăm viața și pe noi înșine și astfel să creăm o nouă lume. Aceasta este Măiestria Interioară, iar Mandala Ființei este o Poartă către trezire... citește mai mult

În acest workshop vom explora împreună mijloacele simple de a deveni stăpânii propriei noastre vieți. Cu alte cuvinte vom învăța să lucrăm cu instrumentele Măiestriei Interioare ale cărei chei sunt o minte clară, flexibilă, necontaminată de emoții incontrolabile sau credințe limitative care ne alterează percepțiile și conduc la erori în ce privește alegerile noastre. Vom învăța să rămânem în echilibru oricare ar fi împrejurările vieții, liberi de compulsiune, frică sau condiționări.

Vom descoperi propria noastră autenticitate, adică a fi noi înșine și felul în care acest lucru este sinonim cu Prezența. Starea de Prezență este o relaționare curgătoare, relaxată cu orice situație, în care creativitatea și accesul la resursele interioare este maximum. În același timp inteligența noastră relațională este foarte deschisă și empatică.

Când suntem în Prezență, cunoașterea este directă și completă, nu produsul gândirii. A gândi este un mod esențial al Conștiinței, dar orice moment al vieții noastre este prea complex și interconectat cu tot ceea ce există pentru a fi cunoscut doar prin gândire în întregimea sa. Avem nevoie ca gândirea să devină un instrument al adevăratului nostru Sine care devine accesibil ca experiență în momentele de Prezență.

A funcționa în acest mod al Conștiinței în fiecare zi a vieții noastre, a face alegeri și a crea realitate conștientă din starea de Prezență, aceasta este Măiestria Interioară. Acest workshop este destinat acelora care aleg să devină Maestrul propriei lor vieți în orice dimensiune a acesteia. Administrarea din Prezență a oricărei stări mentale, emoționale, energetice sau fizice este unul dintre obiectivele acestui workshop.

Deasemeni este un workshop destinat terapeuților, psihologilor, educatorilor, celor a căror profesie este coaching-ul sau celor care se află pe diferite poziții de leadership și doresc să aducă Măiestria Interioară în ceea ce fac. Ca terapeut, educator, coach sau leader, prin practica Prezenței devenim transmițătorii acelei stări pe care dorim ca ceilalți să o realizeze. Cuvintele nu sunt suficiente. Ele sunt consecutive Prezenței pe care o emanăm. Prezența este deci o experiență, o trăire și nu poate fi împărtășită doar prin cuvinte. De aceea această Călătorie este de un mare folos celor care doresc să creeze o viață bazată în Conștiență, care să aibă în centrul său adevăratul Sine, și tuturor celor care lucrează cu oameni.

Practica stării de Prezență este o artă de a trăi care începe cu conștientizarea momentelor în care nu suntem prezenți și înțelegerea felului în care mintea rațională ne absoarbe Atenția în afara momentului Acum. La aceasta folosește abordarea fundamentală pe care am numit-o Mandala Ființei.

În acest workshop vom folosi Mandala Ființei pentru a învăța unde pleacă Atenția noastră atunci când pierdem starea de Prezență. Vom lucra la frontierele Conștiinței, acolo unde credințele vechi, limitatoare, inconștiente, poveștile pe care ni le spunem despre noi înșine devin bariere și le vom elibera, recuperând uriașa energie pe care am investit-o în stări emoționale, energetice și fizice.

Mandala Ființei este o abordare originală de auto-investigare care are ca finalitate trezirea la adevăratul și autenticul Sine. Mandala Ființei conduce foarte repede la creșterea frecvenței Ființei în aceste momente de Prezență și aduce autenticitate, creativitate, bucurie și armonie în orice situație a vieții. În acest sens este un instrument al Măiestriei Interioare care transformă relații, carieră, sănătate și spiritualitate deopotrivă.

