Călătorie a Inimii cu Dr. Richard Moss

Mandala Ființei - Trezirea la Măiestria Interioară

Conferință & Workshop

HEFTHEFT: Richard Moss sau Dizolvarea surselor suferinței

Doctorul Richard Moss va fi din nou oaspetele Călătoriei Inimii în România și se va afla la centrul unei Călătorii magistrale de Conștiință, care cuprinde o Conferință și un Workshop. Este cel mai semnificativ eveniment al anului 2017 în ceea ce privește explorarea terapeutică și ontologică a stărilor extinse ale Conștiinței, și în același timp un eveniment care vine să consolideze abordarea centrală a Călătoriei Inimii – Practica Stării de Prezență™. Este o mare bucurie pentru noi HEFT, să-l avem din nou aici pe Richard Moss, de care ne leagă nu doar o veche prietenie, ci o rezonanță profundă a ceea ce suntem și facem, căci Consacrarea noastră este aceeași: a transforma lumea în care trăim prin Conștiență, a pune la îndemâna cât mai multor oameni a instrumentelor fundamentale de eliberare și transformare interioară. Fiecare om care ajunge să trăiască la adevăratul său potențial, schimbă lumea. Richard Moss este unul dintre Maeștrii contemporani care contribuie la marea schimbare de Conștiință a Umanității și de aceea rezonează perfect cu Călătoria Inimii... citește mai mult

Am creat acest spațiu numit Călătoria Inimii pentru EXPERIENȚA de Conștiință, din convingerea profundă că numai trăirea directă a adevărului despre Sine ne poate schimba cu adevărat felul în care trăim. Edităm Cărțile Maestrului Interior și scriem articole pentru a susține teoretic acest demers de trăire directă. În centrul tuturor experiențelor noastre sunt mijloacele simple ale expansiunii de Conștiință care derivă din Practica Stării de Prezență ca poartă de expansiune a percepției. Richard Moss este unul dintre pionierii cei mai faimoși ai lucrului cu Starea de Prezență, iar abordarea sa centrală, numită Mandala Ființei™ a căpătat o notorietate planetară datorită eficienței și simplității sale geniale. Astfel, cu greu ne putem imagina un terapeut și o abordare întemeiată pe stările extinse ale Conștiinței mai potrivite cu ceea ce este Călătoria Inimii, decât doctorul Richard Moss. Este un practician desăvârșit iar abordarea sa, Mandala Ființei (Mandala of Being) este rezultatul anilor de experiență personală. Lucrările sale, la loc de cinste printre Cărțile Maestrului Interior au aceeași sursă: experiența personală cu stările extinse ale Conștiinței.

Tema pe care el a ales-o pentru această Călătorie este perfect acordată cu fluxurile majore ale Conștiinței umanității acestui moment: Măiestria Interioară. Trăim timpuri în care tensiunile acestei lumi se manifestă la nivel personal, colectiv și arhetipal. Toate sunt expresii ale acestui proces profund de transformare. Richard Moss și modelul de lucru numit Mandala Ființei vin să pună la dispoziția tuturor mijloacele fundamentale de administrare a stărilor dificile, fizice, energetice, emoționale și mentale cu care ne confruntăm în fiecare zi. Este o cunoaștere experiențială și teoretică neprețuită, cu atât mai mult cu cât curge din energia acestui om extraordinar, a cărui anvergură și profunzime au fost șlefuite pe parcursul a aproape 40 de ani de experiență pe toate continentele și în toate culturile. Puțini oameni au contribuit într-un mod atât de substanțial la transformarea lăuntrică a Umanității precum a făcut-o Richard Moss.

Dincolo de toate titlurile sale academice în medicină, cel mai important lucru care se poate aminti aici despre Richard Moss este experiența de iluminare spontană pe care a trăit-o în anii 7o și care avea să-i schimbe în totalitate viața. După această experiență pe care o descrie în cartea Fluturele Negru, o nouă înțelegere asupra psihismului uman și a naturii profunde a Ființei aveau să-l transforme într-un terapeut, învățător spiritual și practician de anvergură globală. Esența lucrului său se referă la înțelegerea și dizolvarea surselor fundamentale ale suferinței umane și ale conflictelor care provin din identificarea cu judecățile și sistemele de credință și, pe de-altă parte antrenarea capacității de a transcende emoțiile și stările mentale dificile. În centrul întregii sale strategii terapeutice și ontologice stă Starea de Prezență ca mod de conectare cu Maestrul Interior, acel nivel al Conștiinței accesibil fiecăruia dintre noi în parcursul nostru lăuntric.

