Contracte Sacre

Contracte Sacre

Uneori viața pare un cerc închis, repetitiv și lipsit de sens. Relațiile cu cei pe care-i iubim se tocesc și devin uscate. Bucuria dispare, acțiunile noastre devin mecanice și lipsite de vitalitate. Familia, relațiile, job-ul devin liniare și realizăm că lipsește ceva. Nu știm ce anume și pare că viața a devenit o capcană în care lucrurile sunt pre-determinate. Devenim prizonieri ai propriei vieți. 

Sensul (semnificația) vieții a fost pierdut(ă). La nivel corporal apare oboseala cronică. La nivel relațional - uscăciunea, platitudinea. La nivel emoțional un evantai de emoții ce par incontrolabile, nervozitate, frică, îndoială, tristețe și uneori chiar depresie. La nivel mental - compulsiune. Gândirea devine repetitivă și labirintică. Diferitele roluri pe care le jucăm în viață își pierd profunzimea, autenticitatea dispare și orice urmă de creativitate. Intuiția se topește, apare sentimentul însingurării cu ceilalți, al lipsei de sens. În spate, frica de moarte. 

Acestea sunt simptomele pierderii SEMNIFICAȚIEI vieții. 

Această Călătorie își propune reconectarea cu semnificația propriei vieți și regăsirea sensului prin împrospătarea modului în care ne raportăm la existența de fiecare zi. Reprezintă deasemeni o introducere prin experiență în cartea autoarei Caroline Myss - Contracte Sacre - și propune începutul unei noi abordări a vieții. A unei schimbări interioare ce stă în puterile oricui o alege. 

*Doar participanții la această Seară eXperiment au posibilitatea de a cumpara cartea-instrument Contracte Sacre a vizionarei autoare Caroline Myss la prețul promoțional de 75 lei (in loc de 94 lei).

Contracte Sacre

Regăsirea Semnificației Vieții

Uneori viața pare un cerc închis, repetitiv și lipsit de sens. Relațiile cu cei pe care-i iubim se tocesc și devin uscate. Bucuria dispare, acțiunile noastre devin mecanice și lipsite de vitalitate. Familia, relațiile, job-ul devin liniare și realizăm că lipsește ceva. Nu știm ce anume și pare că viața a devenit o capcană în care lucrurile sunt pre-determinate. Devenim prizonieri ai propriei vieți. 

Sensul (semnificația) vieții a fost pierdut(ă). La nivel corporal apare oboseala cronică. La nivel relațional - uscăciunea, platitudinea. La nivel emoțional un evantai de emoții ce par incontrolabile, nervozitate, frică, îndoială, tristețe și uneori chiar depresie. La nivel mental - compulsiune. Gândirea devine repetitivă și labirintică. Diferitele roluri pe care le jucăm în viață își pierd profunzimea, autenticitatea dispare și orice urmă de creativitate. Intuiția se topește, apare sentimentul însingurării cu ceilalți, al lipsei de sens. În spate, frica de moarte. 

Acestea sunt simptomele pierderii SEMNIFICAȚIEI vieții. 

Această Călătorie își propune reconectarea cu semnificația propriei vieți și regăsirea sensului prin împrospătarea modului în care ne raportăm la existența de fiecare zi. Reprezintă deasemeni o introducere prin experiență în cartea autoarei Caroline Myss - Contracte Sacre - și propune începutul unei noi abordări a vieții. A unei schimbări interioare ce stă în puterile oricui o alege. 

Contracte Sacre, un instrument terapeutic și introspectiv

Cărțile Maestrului Interior sunt instrumente terapeutice mai degrabă decât lecturi. Autorii lor sunt terapeuți, practicieni ai lucrului că stările extinse ale Conștiinței. Adevărata lor valoare constă în faptul că sunt rezultatul unei experiențe și pot fi folosite ca suport pentru experiență. Contracte Sacre este un asemenea instrument terapeutic și de investigație interioară. Combinat cu mijloacele Căii Maestrului Interior, Practica Respirației Conștiente și a stării de Prezență, instrumentul pe care-l reprezintă această carte poate fi folosit pentru propria investigație și transformare personală.

Caroline Myss este un terapeut și un vizionar remarcabil. Ea structurează aspectele interioare ale Ființei în arhetipuri. Acestea sunt modele de experiență umană pe care le putem regăsi în viețile tuturor. Identificarea acestor arhetipuri interioare este axul central al acestei Călătorii de Conștiință. Copilul, Victima, Sabotorul și Prostituata sunt modelele fundamentale de experiență ale unui ego imatur. Această Călătorie își propune anclanșarea investigației introspective pornind de la aceste patru arhetipuri în scopul de a identifica și transcende aceste modele în viața fiecăruia.