Lucrarea pe care o vom face împreună este simplă și radicală. Mandala Ființei are ca obiectiv starea de Prezență, dar este un model al Existenței care ne obligă să abstractizăm conținuturile propriei Conștiințe. Astfel, în lucrul cu Mandala folosim memoria și imaginația dar fără a rămâne la nivel exclusiv mental. Mandala lucrează inclusiv cu nivelul corporal, antrenând inteligența somatică. Multe dintre credințele noastre limitatoare au fost somatizate foarte devreme, în copilărie, și sunt protejate psihologic de bariere puternice, care împiedică aducerea lor în lumina conștienței. Dar tocmai aici Mandala Ființei este un instrument redutabil, căci conduce dincolo de aceste bariere. Este nevoie nu numai de alegerea de a face acest lucru, ci și de disponibilitatea de a ne asuma propria vulnerabilitate. E un prag fundamental pe care îl presupune Măiestria Interioară, mai ales pentru aceia care doresc să-i însoțească pe alții ca terapeuți, mentori, educatori sau în leadership. În această Călătorie pe care o vom face împreună vom antrena capacitatea de a fi compasivi, față de noi înșine și față de ceilalți. Cu alte cuvinte capacitățile noastre cognitive sunt importante în acest demers, dar Prezența este fundamentală.

Mă bucur să fiu aici, în România și în Călătoria Inimii, așa cum HEFT au botezat, atât de inspirat, această aventură a descoperirii de sine. Viața fiecăruia dintre noi este o Călătorie a Inimii și a trezirii la Adevărul despre noi înșine, iar Călătoria mea, care a început cu foarte mult timp în urmă, mă bucur să o împărtășesc cu voi.

Vă invit deci la o transformare interioară radicală și la nașterea unui nou mod de A FI. Mandala Ființei este instrumentul acestei transformări, Trezirea este la ce vă provoc în această Călătorie, iar Măiestria Interioară este calea de a trăi la nivelul adevăratului Sine.

Această Călătorie către Măiestria TA Interioară îți oferă:

 • Trăirea directă a sublimului miracol - Conștiința prin experiența Stării de Prezență
 • Claritate asupra diferenței între „a gândi” și „a simți”
 • Mijloace și unelte simple de a putea aduce Starea de Prezență în viața de zi cu zi
 • Eliberare de emoții violente și gândire compulsivă
 • Identificarea și dizolvarea obstacolelor care te împiedică să-ți trăiești Viața în Bucurie și Abundență
 • Reconectarea cu Adevărul tău, cu Autenticitatea ta și cu capacitatea de a-ți manifesta darurile unice
 • Instrumente cu care-i poți ghida pe alții în Starea de Prezență, în scopuri terapeutice, educative, etc.

Cui este destinată această Călătorie:

 • Celor aflați în procese de transformare interioară, crize de transformare psiho-spirituală
 • Celor care doresc să administreze eficient stările dificile ale Ființei, fizice, energetice, emoționale și mentale
 • Celor care doresc să aducă Prezența în diferitele dimensiuni ale propriei vieți, cuplu, profesie, sănătate și spiritualitate
 • Terapeuților, psihologilor, medicilor, educatorilor, consilierilor și leaderilor care doresc o amplificare a sensibilității, empatiei și a conectării la adevăratul Sine

 

Când: Vineri 27 ianuarie 2017, 18.30 - 21.00

Unde: la Centrul Călătoria Inimii

Contribuție: 200 lei

Completează formularul de înscriere

Termen de plată: 2 zile de la data înscrierii

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea efectuării plății

Conferință: Vineri 27 ianuarie 2017, 18.30 - 21.00

Workshop:
Sâmbătă 28 ianuarie 2017, 10.00 - 20.00 (pauză între 13.30 - 15.30) &
Duminică 29 ianuarie 2017, 10.00 - 14.00

Unde: la Centrul Călătoria Inimii

Contribuție: 300 €
Plătibili în lei, la cursul zilei în care se face plata

Completează formularul de înscriere

Termen de plată: 2 zile de la data înscrierii

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea efectuării plății

Carti autor Richard Moss

"Ne trăim viața în mii de roluri și aspecte aparent contradictorii. Maestrul le recunoaște și le cuprinde în sine. Ele se liniștesc precum copiii în brațele mamei. Un nou mod de a crea devine posibil."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Mărturii

Articole relevante

Puterea Vindecătoare a Atingerii Puterea Vindecătoare a Atingerii

Când experimentăm atingerea, o atingere plină de afecțiune, de compasiune, o atingere conștientă, corpurile noastre produc hormonul iubirii – ocitocina. Acest hormon are foarte multe efecte fiziologice, ...