Calea Maestrului Interior este ceea ce ne unește, ca și Practica Stării de Prezență care stă în centrul acesteia.

Astfel, avem bucuria de a împărtăși cu voi toți prezența lui Richard Moss, care se va exprima pe parcursul a trei zile, printr-o Conferință și un Workshop cu tema Mandala Ființei – Trezirea la Măiestria Interioară.

Această Călătorie de excepție este menită a aduce vindecare, cunoaștere tuturor acelora care simt că sunt într-un punct de transformare al vieții și evoluției lor interioare. Mandala Ființei este un instrument de o simplitate și o flexibilitate extraordinară pentru eliberarea Maestrului Interior și trăirea unei vieți pline de creativitate și bucurie. Cu încredințarea că această experiență se constituie într-un salt colectiv de Conștiință, dedicăm această Călătorie noii Umanități care se naște în fiecare din noi.

 

Richard MossDr. Richard Moss: Invitație la o transformare Interioară radicală

Sunt onorat și bucuros să mă reîntorc în energia Călătoriei Inimii. Este un spațiu de experiență în care lucrarea mea de o viață, Mandala Ființei, este acasă. Mi-au rămas în inimă efervescența, frumusețea, sinceritatea și profunzimea oamenilor care au participat la ultima noastră Călătorie. Împărtășesc aceleași valori și aceleași idealuri cu voi, exploratori ai conștiinței și călători ai Inimii, dintre care cea mai importantă este aceea că stă în puterile noastre să ne schimbăm viața și pe noi înșine și astfel să creăm o nouă lume. Aceasta este Măiestria Interioară, iar Mandala Ființei este o Poartă către trezire... citește mai mult

În acest workshop vom explora împreună mijloacele simple de a deveni stăpânii propriei noastre vieți. Cu alte cuvinte vom învăța să lucrăm cu instrumentele Măiestriei Interioare ale cărei chei sunt o minte clară, flexibilă, necontaminată de emoții incontrolabile sau credințe limitative care ne alterează percepțiile și conduc la erori în ce privește alegerile noastre. Vom învăța să rămânem în echilibru oricare ar fi împrejurările vieții, liberi de compulsiune, frică sau condiționări.

Vom descoperi propria noastră autenticitate, adică a fi noi înșine și felul în care acest lucru este sinonim cu Prezența. Starea de Prezență este o relaționare curgătoare, relaxată cu orice situație, în care creativitatea și accesul la resursele interioare este maximum. În același timp inteligența noastră relațională este foarte deschisă și empatică.

Când suntem în Prezență, cunoașterea este directă și completă, nu produsul gândirii. A gândi este un mod esențial al Conștiinței, dar orice moment al vieții noastre este prea complex și interconectat cu tot ceea ce există pentru a fi cunoscut doar prin gândire în întregimea sa. Avem nevoie ca gândirea să devină un instrument al adevăratului nostru Sine care devine accesibil ca experiență în momentele de Prezență.

A funcționa în acest mod al Conștiinței în fiecare zi a vieții noastre, a face alegeri și a crea realitate conștientă din starea de Prezență, aceasta este Măiestria Interioară. Acest workshop este destinat acelora care aleg să devină Maestrul propriei lor vieți în orice dimensiune a acesteia. Administrarea din Prezență a oricărei stări mentale, emoționale, energetice sau fizice este unul dintre obiectivele acestui workshop.

Deasemeni este un workshop destinat terapeuților, psihologilor, educatorilor, celor a căror profesie este coaching-ul sau celor care se află pe diferite poziții de leadership și doresc să aducă Măiestria Interioară în ceea ce fac. Ca terapeut, educator, coach sau leader, prin practica Prezenței devenim transmițătorii acelei stări pe care dorim ca ceilalți să o realizeze. Cuvintele nu sunt suficiente. Ele sunt consecutive Prezenței pe care o emanăm. Prezența este deci o experiență, o trăire și nu poate fi împărtășită doar prin cuvinte. De aceea această Călătorie este de un mare folos celor care doresc să creeze o viață bazată în Conștiență, care să aibă în centrul său adevăratul Sine, și tuturor celor care lucrează cu oameni.

Practica stării de Prezență este o artă de a trăi care începe cu conștientizarea momentelor în care nu suntem prezenți și înțelegerea felului în care mintea rațională ne absoarbe Atenția în afara momentului Acum. La aceasta folosește abordarea fundamentală pe care am numit-o Mandala Ființei.

În acest workshop vom folosi Mandala Ființei pentru a învăța unde pleacă Atenția noastră atunci când pierdem starea de Prezență. Vom lucra la frontierele Conștiinței, acolo unde credințele vechi, limitatoare, inconștiente, poveștile pe care ni le spunem despre noi înșine devin bariere și le vom elibera, recuperând uriașa energie pe care am investit-o în stări emoționale, energetice și fizice.