Eliberarea de aceste modele existențiale deschide porțile unor noi începuturi și ale alegerii conștiente a identității pe care dorim să ne-o asumăm. Instrumentele de experiență aparțin Căii Maestrului Interior, iar harta experienței este cea descrisă în cartea Contracte Sacre. Împreună ele devin un mod excepțional de eficient pentru lucrul personal și se înscriu în linia Dezvoltării Personale Integrale, pe care o punem la dispoziția tuturor.

Dezvoltare Personală Integrală

Sintagma Dezvoltare Personală se referă la parcursul psihologic liniar de dezvoltare și maturizare a Ego-ului, absolut necesar pentru a funcționa impecabil în această lume. Cuvântul Integral se referă la dimensiunea verticală, transcendentă a Ființei, care devine accesibilă doar prin transcenderea Ego-ului. Transcendere nu înseamnă anihilare, ci includere a acestei structuri interioare într-o nouă perspectivă asupra Ființei și realității. Dezvoltarea Personală Integrală include conștientizarea și integrarea diferitelor niveluri și aspecte ale spațiului interior, maturizarea structurilor egotice și transcenderea lor. Rezultatul final este o identitate mai fluidă, capacitatea de a administra mai eficient diferitele conținuturi ale Conștiinței, de la corp și energiile sale, la emoții, gândire și accesarea dimensiunilor spirituale ale Ființei.

Experiența

Ne vom reconecta în mod conștient cu diferitele niveluri ale propriei Ființe și astfel cu diferitele paliere ale propriei vieți, redescoperind SEMNIFICAȚIA lor. În esență vom parcurge:

- nivelul corporal, dens și vom reîmprospăta perspectivele asupra unui nou început

- nivelul energetic vital - sexualitate, relații, abundență

- nivelul emoțional - emoții, stimă de sine, putere lăuntrică, asumare

- nivelul inimii - a simți/a gândi, deschidere, compasiune, anvergură a percepției

- nivelul exprimării - autenticitate, creativitate, alegere, voință

- nivelul viziunii - intuiție, viziune, încredere

- nivelul lui Unu - deschiderea porții către dimensiunea divină a Ființei.

Vom recunoaște împrejurările vieții noastre în care se activează arhetipurile Copilul, Victima, Sabotorul și Prostituata, ca premisă pentru a alege căi noi în propria viață. Arhetipurile inconștiente ne conduc viața din umbră, din adâncuri. Aduse în Conștiență ele devin instrumente de putere. Întreaga energie pe care am investit-o, noi și întreaga umanitate în acel arhetip devine disponibilă pentru o nouă Creație de realitate.

În Călătoria noastră de recuperare a Semnificației vieții vom explora propria viață din perspective noi. Ne vom reconecta cu lucrurile prețioase pe care tindem să le uităm atunci când suntem în judecată, în pretenție, în compulsie:

- momente de bucurie pură;

- maeștri vieții noastre, oameni providențiali - iubire, învățare, ajutor;

- împrejurări ale vieții care obligă la alegeri;

- intuiții profunde.

Contracte Sacre este o călătorie de resetare a perspectivei asupra propriei vieți și de găsire a curajului schimbării interioare. Împreună cu cartea/instrument Contracte Sacre, deschide calea unei introspecții aprofundate și transformatoare. 

*Doar participanții la această Seară eXperiment au posibilitatea de a cumpara cartea/instrument Contracte Sacre a vizionarei autoare Caroline Myss la prețul promoțional de 75 lei (in loc de 94 lei).

Nivele de eXperiență

1X - eXperiment

Sunt sesiuni experiențiale de expansiune ghidată a Conștiinței DESCHISE tuturor celor care se află în explorare interioară. Acelora care simt că nu mai este suficient să citească despre experiențele altora și vor să trăiască ei înșiși adevărata natură a propriei Ființe. Sunt eXplorări de o seară și constituie o pregătire pentru adevărata experiență a unui workshop.
Sunt experiențe care declanșează procese interioare importante susceptibile să vă schimbe viața. Nu încercați nici măcar o Seară eXperiment dacă nu vă doriți cu adevărat schimbarea.

 

2X - eXplorer

Sunt sesiuni experiențiale de expansiune ghidată a Conștiinței destinate acelora care au ales deja Transformarea Interioară și care SIMT că această cale li se potrivește.
Pentru participarea la un eveniment Călătoria Inimii din categoria eXplorer (Seară sau workshop), este necesară participarea anterioară la cel puțin 3 evenimente anterioare din categoria eXperiment. Acest lucru permite explorarea unor stări și niveluri mai adânci ale Conștiinței, decât cele din categoria eXperiment.

 

3X - eXpert

Sunt sesiuni de expansiune ghidată a Conștiinței destinate acelora care au deja o anumită experiență în navigarea pe oceanul interior și se află într-un stadiu avansat de lucru că Stările de Conștiință Extinsă. Călătoria Inimii la această categorie presupune lucrul cu grupuri mici și foarte personalizat. Sunt sesiuni a căror dimensiune terapeutică și ontologică este foarte pronunțată, accentul fiind pus pe conținuturile particulare ale experienței.
Pentru participarea la un eveniment Călătoria Inimii din categoria eXpert (seară sau workshop), este necesară participarea anterioară la cel puțin 3 evenimente din categoria eXplorer. Aceasta permite explorarea unor stări și niveluri mai adânci ale Conștiinței, decât cele din categoria eXplorer.