Prima mea Respirație Holotropică Prima mea Respirație Holotropică

A fost în aprilie 2013... Mă întind pe saltea cu un amalgam de emoții și gânduri îngrămădite haotic în interiorul meu: curiozitate, teamă, curaj, frică, încredere, îndoială, ...

Revoluţia Omega-3: acizii graşi hrănesc creierul emotional Revoluţia Omega-3: acizii graşi hrănesc creierul emotional

Fiecare dintre noi are sau a avut împrejurul său un om drag care se confruntă cu cancerul sau depresia. Fiecare dintre noi putem face ceva, pentru noi înșine și pentru cei din jurul nostru, menit ...

Blândul șut motivațional Blândul șut motivațional

Un leac cu puteri tămăduitoare precum un balsam vindecător, ne oferă această Luna Nouă cu eclipsă solară. Dacă ești dispus să renunți la trecut și să pășești în ceva nou, această eclipsă ...

Zbor de vultur Zbor de vultur

Zilele par să semene între ele? Schimbăm aceleași autobuze sau tramvaie zilnic? Mergem pe aceleași rute, bine cunoscute, dar care nu ne aduc prea multă satisfacție? Relații care nu mai au sens. Relații ...

Călătoria Inimii Maya sau Amintirea adâncă a Atlantisului Călătoria Inimii Maya sau Amintirea adâncă a Atlantisului

2012. Punctul culminant al marii transformări de conștiință se apropie.  De aceea Călătoria Inițiatică a acestui an am făcut-o în Mexic. Yucatan. 32 de exploratori ai conștiinței plus noi, ...

Dansul Bucuriei Dansul Bucuriei

Putem, cu siguranță, defini bucuria în multe feluri. O simțim în multe nuanțe și în grade diferite. Uneori, bucuria este o energie expansivă a stării noastre de bine, a dinamismului nostru, ...

Construim. Restructurăm. Manifestăm Construim. Restructurăm. Manifestăm

Despre noi începuturi și despre transformare a tot fost în ultimii ani și indiferent la ce am tot visat dar încă nu s-a îndeplinit, sau ce am început în viețile noastre și ...

2013 - nașterea unei lumi 2013 - nașterea unei lumi

La finalul anului trecut, toată lumea vorbea despre momentul 21 decembrie și despre implicațiile acestuia. Pe cei mulți îi interesa mai curând dacă va veni sfârșitul lumii fizice și dacă ...

Oameni în cușcă Oameni în cușcă

Gratiile sunt făcute din gândire. Iar gândirea e prețioasă, este investită cu valoare de identitate. ”Gândurile mele, părerile mele, perspectivele mele, informațiile mele”. Chiar ...

Cărțile

Cercul Revelaţiei Cercul Revelaţiei

Cercul Revelaţiei este o carte uimitoare şi captivantă care povesteşte istoria extraordinară a unui drum spiritual foarte neobişnuit. Este o carte pe care nimeni dintre aceia care caută Adevărul nu o ...

Mate Lemon Mate Lemon

Mate Lemon - Ceaiul Pur îți conferă o stare de bine, atât pentru corp, cât și pentru minte și spirit. Această infuzie de Yerba Maté din America de Sud, Myrtle australian și ceai ...

Grație și Forță Grație și Forță

Grație și forță este una dintre cele mai tulburătoare cărți pe care le-am citit vreodată, povestea adevărată a unei iubiri care transcende viața și moartea, lumina și întunericul, binele și răul, ...

CÂND IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL CÂND IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL

Trecând peste teama de a fi ridiculizat de colegii de breaslă, peste teama inerentă oricărui cercetător care îndărzneşte să iasă din tiparele rigide ale paradigmei materialiste, cu o superbă ...

Spiritul Shamanic Spiritul Shamanic

SHAMANISMUL este cea mai veche formă de dezvoltare personală, precedând toate religiile şi filozofiile cunoscute. Recent, a revenit în atenţie, manifestând o adevărată renaştere. Conţine ...