Mandala Ființei este o abordare originală de auto-investigare care are ca finalitate trezirea la adevăratul și autenticul Sine. Mandala Ființei conduce foarte repede la creșterea frecvenței Ființei în aceste momente de Prezență și aduce autenticitate, creativitate, bucurie și armonie în orice situație a vieții. În acest sens este un instrument al Măiestriei Interioare care transformă relații, carieră, sănătate și spiritualitate deopotrivă.

Lucrarea pe care o vom face împreună este simplă și radicală. Mandala Ființei are ca obiectiv starea de Prezență, dar este un model al Existenței care ne obligă să abstractizăm conținuturile propriei Conștiințe. Astfel, în lucrul cu Mandala folosim memoria și imaginația dar fără a rămâne la nivel exclusiv mental. Mandala lucrează inclusiv cu nivelul corporal, antrenând inteligența somatică. Multe dintre credințele noastre limitatoare au fost somatizate foarte devreme, în copilărie, și sunt protejate psihologic de bariere puternice, care împiedică aducerea lor în lumina conștienței. Dar tocmai aici Mandala Ființei este un instrument redutabil, căci conduce dincolo de aceste bariere. Este nevoie nu numai de alegerea de a face acest lucru, ci și de disponibilitatea de a ne asuma propria vulnerabilitate. E un prag fundamental pe care îl presupune Măiestria Interioară, mai ales pentru aceia care doresc să-i însoțească pe alții ca terapeuți, mentori, educatori sau în leadership. În această Călătorie pe care o vom face împreună vom antrena capacitatea de a fi compasivi, față de noi înșine și față de ceilalți. Cu alte cuvinte capacitățile noastre cognitive sunt importante în acest demers, dar Prezența este fundamentală.

Mă bucur să fiu aici, în România și în Călătoria Inimii, așa cum HEFT au botezat, atât de inspirat, această aventură a descoperirii de sine. Viața fiecăruia dintre noi este o Călătorie a Inimii și a trezirii la Adevărul despre noi înșine, iar Călătoria mea, care a început cu foarte mult timp în urmă, mă bucur să o împărtășesc cu voi.

Vă invit deci la o transformare interioară radicală și la nașterea unui nou mod de A FI. Mandala Ființei este instrumentul acestei transformări, Trezirea este la ce vă provoc în această Călătorie, iar Măiestria Interioară este calea de a trăi la nivelul adevăratului Sine.

Această Călătorie către Măiestria TA Interioară îți oferă:

 • Trăirea directă a sublimului miracol - Conștiința prin experiența Stării de Prezență
 • Claritate asupra diferenței între „a gândi” și „a simți”
 • Mijloace și unelte simple de a putea aduce Starea de Prezență în viața de zi cu zi
 • Eliberare de emoții violente și gândire compulsivă
 • Identificarea și dizolvarea obstacolelor care te împiedică să-ți trăiești Viața în Bucurie și Abundență
 • Reconectarea cu Adevărul tău, cu Autenticitatea ta și cu capacitatea de a-ți manifesta darurile unice
 • Instrumente cu care-i poți ghida pe alții în Starea de Prezență, în scopuri terapeutice, educative, etc.

Cui este destinată această Călătorie:

 • Celor aflați în procese de transformare interioară, crize de transformare psiho-spirituală
 • Celor care doresc să administreze eficient stările dificile ale Ființei, fizice, energetice, emoționale și mentale
 • Celor care doresc să aducă Prezența în diferitele dimensiuni ale propriei vieți, cuplu, profesie, sănătate și spiritualitate
 • Terapeuților, psihologilor, medicilor, educatorilor, consilierilor și leaderilor care doresc o amplificare a sensibilității, empatiei și a conectării la adevăratul Sine

 

Când: Vineri 27 ianuarie 2017, 18.30 - 21.00

Unde: la Centrul Călătoria Inimii

Contribuție: 200 lei

Completează formularul de înscriere

Termen de plată: 2 zile de la data înscrierii

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea efectuării plății

Conferință: Vineri 27 ianuarie 2017, 18.30 - 21.00

Workshop:
Sâmbătă 28 ianuarie 2017, 10.00 - 20.00 (pauză între 13.30 - 15.30) &
Duminică 29 ianuarie 2017, 10.00 - 14.00

Unde: la Centrul Călătoria Inimii

Contribuție: 300 €
Plătibili în lei, la cursul zilei în care se face plata

Completează formularul de înscriere

Termen de plată: 2 zile de la data înscrierii

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea efectuării plății

Carti autor Richard Moss

"În fiecare ființă umană doarme Conștiența Maestrului, chiar dacă el nu știe acest lucru. Un adevărat Maestru poate recunoște măreția chiar nemanifestată a oricui."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Mărturii

Articole relevante

Vara în vacanţă! Vara în vacanţă!