"Numai un Maestru poate recunoaște un alt Maestru. Dacă nu Te trăiești, nu Mă poți vedea, căci suntem una. Pe cine cauți de fapt, căutând un Maestru? Privește înăuntru, cu Încredere."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Newsletter

Articole, workshopuri,
cărți și evenimente

Arhiva Newsletter

Mărturii

Articole relevante

Călătoria Eroinei Călătoria Eroinei

În ciuda nebuniei care se petrece peste tot, acum în preajma sărbătorilor, aleg să mă bucur de o reînnoită intimitate cu propria-mi Conștiență. Mă bucur de simplitatea ...

Comunicarea cu noi înșine prin scris Comunicarea cu noi înșine prin scris

Comunicarea, sub toate aspectele ei, are un rol esențial în existența noastră. Comunicarea cu noi înșine, prin scris, sub forma unui jurnal, ne ajută să ne echilibrăm, să ne cunoaștem mai ...

Slujba Răsăritului Slujba Răsăritului

În această dimineață de Paște, să privim din nou la viața ce ne-a fost dăruită cu atât generozitate și să scăpăm de bagajele de care nu mai avem nevoie: vechi dureri, vechi obiceiuri, vechi ...

De nepătruns?... De nepătruns?...

Am simțit dintotdeauna că există ceva dincolo de realitatea liniară în care ne construim viețile. Ceva adânc, misterios, fascinant, cumva de pătruns... Cel puțin nu prin mijloacele obișnuite, ...

Să mă tem sau să am încredere? Să mă tem sau să am încredere?

Separări, provocări, sfârșituri, pierderi - pare că toți le trăim, într-un fel sau altul, foarte intens în această perioadă. Uitând însă că în miezul lor sunt mereu ...

Tehnologia, între ”soul-sucking” și Conexiune Tehnologia, între ”soul-sucking” și Conexiune

Unii se tem de tehnologie. Pe bună dreptate. Ne îndepărtează de corp, de dimensiunea încarnată a existenței, transformă relațiile inter-umane în relații virtuale. Copii care fac abuz de ...

Spune DA părintelui care-ai visat să fii Spune DA părintelui care-ai visat să fii

Poate că unul din cele mai prețioase momente din viață, este acela când un suflet ni se încredințează nouă ca părinți, prin întruparea lui. Un moment binecuvântat, în care ...

Antibiotice pentru bebelușul tău? Antibiotice pentru bebelușul tău?

Unul dintre cele mai groaznice lucruri pe care le poți face pentru sănătatea copilului tău este să-i dai antibiotice. Și, totuși, antibioticele sunt cele mai prescrise medicamente pentru copii. Chiar ...

M-am re îndrăgostit, din nou! M-am re îndrăgostit, din nou!

A ne îndrăgosti cred că poate fi extins și dincolo de iubirea romantică. A iubi este, pentru mine, mai degrabă despre a putea iubi ceea ce este, incluzându-ne pe noi înșine. Căci este fals ...

În prag de Sânzâiene În prag de Sânzâiene

Fiecare perioadă a umanităţii, fiecare civilizaţie şi cultură a acestei planete, îşi are propriile mituri, legende şi poveşti. Unele s-au pierdut în negura timpului, altele însă dăinuiesc ...

Cărțile

Psihologia viitorului Psihologia viitorului

Psihologia viitorului reprezintă chintesenţa operei lui Stanislav Grof şi un punct de referinţă în psihologia secolului XX. Este o carte care sparge barierele şi spulberă viziunea mecanicistă asupra ...

Grație și Forță Grație și Forță

Grație și forță este una dintre cele mai tulburătoare cărți pe care le-am citit vreodată, povestea adevărată a unei iubiri care transcende viața și moartea, lumina și întunericul, binele și răul, ...

CÂND IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL CÂND IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL

Trecând peste teama de a fi ridiculizat de colegii de breaslă, peste teama inerentă oricărui cercetător care îndărzneşte să iasă din tiparele rigide ale paradigmei materialiste, cu o superbă ...

FEMINITUDINE FEMINITUDINE

O carte-instrument, destinată plonjării în adâncurile Ființei feminine, în profunzimea din care se naște realitatea. O carte practică și jucăușă, o carte de divinație și explorare, o ...

Bebeluși Deștepți Bebeluși Deștepți

Felul cum sunt trataţi copiii în primii lor ani de existenţă are o influenţă decisivă şi de durată. Fiecare transformare personală prin Conștiență schimbă Conștiența întregii lumi. ...