Suntem de ceva vreme în perioada vacanţelor. Este cea mai mare bucurie experimentată din plin de către copii. În primele zile de vacanţă hărmalaia din faţa blocului era de nedescris. Jocul lor ...

Soarele și Venus în Crucea mutabilă Soarele și Venus în Crucea mutabilă

Careul format de alinierea planetelor mari în semne mutabile (Săgetător, Fecioară, Pești) este întregit în perioada pe care o traversăm de Soare și Venus în Gemeni, care completează ...

Comoara din adâncul meu Comoara din adâncul meu

Dintotdeauna mi-au plăcut poveştile, dar din momentul în care am înţeles că nimic pe lumea aceasta nu există în afara unei poveşti, cel mai mult a început să mă fascineze propria ...

Perspectiva Veveriței Perspectiva Veveriței

Suntem față în față cu propriile noastre limitări, cu propria noastră identitate, iar existența ne obligă să o transcendem. Primejdia de a dispărea este în același timp oportunitatea de a ...

Mulțumesc, Femeie! Mulțumesc, Bărbate! Mulțumesc, Femeie! Mulțumesc, Bărbate!

Azi, de ziua mea, simt să-ți mulțumesc - femeie, prietenă - că ești parte din Comunitatea Practica Puterii Feminine. Fie că participi în mod frecvent la evenimentele noastre sau vii doar din când ...

Adevăruri Simple despre Schimbări Mărețe Adevăruri Simple despre Schimbări Mărețe

Să ne aduce amine că energia este doar informație. Și misiunea noastră este să învățăm să interpretăm semnele pe care ni le oferă curgerea energiei în realitatea vieții pe care o trăim. ...

Curățenie. Curățenie.Curățenie Curățenie. Curățenie.Curățenie

Visuri noi, experiențe noi, relații noi, nu au cum intra în viețile noastre dacă tot spațiul este ocupat cu vechi, cu lucruri de care doar credem că „poate mai avem nevoie de ele cândva”. ...

Viața mea este Școala Viața mea este Școala

Îmi aduc minte că am început Școala Maestrului Interior dintr-un impuls interior greu de deslușit în acel moment. Era un instinct , o intuiție, căci rațional îmi puneam întrebarea: ...

„Ce înseamnă pentru tine, Libertatea?” „Ce înseamnă pentru tine, Libertatea?”

„Ce înseamnă pentru tine, libertatea?”, întreabă AmmaRa într-una din cele 30 de zile ale Călătoriei Arta Ascultării Atente. Libertate, acum, pentru mine înseamnă o conexiune ...

Maestrul Interior și cărțile Maestrul Interior și cărțile

Foamea nemăsurată de a afla, de a citi, de a extinde cunoașterea, de a hrăni spațiul interior, de a mă conecta cu lumea nevăzută a ideilor care au clădit această lume, dorința nestăvilită de ficțiune, ...

Cărțile

ANTICANCER ANTICANCER

Cu toţii putem folosi cât mai bine posibil această revoluţie a cunoştinţelor care s-au dobândit în materie de cancer, atât pentru a ne proteja de factorii externi, cât şi pentru ...

Minte Nemuritoare Minte Nemuritoare

Oare conștiința noastră – mintea, sufletul sau spiritul – ia sfârșit odată cu moartea corpului? Sau continuă să existe undeva, poate pe alte tărâmuri sau în alte dimensiuni ...

CIUPERCILE SACRE ALE VIZIUNII CIUPERCILE SACRE ALE VIZIUNII

Istoria spirituală a Umanităţii este una cu cea a plantelor sacre care au fost folosite ritualic în toate timpurile, pe toate continentele. În ultimul secol, psihologia transpersonală a explorat ...

Stima de sine Stima de sine

Pentru copiii noştri suntem un fel de oglinzi. Felul în care noi reacţionăm influenţează imaginea pe care copii şi-o formează despre sine. Suntem reperele cu ajutorul cărora ei se construiesc pe ei ...

Iubiri perfecte, relaţii imperfecte Iubiri perfecte, relaţii imperfecte

Totul în viaţa noastră este relaţie, iar calitatea relaţiilor pe care le avem dă în cele din urmă culoarea întregii noastre vieţi. Măsura în care relaţiile noastre sunt pline de ...